Blog

Inspiráció
Jiří Neužil
22.7.2021

Itt a nyár, és vele együtt megérkeztek a kellemes enyhe időjárású esték. Mi lehet jobb annál, mint este leülni egy ital mellett és az esti égboltot kémlelni? Egy erkélyes lakás tulajdonképpen igazi főnyeremény. Te is szeretnéd, ha a béke és nyugalom szigete lenne a teraszod? Olvasd el tanácsainkat, hogy mire kell ügyelni az erkélybútorok választásakor, és gyorsan valósággá válhat.

Inspiráció
Jiří Neužil
16.7.2021

Újra itt a nyár. A trópusi hőmérsékletek szinte mindennaposak. A hőmérő gyakran 20 °C felett marad éjszaka is. A hőség elől egyszerűen nem lehet menekülni. Napközben kiszívja az energiád a nap, de éjszaka se tudod kialudni magad a meleg miatt, így egyre fáradtabb vagy. Már nem tudod, hogyan hűtsd le a lakásodat? Akkor olvass tovább, mert ez a cikk neked szól.

Inspiráció
Jiří Neužil
9.7.2021

Most költöztél új lakásba? Vagy felújítod régit? Ez esetben nagy feladat előtt állsz, mégpedig a hálószoba berendezése. A választott bútorok, kiegészítők és egyéb berendezési tárgyak befolyásolják az általános hangulatot, a kényelmet és nem utolsósorban az alvás minőségét is.

Inspiráció
Kicsi lakás
Markéta Etrychová
2.7.2021

Berendezné a lakását, de annak méretei nem sok lehetőséget kínálnak? Minden egyes centiméter döntő szerepet játszik? Ne essen kétségbe! Még egy kis lakásnak is megvan a maga varázsa, és az okosan megválasztott bútorok csak kiemelik azt. Különösen fontos a megfelelő kanapé kiválasztása, amely egy kis nappaliban a középpontban van, gyakran szó szerint.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
1.7.2021

Van egy kis szabadideje, a belső átalakítás  a hobbija, vagy átalakítja a lakását? Akárhogy is legyen, íme néhány tervezési tipp. Online azonnal teljesítheti álmát, amelyet aztán könnyen megvalósíthat a valóságban. Alakítsa újra a bútorokat, változtassa meg a falak és a padlók színét, vagy kezdjen el szépen alkotni az elejétől.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
30.6.2021

Teljes rekonstrukciót tervez, vagy kisebb átalakítást? Nem kell azonnal profi tervezőket keresni, elegendő a megfelelő alkalmazás, és mindent könnyedén egyedül is meg tud oldani. A piac kimeríthetetlenül sok alkalmazást vagy játékot kínál belső terek és teljes házak tervezéséhez. 4 alkalmazást választottunk ki Önnek, amelyek felhasználóbarátok és ingyenes verziót kínálnak.

Inspiráció
Markéta Etrychová
22.6.2021

Noha a legtöbben ezt nem vesszük észre, a belső tér színei óriási szerepet játszanak. Tudat alatt befolyásolja a mentális és fizikai egészséget. Egyes tónusok elősegítik a harmóniát és az egyensúlyt, mások az impulzivitást és az agressziót. A Feng Shui hagyományos kínai tanítása szorosan kapcsolódik azokhoz az alapelemekhez, amelyekből maga a színválasztás származik.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
3.6.2021

Készítse el saját ülőgarnitúráját raklapokból. Egyszerű útmutató a barkácsolóknak és a kreatívoknak. Csak néhány csavarra, néhány szabad órára és lelkesedésre van szükség. Eredeti és teljesen funkcionális bútorokat használhat raklapokból a teraszon, bent vagy az erkélyen. Nézze meg, hogyan kell csinálni. Gyerekjáték lesz.

Tanácsadás
Markéta Etrychová
26.5.2021

Új matrac kiválasztásakor szem előtt kell tartanunk, hogy életünk majdnem egyharmadát átalusszuk. Tehát válasszon nagyon körültekintően, gondoljon olyan fontos tényezőkre, mint a testtömeg, az alvási helyzet vagy az életkor. Az alvás minőségét nemcsak maga a matrac, hanem az ágyrács is befolyásolja. Tudja, mire kell összpontosítania a választáskor?

Tanácsadás
28.4.2021

A magas páratartalom, a levegő és a hideg a fával kombinálva remek táptalaj a penész számára. A kültéri bútorok könnyen penészesedni kezdenek. A penész fából készült bútorokból történő tisztításához készítsen elő kefét, mosogatószivacsot és egy vödör vizet. A vízhez ecetet, sót vagy mosogatószert adhatunk. Tisztítsa meg a teljes bútorokat a kapott keverékkel, és hagyja megszáradni a napon.

Ingyenes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése