27% kedvezmény EXPEDO27 kóddal a Januári kiárusítás kategória összes termékére

Blog

Inspiráció
Markéta Etrychová
26.1.2023

Az Év színét minden évben a társadalmi trendek és preferenciák alapján választják ki, amelyek a divatban, a formatervezésben, az építészetben és más ágazatokban is megjelennek. Az idei szín a Viva Magenta árnyalat. Az optimizmust, az új energiát és az erőt szimbolizáló szín. Ismerje meg testközelből a Pantone Color Institute által az év színét.

Gyerekszobát
Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
19.1.2023

A gyerekszoba berendezése szórakoztató lehet. Hozzon létre egy helyet gyermeke egyedi igényeinek és preferenciáinak megfelelően. A megfelelő bútorokkal és dekorációval olyan szobát hozhat létre, amely funkcionális, tetszetős, és amelyet gyermeke sok éven át élvezni fog.

Inspiráció
Markéta Etrychová
18.1.2023

Válasszon a szállodai ágyak széles választékából. A kárpitozott, tömörfa és boxspring ágyak alkalmasak szállodák, panziók, szállók, de főiskolai kollégiumok vagy panziók számára egyaránt. Javasoljuk, hogy minden ágyat egészítsen ki egy topperrel és matracvédővel. Így maximális kényelmet biztosít vendégei számára.

Inspiráció
Tanácsadás
Markéta Etrychová
12.1.2023

Egy hálószoba, amelyben biztonságban érzi magát. Vegye körül magát a megfelelő színekkel, dekorációkkal és anyagokkal. Már néhány aprósággal is hangulatos hálószobát varázsolhat a téli pihenéshez. A hosszú, sötét esték pihenésre vagy változtatásra ösztönözik otthonában.

Inspiráció
Markéta Etrychová
11.1.2023

A szállodai matracoknak több kritériumnak is meg kell felelniük. A legfontosabbak a levehető és mosható huzat, a keret nélküli, szabadon álló matrac, valamint az optimális keménység és magasság. A levehető huzatok garantálják az ágy nagyfokú higiéniáját, míg a keménység és a magasság a kényelmet. Ebben az esetben nem tud minden vendége kedvére tenni, így inkább válasszon közepesen kemény, legalább 15 cm magas matracokat.

Inspiráció
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
9.1.2023

A szállodatulajdonosok számára a vendégek maximális kényelme az első számú küldetés. Az elégedett vendég szívesen tér vissza a szálláshelyre. Elégedettségüket elsősorban a szoba állapota befolyásolja, a minőségi bútorok, ágy és matrac mellett nem szabad megfeledkeznünk az ágyneműről sem.

Inspiráció
Bútorápolás
Jana Budinská
6.1.2023

A vendégek minőségi és teljesértékű alvása az ágy kiválasztásától, különösen a megfelelő matractól és ágyrácstól függ. Íme néhány tipp a szállodai ágyak és matracok ápolására, hogy azok hosszú ideig megőrizzék tulajdonságaikat. Kényeztesse vendégeit nyugodt és zavartalan alvással. Érezzék magukat úgy, mint otthon.

Inspiráció
Tanácsadás
Jana Budinská
5.1.2023

Úgy érzi, hogy nem tudja elrendezni a konyháját saját elképzelése szerint. Íme néhány tipp ahhoz, hoy hogyan tartson rendet a konyhájában, és hogyan teremtsen rendszert és rendet. Ezeket az elveket és szabályokat gyorsan és egyszerűen alkalmazhatja háza vagy lakása bármely más helyiségében.

Inspiráció
Alexandra Doskočilová
29.12.2022

Az utcáról érkező lárma vagy a zajos szomszédok sok lakástulajdonos életét megkeseríthetik. Befektethet hangszigetelésbe vagy speciális akusztikai panelekbe, de néha már csak néhány változtatás is segíthet az otthonában. Mai cikkünkben bemutatunk néhány apróságot, amelyekkel lakását otthonossá, és mi a legfontosabb - csendesebbé varázsolhatja.

Inspiráció
Markéta Etrychová
22.12.2022

Az indukciós és kerámia főzőlapok nem ellenállnak a durva kezelésnek a tisztítás során. Óvatosan járjon el, hogy ne sértse meg a főzőlap felületét. Gyakran elegendő egy nedves pamutszövet kevés mosószerrel. Vigyen fel ecetet a makacs foltokra, és hagyja rajta körülbelül 10 percig, majd puha szivaccsal törölje le.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése