15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Zöld Európa

Fákat ültetünk
Markéta Etrychová
1.3.2022

Bolygónk elengedhetetlen részei a fák. Más élőlényekkel és vízfelületekkel együtt az általunk eddig ismert legösszetettebb ökoszisztémákat hozza létre. Az erdő legfontosabb funkciója kétségtelenül az oxigéntermelés. A fa - megújuló nyersanyagok előállítása mellett klimatikus, biológiai, árvízvédelmi, de rekreációs funkciókat is ellát. A fák árnyékot, menedéket nyújtanak az állatoknak vagy csökkentik a hőmérsékletet.

Fákat ültetünk
Markéta Etrychová
1.3.2022

Rendelésével kap egy kis ajándékot egy fa formájában. Ez a Zöld Európa projekt, amellyel  támogatni fogja a természetet, és visszaad egy darabot abból, amit elveszünk. Kétféle fa kerülhet Önhöz, nézzük meg őket közelebbről.

Fákat ültetünk
Markéta Etrychová
1.3.2022

A fák elengedhetetlenek a környezetünknek, mivel oxigént, fa alapanyagot, árnyékot és még sok minden mást köszönhetünk nekik. Ültessen velünk a fát, legyen része a fenntarthatósági projektnek. Azon gondolkodik, hogy hová ültesse el a fát? Adunk néhány tippet, és elmondjuk a lehetséges buktatókat. Vannak bizonyos szabályok a városokban és falvakban, de a saját kertben is. Számos lehetséges változatot fogunk átvenni.

Fákat ültetünk
Markéta Etrychová
1.3.2022

Támogassuk együtt a természetet, és adjunk vissza egy részt abból, amit elvettünk. Csatlakozzon hozzánk. Együtt fogunk fákat ültetni Európa-szerte. A fák a vízterületekkel és más élőlényekkel a Föld bolygó legbonyolultabb ökoszisztémáját hozzák létre. A fenntarthatóság és a természetbarát hozzáállás segít megőrizni a föld megjelenését a jövő generációi számára. Minden fa számít!

Fákat ültetünk
Markéta Etrychová
1.3.2022

A Zöld Európa projekt egy interaktív térképes alkalmazást is tartalmaz. Ültesse el a fát fizikailag egy előre kiválasztott helyre és virtuálisan az alkalmazásunk segítségével. Ennek köszönhetően minden közösen elültetett fa helyét látni fogjuk. Nincs okostelefonja? Nem számít! Számos lehetőséget kínálunk az összes telefon típushoz.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése