Használja ki az egyedülálló lehetőséget és vásároljon június végéig 10% kedvezménnyel → kóddal EXPEDO10

Blog

Inspiráció
Markéta Etrychová
23.6.2022

Forró nyári napok és éjszakák figyelmeztetnek minket a közelgő nyárra. A hőmérő higanyszála trópusi értékekre irányul, és az alvás minősége jelentősen romlik. A testnek teljes alvásra van szüksége, ami befolyásolja a másnapi teljesítményünket. Válasszon megfelelő ágyneműt, hogy meleg éjszakákon lehűljön.

Inspiráció
Markéta Etrychová
16.6.2022

A meleg esték ösztönzik az embert a grillezésre és a jó ételek és italok készítésére a család vagy a barátok társaságában. Kezdje stílusosan és hús nélkül a grillszezont. A képzelőerő hiánya nem lehet akadály. Vegetáriánus finomságokat hozunk Önnek grillen. Üljön le velünk, főzzön velünk!

Inspiráció
Markéta Etrychová
9.6.2022

Az előszoba berendezése még korlátozott költségvetés mellett is egyszerű lehet. Különös figyelmet kell fordítani a gyakorlati használatra, de az általános megjelenésre is egyaránt. A bútorválasztásban nagy szerepet játszik az előszoba mérete, az ablak vagy a bejárati ajtó üvegezése. Mutatunk néhány bevált tippet ahhoz, hogy hogyan rendezzen be egy előszobát 170 000 Ft-ig.

Gyerekszobát
Markéta Etrychová
2.6.2022

Szeretne tökéletesen felkészülni a baba várható érkezésére? Higgye el, hogy a babáról gondoskodni élete első hónapjaiban a legkönnyebb. Felkészülhet azonban a következő kisgyermekévekre is. Rendezze be megfelelően a gyerekszobát a baba számára. Íme néhány tipp ahhoz, hogy hogyan kell csinálni.

Inspiráció
Markéta Etrychová
26.5.2022

Élvezze a meleg estéket a kertben vagy a teraszon. Adunk pár rendhagyó tippet a szabadtéri étkezéshez. Akár kettesben, akár baráti társasággal étkezik, a kényelem mindenki számára fontos. A kertben elfogyasztható hétköznapi vacsorával vagy ebéddel is lenyűgözheti a vendégeit. Merítsen ihletet.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
19.5.2022

Az elmúlt év trendje a szokatlan dizájn. Adjon egy kis eredetiséget az étkezőnek – kombinálja a különböző stílusú székeket egy asztanál. Igen, ne féljen a modern vagy retro daraboktól. Válasszon pasztell vagy erős tónusokat tömör fával és fémmel kombinálva. Az eredmény garantáltan meglepő.

Inspiráció
Markéta Etrychová
12.5.2022

Tudta, hogy május 15. a családok napja? Ez a Nemzetközi Családi Nap, mely remek lehetőség egy új és tágas ülőgarnitúra vásárlására. Az ülőgarnitúra a központja mindennek, ami az egész háztartásban történik. Adunk Önnek 10 tippet az ülőgarnitúrához nagy családoknak.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Markéta Etrychová
5.5.2022

A szekrényben lévő molyok sok bajt okozhatnak. Tudta, hogy feketeborssal vagy levendulával is  megszabadulhat tőlük? Tegyen levendula ágakat a ruhák közé, borsszemeket pedig a szekrény aljára. Néhány nap múlva azonban eltűnik a bors erős aromája, ezért cserélje ki új darabokra. Ezen kívül télen vigye ki a ruháit a hidegre, és alaposan tisztítsa ki a ruhatárát.

Gyerekszobát
Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
28.4.2022

Azon gondolkodik, hogy hogyan fér el két gyerek egy gyerekszobában? Ez a probléma elsősorban a kisebb lakásokban jelentkezik. És higgye el, hogy működik! Fontos átgondolni néhány alapvető szabályt. Ne feledje, hogy a gyerekszobát több évre rendezi be, és a felszerelésnek legalább egy ideig együtt kell nőnie a gyerekekkel. Ezért tervezzen előre, és számítson arra, hogy a gyerekek igényei az évek során változni fognak.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
21.4.2022

A Gaming desk vagy játékasztal nélkülözhetetlen segítőtárs a számítógépes játékok szerelmeseinek. Fontos szerepe van a széknek is, amelynek a hosszú munkamenetek során is biztosítania kell a kényelmet. Tudja, hogy miben különbözik egy játékasztal a klasszikustól? Összegyűjtöttünk Önnek néhány tippet.

Ingyenes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése