Blog

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Markéta Etrychová
28.9.2023

A rendszeres takarítás és tisztaság a konyhában nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem kihat a biztonságra, a főzés hatékonyságára és az Ön egészségére egyaránt. Megfelelő tisztítószerek használata megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a takarítást. Ma elhoztunk Önnek pár tanácsot ahhoz, hogy hogyan lehet megszabadulni a zsírtól a konyhában.

Inspiráció
Jana Budinská
21.9.2023

Az ágytakaró egy textil huzat, amely az ágy fölé kerül, és többféle célt szolgál. Praktikus és dekoratív eleme is lehet a hálószobának, és gyakran mindkét funkciót egyszerre tölti be. Ez az Ön egyéni igényeitől és preferenciáitól függ.

Inspiráció
Alexandra Doskočilová
14.9.2023

Megint azon gondolkodik, hogy mit válasszon reggelire vagy uzsonnára, hogy ne töltsön annyi időt a konyhában, sőt mi több, egészséges, gyors és kiegyensúlyozott legyen? Ebben a cikkben 6 tippet adunk édes és sós ételekhez, amelyeket néhány perc alatt elkészíthet.

A vásárlásról
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
7.9.2023

Hogyan zajlik a vásárlás az Expedo e-shopon? Az internetes vásárlás során felmerülhet néhány kérdés a termék kiválasztásával, szállításával, fizetési lehetőségeivel vagy visszaküldésével kapcsolatban. Mai cikkünkben összefoglaljuk a vásárlás során leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Markéta Etrychová
31.8.2023

A matrac a hálószoba egyik legfontosabb része. Idővel kellemetlen bolyhok alakulhatnak ki rajtuk. Ezek nemcsak a matrac megjelenését rontják, hanem csökkenthetik a matrac kényelmét és higiéniáját is. Mielőtt azonban új matrac vásárlásán gondolkodna, próbálja ki ezt az 5 hatékony tippet a bolyhok eltávolítására és a matrac élettartamának meghosszabbítására.

Gyerekszobát
Inspiráció
Jana Budinská
24.8.2023

Harmadik alkalommal hozunk ihletet és ötleteket, hogyan szórakoztassuk a gyerekeket a szünidő alatt. Ma a gyerekszoba díszítésére fogunk összpontosítani. A gyerekek bevonása szobájuk dekorálásában nagyszerű módja annak, hogy ösztönözze kreativitásukat, személyes megnyilvánulásukat és a saját terük iránti büszkeség érzését.

Inspiráció
Alexandra Doskočilová
17.8.2023

Az illat az egyik első, ami hazaérkezve fogad minket, kényelmes és barátságos légkört teremt, és nagymértékben otthonná teszi a házat. Az illatos növényekből kivont illóolajok természetes módon biztosítják az illatos otthon kialakítását. Ebben a cikkben bemutatunk néhány tippet, hogy hol használhatjuk őket, és hogyan készíthetünk saját légfrissítőt.

Gyerekszobát
Inspiráció
Jana Budinská
10.8.2023

A nyári dekorációk készítése egy másik nagyszerű módja a gyermekek szórakoztatásának a szünidő alatt, miközben fejleszti kreativitásukat, finommotorikus készségeiket és képzelőerejüket.

Gyerekszobát
Inspiráció
Markéta Etrychová
3.8.2023

Az első tanév izgalmas és fontos szakasz minden gyermek életében. Ahhoz, hogy az első osztályos tanuló teljes mértékben a tanulásra és az új ismeretek felfedezésére tudjon koncentrálni, kulcsfontosságú, hogy tanuló sarkot megfelelő bútorokkal rendezze be, amelyek támogatják a koncentrációt és a tanulás közbeni jó közérzetét. Az alábbiakban áttekintjük az első osztályosok számára készült alapvető STARTER PACK bútorokat.

Inspiráció
Tanácsadás
Jana Budinská
13.7.2023

A főzés remek elfoglaltság lehet a gyerekeknek a szünidő alatt, fejleszti a konyhai készségeiket, de fejleszti a kreativitást, támogatja a finommotorika fejlődését és az egészséges táplálkozást egyaránt.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése