Blog

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
20.1.2022

A nagy nyitott terek, a betonfalak és a durva padlók az ipari stílus jellemzői. A megfelelően kiválasztott bútorokkal, dekorációkkal, de színekkel és anyagokkal is könnyedén egyedi hangulatot teremthet. Az ipari stílus megőrizte varázsát, és az elmúlt években ismét közkedvelt. Rendezze be nappaliját egy régi gyár szellemében, fedezze fel az ipari stílus varázsát.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
13.1.2022

Az új bútorok kiválasztása nem egyszerű. Főleg, ha olyat keres, amelyik megfelel az elképzeléseinek, és megfizethető. Vásárlás előtt alaposan gondolja át, mit vár el az adott bútortól, illetve a helyet, ahová kerül. Ne feledkezzen meg más szempontokról sem, mint például a méret, az anyag karbantartása vagy a funkcionalitás.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
6.1.2022

Az ülőgarnitúrák és egyéb bútorok kárpitja könnyen elnyeli a környezetből származó szagokat. Folyamatosan foltok keletkeznek, ha háziállatai vagy kisgyerekei vannak, a bútorokat gyakrabban kell tisztítani. Ismerünk néhány trükköt a foltok és a szagok eltávolítására a nappali leggyakrabban használt bútorairól. Hatékonyan távolítsa el a makacs foltokat és szagokat.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
30.12.2021

Kíváncsi arra, hogy hogyan tisztíthatja meg természetes módon a fürdőkádat, csempét vagy mosógépet? Merítsen ihletet nagyanyáinktól, akik a kémiai tisztítószerek helyett természetes erőforrásokat és konyhai alapanyagokat használtak. A penész, szennyeződés és vízkő eltávolításához használhat néhány összetevőt, például citromlevet, szódabikarbónát, sót vagy ecetet.  Ezután a fürdőszoba úgy fog ragyogni, mint az új.  Tisztítsuk ki együtt a fürdőszobát.

Inspiráció
Markéta Etrychová
20.12.2021

A karácsonyi vacsora tökéletes hangulatát apró dolgok is befolyásolhatják, például teríték, vacsorafelszolgálás vagy apró dekorációk. Az egész család együtt az asztalnál, ezért hozzon létre egy egyedi pillanatot, amelyre mindenki emlékezni fog. Hangolja össze az ünnepi asztalt a karácsonyi dekorációval. Merítsen ihletet a népszerű stílusokból.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
16.12.2021

Lepje meg szeretteit egy új elegáns darabbal. A fantáziadús bútorok a pihenéshez örömet okoznak a nagymamának és az apukának egyaránt. Válasszon praktikus kanapékat, ülőgarnitúrákat és foteleket a belső stílusnak megfelelően. Merítsen ihletet 5 pontból a karácsonyi ajándéktippekből minden családtag számára.

Inspiráció
Markéta Etrychová
9.12.2021

Az egyszerűségben rejlik a szépség – ez a skandináv stílus mottója. Légiességének és természetből való inspirációjának köszönhetően nagyon népszerű, és nem csak a skandináv országokban. A skandináv telek nagyon hidegek és kemények, a zord természetet és a fényhiányt a skandinávok világos lakásokkal ellensúlyozzák. A háztartásokat lágy tónusok, és kifinomult kiegészítők díszítik.

Inspiráció
Markéta Etrychová
2.12.2021

Nem kell azon aggódnia, hogy a hideg téli időjáráshoz milyen ágyneműt válasszon. Tanácsot adunk, hogy milyen anyagokat válasszon, amelyek még a legnagyobb fagyban is melegen tartanak. Itt az ideje, hogy előkészítsük az ágyat a télre. Vegyük az ágyat egészében, gondoljunk a megfelelő matrac és ágyneműválasztásra is.

25.11.2021

A kiságy nagy ágyra való cseréjének megfelelő időpontja nagyon egyéni, és sok tényezőtől függ. Általában azonban az átállás optimális ideje 2-3 éves kor körül van. Mindig gondoljon a biztonságra, aminek az első helyen kell lennie. Válasszon alacsony ágyakat oldalfallal.

Inspiráció
Kicsi lakás
Tanácsadás
Markéta Etrychová
18.11.2021

Az előszoba és a folyosó olyan terek, amelyeknek meg kell felelniük a gyakorlati és a tervezési követelményeknek. Még a kis előszobák is funkcionálisan berendezhetők, és helyet találhat cipők, kabátok és egyéb tárgyak, például kulcsok vagy illatos diffúzorok tárolására. Olvasson el néhány tippet arról, hogy mi nem hiányozhat egyetlen előszobából sem.

Ingyenes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése