10% kedvezmény minden termékre - beleértve a már leértékelt termékeket is június 1-től június 4-ig | EXPEDO10 kóddal

Tippek és trükkök

Inspiráció
Jana Budinská
1.6.2023

A nemzetközi gyermeknapot június 1-jén ünnepeljük. Ez egy fontos ünnep, amely a gyermekek jogairól és szükségleteiről emlékezik meg. Célja az oktatásuk, egészségük és boldog fejlődésük elősegítése. A gyermekek nagyobb biztonságban érzik magukat, ha szüleik közelében vannak.

Inspiráció
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
25.5.2023

A mai rohanó időkben általános jó közérzetünk szempontjából elengedhetetlen, hogy megtaláljuk a saját helyünket a béke, a pihenés és a jó közérzet pillanataihoz. Az egyik legjobb módszer az, ha otthon, a kertben teremt egy relaxációs helyet. Természetes elemek, növények és kényelmes kerti bútorok hozzáadásával nagyszerű teret    hozhat létre, és a béke oázisává varázsolhatja. Mai cikkünkben több lépést is bemutatunk és végigvezetjük egy relaxációs zóna kialakításán, ahol elbújhat a hétköznapi stressz elől.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
11.5.2023

A kerti bútorok gyönyörű kiegészítői bármely kültérnek, stílusosabbá és kényelmesebbé téve azt. Azonban az elemek, különösen az eső miatt sérülhetnek. Megfelelő védelem nélkül a kerti bútorok gyorsan kifakulhatnak vagy megsérülhetnek. Mai cikkünkben több módszert is bemutatunk a kerti bútorok védelmére.

Inspiráció
Jana Budinská
4.5.2023

A Nemzetközi Családi Napot minden évben május 15-én tartják. Ez a nap emlékeztet bennünket a család fontosságára a társadalmunkban. A család pótolhatatlan szerepet tölt be a gyermekgondozásban, a gyermekek nevelésében, oktatásában. És mivel ennek az ünnepnek a célja a családi kapcsolatok és a felelősségvállalás elősegítése is, hozunk néhány tippet ahhoz, hogy hogyan vonjuk be természetes módon a gyerekeket a takarításba, miközben jól érezzük magunkat együtt.

Inspiráció
Bútorápolás
Markéta Etrychová
27.4.2023

Adjon új életet a régi bútoroknak. Újítsa fel saját kezűleg nagymamája szekrényét, komódját vagy más tömörfa bútort. Egy egyszerű eljárást mutatunk be Önnek a bútorok felújításához. Nem kell a régi darabokat a boszorkányok éjszakáján elégetni.

Inspiráció
Markéta Etrychová
20.4.2023

A Föld napja április 22-én, szombaton esedékes. Ez egy globális esemény. Tegyen valamit a természetért, és használjon fel régi dobozokat, például bútordobozokat. Gyors és egyszerű tippeket adunk arra, hogy hogyan készíthet stílusos tárolódobozokat olyan régi dobozokból, amelyeket már régen kidobott volna.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
13.4.2023

A fürdőszoba és a WC is rendszeres, lehetőleg folyamatos takarítást igényel. Így egy nagyobb fürdőszobai takarítás nem tart tovább 30 percnél. A WC-t, a fürdőkádat és a zuhanyzót néhány perc alatt kitakaríthatja. A lényeg a tervezés és az előkészítés.

Inspiráció
Jana Budinská
6.4.2023

A húsvét az egyik legfontosabb keresztény ünnep. Sok ember számára jelentős ünnep, amely tele van hagyományokkal és szokásokkal, és amely alkalmat ad arra, hogy összegyűljünk a családdal és a barátokkal.

 

Inspiráció
Markéta Etrychová
23.3.2023

Az alvás világnapja 2023.3.17-re esik. A nap célja többek között az, hogy felhívja a közvélemény figyelmét az alvás szükségességére, de az alvással kapcsolatos problémákra egyaránt. A minőségi alvás elengedhetetlen a fizikai és mentális egészséghez. Tudja, mi szükséges egy teljes éjszakai alváshoz, és hány órát kellene aludnunk? Olvassa el cikkünket.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
16.3.2023

Tegye boldoggá feleségét egy átgondolt ajándékkal. Nem számít, hogy évforduló, születésnap vagy ünnep van-e. Bútor egy pihenőfotel, sminkasztal vagy új matrac formájában minden nőnek örömet okoz. Gondoljon azonban az otthon általános stílusára és a nő ízlésére.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése