Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

2024-ben az év színe a: Peach fuzz

Az idei év színe a Peach fuzz. A meleg árnyalat kiemeli a vágyunkat, hogy másokhoz tartozzunk, és élvezzük a nyugalom és a biztonság pillanatait. A rózsaszín és narancssárga közé finoman beékelődő friss barack árnyalat segít megtalálni a belső békét és nyugalmat.

2024-ben az év színe a: Peach fuzz

Mi az üzenete a Peach fuzz?

A Peach Fuzz árnyalat a kedvesség, a gyengédség, az együttműködés és a törődés üzenetét közvetíti 2024-ben. A modern élet nyüzsgése közepette igazítsa belső értékeit a lelki és testi egészséghez. Ápoljuk azt, ami különleges – a melegséget és a barátokkal és családdal töltött időt. Ez az érzékeny, édes és légies színű Peach Fuzz pontosan ezekre az értékekre emlékeztet.

chair3.png (1.18 MB)

 

Hogyan használjuk a festéket a belső térben??

Az építészetben és a belsőépítészetben a Peach Fuzz kellemes és nyugodt légkört teremthet, míg a divat világában a szín pazar textúrákat és finom részleteket jelent.

A Peach Fuzz sokoldalú árnyalat, amely kiváló eleme lehet a legkülönbözőbb tervezési koncepcióknak. A belsőépítészetben meleg és hangulatos terek kialakításához használható, különösen semleges színekkel és természetes anyagokkal párosítva.

Alkalmazza a színt dekorációknál vagy bútoroknál Remekül mutat a foteleken, étkezőszékeken és általában a kárpitozott bútorokon.

Styl Boho Chic: A Peach Fuzz könnyen beépíthető a boho chic dizájnba. Kombinálja ezt a színt lágy semleges színekkel, például bézs vagy világosszürke színnel.

Pasztellharmónia: Készítsen pasztellszínű palettát, amelyben a Peach Fuzz kulcsszerepet játszik. Kombinálja más pasztell árnyalatokkal, például mentazölddel, világoskékkel és lágy rózsaszínnel.

 

Inspiráció a webáruházunkból:

chair.jpg (390 KB)

BERRY Velvet étkezőszék

 

sofa.png (635 KB)

LUNGO sarok ülőgarnitúra

 

bed.png (1.15 MB)

CARLOS Velvet kárpitozott ágy

 

chair2.png (1.21 MB)

TORA kárpitozott fotel

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése