10% kedvezmény minden termékre - beleértve a már leértékelt termékeket is június 1-től június 4-ig | EXPEDO10 kóddal

Expedo ajánlja

Inspiráció
Bútorápolás
Markéta Etrychová
18.5.2023

Fedezze fel az ülőgarnitúrákat és kanapékat, amelyek elegánsak, kényelemesek, tündökölnek, és ideálisak a kis belső terekbe. Íme 10 tipp a kis ülőgarnitúrákhoz és kanapékhoz, amelyek a nappalival összekötött hálószobába is alkalmasak.

Választás előtt vegye figyelembe a színt. Kis lakásokba válasszon világos színeket, amelyek vizuálisan nagyobbá és frissebbé teszik a teret. Kerülje a túl sok színkontrasztot. Alkalmazzon merészebb színeket kisebb területeken, például a kiegészítőknél.

Inspiráció
Markéta Etrychová
20.4.2023

A Föld napja április 22-én, szombaton esedékes. Ez egy globális esemény. Tegyen valamit a természetért, és használjon fel régi dobozokat, például bútordobozokat. Gyors és egyszerű tippeket adunk arra, hogy hogyan készíthet stílusos tárolódobozokat olyan régi dobozokból, amelyeket már régen kidobott volna.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
16.3.2023

Tegye boldoggá feleségét egy átgondolt ajándékkal. Nem számít, hogy évforduló, születésnap vagy ünnep van-e. Bútor egy pihenőfotel, sminkasztal vagy új matrac formájában minden nőnek örömet okoz. Gondoljon azonban az otthon általános stílusára és a nő ízlésére.

A vásárlásról
Inspiráció
Markéta Etrychová
9.3.2023

Egy modern belső tér kialakításakor a színséma létfontosságú szerepet játszik a helyiség általános megjelenésének meghatározásában. Az egyik szín, amely egyre népszerűbbé válik a belsőépítészetben, a zöld és annak árnyalatai. Íme néhány tipp, hogyan kombinálhatja a zöldet a belső térben.

Gyerekszobát
Markéta Etrychová
23.2.2023

Az emeletes ágyak a gyermekszobák egyik legnépszerűbb változatai közé tartoznak. Nemcsak helyet takarítanak meg, hanem rengeteg tárolóhelyet is biztosítanak. Az emeletes ágyaknak számos előnye és hátránya van, amit a szülőknek érdemes megfontolniuk, mielőtt beruháznának ebbe az ágytípusba. Áttekintést nyújtunk a gyerekeknek szánt emeletes ágyak előnyeiről és hátrányairól.

Bútorápolás
Markéta Etrychová
16.2.2023

Minden matrac rendszeres ápolást igényel, hogy tisztán tartsa és meghosszabbítsa annak élettartamát. Sokan elfelejtik tisztítani a matracukat. Íme néhány egyszerű tipp a matrac rendszeres karbantartásához. Javasoljuk, hogy a további kényelem és higiénia érdekében használjon matracvédőt vagy toppert.

Tanácsadás
Markéta Etrychová
2.2.2023

Új franciaágyat keres kis költségvetésből? Íme 6 tipp a kényelmes kárpitozott és fa ágyakhoz 250 000 Ft-ig. Tanácsot adunk Önnek, hogy milyen méretű ágyat válasszon, és mit kell átgondolnia, mielőtt új ágyat választ.

Inspiráció
Markéta Etrychová
11.1.2023

A szállodai matracoknak több kritériumnak is meg kell felelniük. A legfontosabbak a levehető és mosható huzat, a keret nélküli, szabadon álló matrac, valamint az optimális keménység és magasság. A levehető huzatok garantálják az ágy nagyfokú higiéniáját, míg a keménység és a magasság a kényelmet. Ebben az esetben nem tud minden vendége kedvére tenni, így inkább válasszon közepesen kemény, legalább 15 cm magas matracokat.

Inspiráció
Bútorápolás
Jana Budinská
6.1.2023

A vendégek minőségi és teljesértékű alvása az ágy kiválasztásától, különösen a megfelelő matractól és ágyrácstól függ. Íme néhány tipp a szállodai ágyak és matracok ápolására, hogy azok hosszú ideig megőrizzék tulajdonságaikat. Kényeztesse vendégeit nyugodt és zavartalan alvással. Érezzék magukat úgy, mint otthon.

Inspiráció
Markéta Etrychová
8.12.2022

Varázsoljon ünnepi hangulatot egy kis lakásba megfelelő dekorációk segítségével. A dekorációnak elegánsnak, visszafogottnak kell lennie, ugyanakkor tökéletes karácsonyi hangulatot kell teremtenie. Kis lakásokhoz válasszon visszafogott dekorációt, amelyek nem foglalnak sok helyet. Egyszerre legyen praktikus és káprázatos. Az idei karácsony visszatér a természethez és a minimalista stílushoz.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése