INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Expedo ajánlja

Inspiráció
Jana Budinská
29.2.2024

Minden héten új ülőgarnitúrákkal bővítjük kínálatunkat. Követjük az aktuális trendeket, ügyelve arra, hogy a modern stílus a funkcionalitással és az esztétikummal párosuljon. Ülőgarnitúrák széles választékát kínáljuk, a minimalista és letisztult vonalvezetéstől a retro inspirációkig.

Inspiráció
Jana Budinská
22.2.2024

Egyes növények arról ismertek, hogy a szennyező anyagok elnyelésével javítják a levegő minőségét. Tippeket adunk 4 dekoratív növényhez, amelyek nemcsak bájosabbá teszik a beltéri környezetet, de ami még fontosabb, segítenek megtisztítani a levegőt és egészségesebb környezetet teremteni otthonában.

Inspiráció
Jana Budinská
15.2.2024

Otthonának vegyi összetevők és termékek nélküli illatosítása a legjobb módja annak, hogy mesterséges és szintetikus anyagok nélkül is megőrizze otthona kellemes illatát. Mutatunk 5 természetes módszert otthona illatosítására. Ezen felül, merítsen ihletet kedvenc illatainak otthoni elkészítéséhez szükséges receptekből.

A vásárlásról
Inspiráció
Tanácsadás
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Új bútor vásárlásán gondolkodik, de nem tudja hol vásároljon? Íme néhány ok, amiért érdemes nálunk vásárolnia! Bízunk benne, hogy el lesz ragadtatva, ha ellátogat webáruházunkba! Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak minőségi bútorok széles választékát kínáljuk Önnek, hanem kiváló szolgáltatásokat is, hogy kényelmes és gondtalan vásárlási élményt nyújtsunk.

Inspiráció
Kicsi lakás
Tanácsadás
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Az idei év színe a Peach fuzz. A meleg árnyalat kiemeli a vágyunkat, hogy másokhoz tartozzunk, és élvezzük a nyugalom és a biztonság pillanatait. A rózsaszín és narancssárga közé finoman beékelődő friss barack árnyalat segít megtalálni a belső békét és nyugalmat.

Inspiráció
Bútorápolás
Eliška Kašperanová
11.1.2024

Hogyan tisztítsuk a mosogatót, hogy mindig úgy nézzen ki, mintha új lenne? Ebben a cikkben egyszerű tippeket adunk ahhoz, hogy hogyan küzdhet meg a koszos és bizonyos esetekben kellemetlen szagú mosogatóval. Részletesen megvizsgáljuk a különböző anyagok karbantartását, hogy optimális eredményt érhessen el anélkül, hogy kockáztatná a károsodást.

Inspiráció
Bútorápolás
Jana Budinská
4.1.2024

Az elmúlt években a tolóajtók egyre népszerűbbé váltak a belsőépítészetben. A hagyományos ajtóknak ez a modern és praktikus alternatívája érdekes előnyökkel jár, amelyek sok ember számára vonzó lehet.

Inspiráció
Bútorápolás
Eliška Kašperanová
28.12.2023

Akinek van otthon állatt családtagja, az tudja, milyen nagy kihívás az otthon tisztán tartása. De egy bútordarab szenved a legjobban mind közül - és ez a mi szeretett kanapénk. Minden igyekezetünk ellenére a "nincs háziállat a kanapén" szabály a gyakorlatban nehezen betarthatónak tűnik. Cikkünkben 6 bevált tippet mutatunk, amelyekkel hatékonyan megszabadulhat a háziállatok szőrétől, és visszanyerheti kanapéja eredeti fényét.

Inspiráció
Jana Budinská
30.11.2023

A hűtőszekrény optimális elrendezése egyesek számára kihívást jelenthet. Kevesen tudják hogy, hogyan rendezzék el megfelelően az élelmiszereket a hűtőben. És mi a helyzet karácsonykor? A karácsony a bőség és a jó ételek ünnepe, ezért a hűtőszekrényünk zsúfolásig megtelik, így elveszítjük az áttekintést a megvásárolt élelmiszerek között. Ha rendet akarunk tartani, abban az esetben jó, ha van valamilyen rendszer, valamint szívesen adunk tanácsot ahhoz, hogy hogyan fogjon hozzá.

Inspiráció
Eliška Kašperanová
23.11.2023

Unod már az esztelen karácsonyi díszeket az üzletekben, és idén egyedi díszekkel szeretnéd feldobni otthonodat? Íme 3 egyszerű tipp, amelyek segítenek felkészíteni otthonát az ünnepi szezonra, és egy időre elfelejteni a karácsony előtti nyüzsgést. Legyen kreatív velünk!

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése