Blog

Inspiráció
Alexandra Doskočilová
29.9.2022

A számítógép előtt állva javítja a testtartást, megelőzi a hátfájást, és segít hosszabb ideig a munkára koncentrálni. Másrészt nem jó, ha egész nap állunk; ezt a két pozíciót váltogatni kell, körülbelül félóránként. Jó megoldás lehet egy állítható asztal, amelyet minden pillanatban az Ön igényei szerint állíthat.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
22.9.2022

Fontos, hogy először fertőtlenítse a penész által érintett területeket festékkel vagy permetezéssel. Nedvesítse be vagy törölje át az egész felületet langyos vízzel. A falat be kell nedvesíteni, hogy a penész ne terjedjen a levegőben. Ezután törölje át a falat egy tiszta ruhával, kb. 10 cm-es körben a penésztől. Ezután egy durva kefével kaparja le. Ha a lerakódás nagy, az érintett vakolatot is el kell távolítani, és a folyamatot szükség esetén meg kell ismételni. Ha további tippekre és trükkökre kíváncsi, olvasson tovább, így új ötleteket adunk Önnek.

Rólunk
Inspiráció
Alexandra Doskočilová
15.9.2022

Mivel lassan a nyári szezon vége felé közeledünk, és hamarosan elkezdjük a felkészülést a télre, itt az utolsó lehetőség, hogy elővegyük a grillt és a szükséges eszközöket. Előfordulhat, hogy az idei sikeres szezon után már az összes klasszikus receptet elkészítette, ezért a nyár végén újabb ötletekkel állunk elő,hogy  hogyan zárjuk le érdekesen és rendhagyó módon a grillszezont.

A vásárlásról
Bútorápolás
Alexandra Doskočilová
8.9.2022

A legmegfelelőbb kanapé kiválasztása otthona számára nem mindig egyszerű feladat, ezért mai cikkünkben összeállítottunk Önnek egy válogatást a legeladottabb darabokból, és végül bemutatunk néhány újdonságot. Ha még mindig azon gondolkodik, melyiket válassza, remélhetőleg mai cikkünk megkönnyíti a választást.

Inspiráció
Markéta Etrychová
1.9.2022

Új bútorokat választ és a laminált kifejezéssel találkozott? Aggódik a felhasznált anyag miatt, és hezitál, hogy megvegye-e álmai darabját vagy sem? Íme egy áttekintés arról, hogy mi a laminátum. Ismerje meg előnyeit és hátrányait. Nem kell aggódnia a laminált bútorok miatt. Ezen kívül nagyon kedvező árakon kaphat laminátumot különböző dekorokkal és színekben.

Inspiráció
Markéta Etrychová
25.8.2022

A loft lakások az 1950-es és 1960-as években jöttek létre. Pontos fordításban a loft tetőteret vagy padlást, de egy gyár felső nyitott emeletét is jelenti. Ismerje meg velünk testközelből a tágas nappalit. A bohém életet képviseli a korábban ipari épületekben, például régi gyárakban, víztornyokban, csarnokokban vagy vasútállomásokon. Ismerje meg velünk ezt a tágas terekből álló otthont.

Inspiráció
Markéta Etrychová
18.8.2022

Mindjárt vége a szünidőnek, és a diákok visszatérnek a kollégiumokba vagy lakásaikba. Önnek kell gyermeke számára berendezni egyet ezek közül? A bútorokba való kezdeti befektetés nem kicsi, ezért adunk néhány tippet a diákoknak szánt olcsó bútorokhoz. Rendezzen be egy egész szobát költséghatékony, mégis stílusos módon. Merítsen ihletet nálunk.

Inspiráció
Markéta Etrychová
11.8.2022

Édesítse meg az életét nyáron gyorsan elkészíthető és frissítő desszertekkel. Mutatunk Önnek 3 egyszerű receptet, amit néhány perc alatt elkészíthet, és a család minden tagja imádni fogja. A sütés nélküli desszertek különösen népszerűek a meleg hónapokban. Az elkészítéshez felhasználhatja a kertjéből származó friss gyümölcsöt. Fogjunk is hozzá.

Inspiráció
Markéta Etrychová
4.8.2022

Még mindig nagyon népszerűek a rattan bútorok a kertben. És ez nem csoda. A tartósság és az erő a természetes és a mesterséges rattant egyaránt szimbolizálja. Tudja, hogy hogyan kell ápolni a rattan kerti bútorokat, hogy sokáig olyan legyen, mint újkorában? Egyszerű tippeket adunk a mesterséges és természetes rattanból készült bútorok ápolásához.

Inspiráció
Markéta Etrychová
28.7.2022

A hálószoba átalakításának nem kell egy vagyonba kerülnie. Hatékony változtatások gyorsan és olcsón érhetők el helyesen kiválasztott dekorációkkal, textíliákkal vagy multifunkcionális bútorokkal. A színek és a fény játéka együtt új teret varázsolhat a hálószobából. Fogadjon az adott időszaknak vagy hangulatnak megfelelő színekre. Látni fogja, hogy apró dolgok segítségével könnyű és főleg szórakoztató elérni a kívánt hatást.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése