Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Újdonságok az ülőgarnitúrák között

Minden héten új ülőgarnitúrákkal bővítjük kínálatunkat. Követjük az aktuális trendeket, ügyelve arra, hogy a modern stílus a funkcionalitással és az esztétikummal párosuljon. Ülőgarnitúrák széles választékát kínáljuk, a minimalista és letisztult vonalvezetéstől a retro inspirációkig.

Újdonságok az ülőgarnitúrák között

Az Expedo.hu weboldalon indenki megtalálhatja az ízlésének és stílusának megfelelő álmai ülőgarnitúráját. Ülőgarnitúráink minden vásárló igényeinek megfelelnek, modern stílust kölcsönöznek a belső térnek, és maximális kényelmet biztosítanak otthonában.

A kényelmes pihenés és az elegáns dizájn szerelmeseinek bemutatjuk az új ülőgarnitúráinkat:

 

1.      MIRANA kanapé

Amennyiben kisebb méretű kanapét keres, a Mirana kanapé a megfelelő választás. A Mirana egy teljes kárpitozású kanapé, amely bármilyen belső térben elhelyezhető. Modern és egyszerű kialakításával az otthona középpontjává válik. A kárpit szövete hasonlít a kordbársonyra, nagyon puha és kellemes tapintású. A kanapé az előnye a tárolóhely és az ágyazható mechanizmus, amely megkönnyíti a kanapé átalakítását ággyá az alkalmi alvásokhoz. A párnázás maximális kényelmet, kényelmes ülést és testtartást biztosít. Többféle kárpitszín közül választhat a sötét árnyalatoktól a világos bézsig.

Mirana 240041.png (632 KB)

2.      TAMIS sarok ülőgarnitúra

Az L alakú ülőgarnitúrák nagyon népszerűek. Legújabb termékeink közül kiemelkedik a Tamis sarok ülőgarnitúra. Első látásra lenyűgözi Önt egyszerű, letisztult formavilágával és nagy, kényelmes fekvőhelyével. Előnye, hogy könnyen átalakítható kényelmes ággyá a vendégek számára. Saját igényei és ízlése szerint választhatja ki a sarok tájolását és a kárpit színét.

Tamis 255505.png (1.35 MB)

3.      ASTRA U alakú ágyazható ülőgarnitúra

A nagyobb ülőgarnitúrák közül bemutatjuk Önnek az Astra ülőgarnitúrát. Modern dizájnja bármelyik nappaliban megállja a helyét. A steppelt párnázás és a magasabb falábak fényűzőbb megjelenést kölcsönöznek. Díszpárnát tartalmaz a maximális kényelem érdekében, valamint bőséges tárolóhelyekkel és egy ágyazható mechanizmussal rendelkezik, mely segítségével kényelmes ággyá alakítható. Többféle kárpitozás közül választhat.

Astra 239548.png (1.05 MB)

4.      MEFIS ülőgarnitúra

Ha sok helyre és kényelemre van szüksége, a Mefis ülőgarnitúra a legjobb megoldás. A Mefis egy modern darab, amely egyszerű skandináv dizájnjával nyűgöz le minden vendéget. Kiváló minőségű anyagokból készült. A garnitúra egy teljesen kárpitozott kanapét, egy kényelmes karosszéket és egy puffot tartalmaz. A modern fekete acéllábak stabilitást, szilárdságot és légiességet biztosítanak. A kanapé ágyazható mechanizmussal gazdagodott, mely segítségével kényelmes ággyá alakítható.

Mefis 255921.png (1.08 MB)

5.      CANIA sarok ülőgarnitúra

A második L alakú ülőgarnitúra, amelyet kiválasztottunk, a Cania sarok ülőgarnitúra. Modern design és maximális kényelem jellemzi. A tökéletes kényelmet az állítható fejtámlák biztosítják. Az Ön belső terének megfelelően kiválaszthatja az ülőgarnitúra megfelelő tájolását. Előnye, hogy többféle kárpitszín közül választhat, ráadásul fekete, szürke vagy fehér színű ökobőr változat is kínálunk. Ágyazható mechanizmussal rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyen alkalmi ággyá alakítható.

Cania 256259.png (1.04 MB)

TIPP: Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és el lesz ragadtatva!

Ülőgarnitárák esetében felvitelt és összeszerelést kínáluk. Vásároljon ülőgarnitúrát kényelmesen otthonából, és bízza ránk a bútorbeszerzéssel járó összes gondot!

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése