Blog

A vásárlásról
Expedo csapat
23.8.2020

A lakás bútorozása stresszes lehet, főleg akkor ha nem egyedül él a háztartásban. Páromnak fog tetszeni a kiválasztott étkezőasztal székekkel? A főnököm vajon jóváhagyja az íróasztalt? Rövid cikkünkben 3 tippet talál, hogyan tudja megoldani a döntésképtelenséget lakása berendezésénél.

gyerekszobát
Expedo csapat
6.8.2020

Az alvás nagyon fontos. Minden szülő arra törekszik, hogy gyermeke kényelmesen aludja át az éjszakát. Ezért érthető, hogy amikor gyerekágyat választunk, akkor sok kérdés felmerül bennünk, és tanácstalanok vagyunk. Olvassa el a cikket, és a probléma megoldódik. A kényelmes alvás érdekében az ágy mindig 20 cm-el hosszabb legyen, mint a gyermek. Viszont így pár havonta vagy évente új ágyat kell vásárolnia. Ne féljen nagy ágyat vásárolni kicsi gyermeke számára. A kicsik számára leesésgátló vagy hosszú hengeres párnák vannak az ágyon, amelyek segítségével puha védőkorlátot lehet kialakítani, így megakadályozva, hogy leessenek az ágyról.

gyerekszobát
Expedo csapat
17.7.2020

A gyerekszoba valójában egy külön kis lakás a lakáson belül. A 4 fal között biztosítani kell elég helyet a játékra, munkaterületet íróasztallal, egy csendes helyet az alvásra, valamint nagy mennyiségű tárolohelyet a játékoknak, mindenféle kelléknek, és később az iskolai kellékeknek.Hogyan hozzunk létre olyan helyet, amelybe gyermeke rögtön beleszeret, és ne kelljen évente ujítani?

Szállítás
Expedo csapat
16.7.2020

Miért döntöttünk a saját szállításról a Magyarországon és más európai országokban? Több oka volt, de az ügyfél-elégedettsége volt a döntő. Olvassa el, hogy hogyan is működik nálunk a saját kiszállítás.

21.2.2020

A matrac nagy igénybevételnek van kitéve egész évben. Felszívja az izzadságot, könnyen szennyeződik és a gyakori használat miatt gyakran deformálódik. Miközben nem nehéz meghosszabbítani élettartamát. Csupán annyit kell tennie, hogy vásárol egy toppert, amely nem csak a puha matrac burkolatát védi, hanem kényelmes felső réteget is létrehoz a tökéletes és zavartalan alváshoz.

20.2.2020

Tudja mit jelent a jobb és bal oldali tájolás? Tudja hogyan sikerül probléma nélkül felismerni? Ha nem biztos benne, akkor segítünk ebben Önnek.

19.2.2020

Valószinűleg nincs Önnél otthon szobalány, aki minden nap fényesítené és leporolná a bútorokat. Ezért adunk néhány hasznos tippet az EXPEDO-nál vásárolt bútorok gondozásához, hogy az újonnan vásárolt kanapé, dohányzóasztal vagy a nappali fal mindig szép legyen, és örömet okozzon Önnek.


bármilyen árura


saját autóinkkal


garancia


Szép bútorok feltöltése