TELJES RAKTÁRKISÖPRÉS | utolsó darabok fillérekért | MEG SZERETNÉM NÉZNI

Kicsi lakás

Inspiráció
Alexandra Doskočilová
3.11.2022

Az étkezőasztal minden háztartás központja. A választás azonban nem mindig olyan egyszerű, a legtöbben azt kívánjuk, bárcsak ne foglalna annyi helyet, de tökéletesen szolgálna minden családi összejövetelen. Ma bemutatunk néhány válogatott darabot bővíthető asztal kínálatunkból. Használja asztalainkat romantikus vacsorákhoz kettesben, családi ebédekhez vagy esti játékhoz hatszemély számára - mindig bővíthetőek, hogy minden alkalomra elegendő helyet biztosítsanak.

Inspiráció
Kicsi lakás
Tanácsadás
Markéta Etrychová
18.11.2021

Az előszoba és a folyosó olyan terek, amelyeknek meg kell felelniük a gyakorlati és a tervezési követelményeknek. Még a kis előszobák is funkcionálisan berendezhetők, és helyet találhat cipők, kabátok és egyéb tárgyak, például kulcsok vagy illatos diffúzorok tárolására. Olvasson el néhány tippet arról, hogy mi nem hiányozhat egyetlen előszobából sem.

Inspiráció
Kicsi lakás
Tanácsadás
Jiří Neužil
14.10.2021

Az ősz és az első fagyok már kopogtatnak az ajtón. Ezzel együtt eljön az idő, hogy a könnyű nyári ruhákat melegebb kabátokra és dzsekikre cseréljük. Te is minden évben küszködsz a szezonális ruhadarabok tárolásával, amikor a szekrényed úgy néz ki, mintha felrobbant volna? Akkor biztosak vagyunk benne, hogy a mai cikket nagyon hasznosnak találod majd.

Kicsi lakás
Tanácsadás
Jiří Neužil
16.9.2021

Életünk nagy részét a konyhában töltjük. Nem csoda tehát, hogy otthonunk berendezésénél ennek a helyiségnek is megadjuk a neki járó gondoskodást. Azonban a konyhai berendezések jelentősen megterhelhetik a pénzügyi költségvetésünket. Mi a teendő ilyen esetben? Ne ess kétségbe, nem kell feladnod az álmaidat!

Inspiráció
Kicsi lakás
26.8.2021

Kisebb lakásban él? Tágas nappalit szeretne, akár a többi szoba rovására is? Akkor biztos nem ismeretlen a kis hálószoba kérdésköre sem. Egy kisebb hálószoba berendezése igazi kihívás lehet. Mindent előre kell tervezni, mérni és gondosan meg kell válogatni a bútorokat is. Azonban még egy kis helyiség is nagy lehetőségeket rejt magában. Inspirálódjon 7 tippünkből, hogyan rendezzük be okosan a kicsi hálószobánkat.

Inspiráció
Kicsi lakás
Jiří Neužil
12.8.2021

Az erkélye inkább egy raktárra vagy egy mosodai szárítóhelyiségre hasonlít? Higgye el, már néhány négyzetméter is remekül kihasználható. Teremtse meg saját szentélyét, egy olyan helyet, ahol pihenhet és kikapcsolódhat. A tökéletes erkély vagy terasz karnyújtásnyira van. Tanácsaink segítenek abban, hogyan alakítson ki egy hangulatos erkélyt 5 lépésben.

Inspiráció
Kicsi lakás
Markéta Etrychová
2.7.2021

Berendezné a lakását, de annak méretei nem sok lehetőséget kínálnak? Minden egyes centiméter döntő szerepet játszik? Ne essen kétségbe! Még egy kis lakásnak is megvan a maga varázsa, és az okosan megválasztott bútorok csak kiemelik azt. Különösen fontos a megfelelő kanapé kiválasztása, amely egy kis nappaliban a középpontban van, gyakran szó szerint.

Inspiráció
Kicsi lakás
Markéta Etrychová
3.3.2021

Egyre gyakoribb megoldás a hálószoba és a nappali kombinálása. Hogyan rendezzük el a teret kreatívan és teljesen funkcionálisan? Íme néhány tipp, hogyan lehet az ágyat beépíteni a nappaliba, és megőrizni a kívánt magánéletet és nyugalmat, mint egy külön hálószobában.

Kicsi lakás
Markéta Etrychová
18.2.2021

Könnyedén megoldhatja a tárhely hiányát akár egy kis lakásban is. Használja ki a padlótól a mennyezetig terjedő szabad teret. Olvassa el tippjeinket hálószoba és nappali bútorokhoz alacsony áron, ingyenes szállítással.

Kicsi lakás
Markéta Etrychová
3.2.2021

Berendez vagy felújít egy kicsi fürdőszobát, és azon gondolkodik, hogy hogyan lehet a legtöbbet kihozni a helyiségből? Adunk néhány tippet ahhoz, hogy hogyan hozza ki a lehető legtöbbet a kicsi helyiségből az Ön igényei szerint.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése