Blog

Inspiráció
Markéta Etrychová
25.11.2020

Ülőmunkát végez vagy sok időt tölt számítógép mellett ülve tanulás közben?! Fontos a megfelelő székválasztás. Adunk néhány tanácsot és tippet Önnek, hogy mire kell figyelnie egy új irodai szék kiválasztásakor.

Inspiráció
Kicsi lakás
Markéta Etrychová
4.11.2020

Akár otthon éri magát utol a munkában, akár home office-ban dolgozik, szüksége van egy otthoni munka területre. Nincs kihasználatlan szoba a lakásban, és fáj a háta a dohányzóasztalnál görnyedve?

       

Inspiráció
Markéta Etrychová
27.10.2020

Az alvás a pihenés szerves része és az egészség kulcsa. Az alvás minőségét számos tényező befolyásolja, beleértve a környezetet, az ágyat, az ágyrácsot és nem utolsó sorban a matracot. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt és élvezzük a teljesértékű alvást? Van néhány tanácsunk és tippünk az Ön számára.

Inspiráció
Markéta Etrychová
7.10.2020

Használja ki hatékonyan a borongós őszi napok előnyeit. Mikor máskor, mint most rendet tenni otthonában, és a régi vagy törött bútorokat újakra cserélni?! Új étkezőasztalt, székeket vagy akár egész szettet keres? Akkor hagyja magát inspirálni újdonságainkal.

Rólunk
Markéta Etrychová
7.10.2020

2020 változásokkal teli év számunkra. Ez év közepén ünnepélyesen új részleget nyitottunk a Balkán-félszigeten. Örülünk, hogy sikeresen vállalkozást indíthattunk egy ilyen nyitott és barátságos országban, mint Románia.

A vásárlásról
Inspiráció
Expedo csapat
23.8.2020

A lakás bútorozása stresszes lehet, főleg akkor ha nem egyedül él a háztartásban. Páromnak fog tetszeni a kiválasztott étkezőasztal székekkel? A főnököm vajon jóváhagyja az íróasztalt? Rövid cikkünkben 3 tippet talál, hogyan tudja megoldani a döntésképtelenséget lakása berendezésénél.

Gyerekszobát
Inspiráció
Expedo csapat
6.8.2020

Az alvás nagyon fontos. Minden szülő arra törekszik, hogy gyermeke kényelmesen aludja át az éjszakát. Ezért érthető, hogy amikor gyerekágyat választunk, akkor sok kérdés felmerül bennünk, és tanácstalanok vagyunk. Olvassa el a cikket, és a probléma megoldódik. A kényelmes alvás érdekében az ágy mindig 20 cm-el hosszabb legyen, mint a gyermek. Viszont így pár havonta vagy évente új ágyat kell vásárolnia. Ne féljen nagy ágyat vásárolni kicsi gyermeke számára. A kicsik számára leesésgátló vagy hosszú hengeres párnák vannak az ágyon, amelyek segítségével puha védőkorlátot lehet kialakítani, így megakadályozva, hogy leessenek az ágyról.

Gyerekszobát
Inspiráció
Expedo csapat
17.7.2020

A gyerekszoba valójában egy külön kis lakás a lakáson belül. A 4 fal között biztosítani kell elég helyet a játékra, munkaterületet íróasztallal, egy csendes helyet az alvásra, valamint nagy mennyiségű tárolohelyet a játékoknak, mindenféle kelléknek, és később az iskolai kellékeknek.Hogyan hozzunk létre olyan helyet, amelybe gyermeke rögtön beleszeret, és ne kelljen évente ujítani?

Szállítás
Rólunk
Expedo csapat
16.7.2020

Miért döntöttünk a saját szállításról a Magyarországon és más európai országokban? Több oka volt, de az ügyfél-elégedettsége volt a döntő. Olvassa el, hogy hogyan is működik nálunk a saját kiszállítás.

Inspiráció
21.2.2020

A matrac nagy igénybevételnek van kitéve egész évben. Felszívja az izzadságot, könnyen szennyeződik és a gyakori használat miatt gyakran deformálódik. Miközben nem nehéz meghosszabbítani élettartamát. Csupán annyit kell tennie, hogy vásárol egy toppert, amely nem csak a puha matrac burkolatát védi, hanem kényelmes felső réteget is létrehoz a tökéletes és zavartalan alváshoz.


bármilyen árura


saját autóinkkal


garancia


Szép bútorok feltöltése