Blog

Inspiráció
Eliška Kašperanová
14.3.2024

Csupán fél óra áll rendelkezésére, amikor a konyha egy kulináris háború utáni csatatérre hasonlít? Ne aggódjon! Rövid idő alatt is lehetséges kitakarítani, és megszabadulhat a rendetlenségtől. Csak kövesse a könnyen követhető útmutatónkat, és meg fog lepődni, milyen gyorsan végez majd a takarítással. Készítse elő a tisztítószereket, és lásson neki!

Inspiráció
Kateřina Pelejová
7.3.2024

A húsvét az év egyik legörömtelibb időszaka, amely meghitt és barátságos hangulatot teremt az otthonában. Azok számára, akik személyes jelleget szeretnének adni a dekorációnak, a házi készítésű termékek remek választásnak bizonyulnak. Íme 5 egyszerű és kreatív DIY húsvéti dekorációs ötlet, amelyet minimális költséggel készíthet el és maximális hatással ér el velük.

Inspiráció
Jana Budinská
29.2.2024

Minden héten új ülőgarnitúrákkal bővítjük kínálatunkat. Követjük az aktuális trendeket, ügyelve arra, hogy a modern stílus a funkcionalitással és az esztétikummal párosuljon. Ülőgarnitúrák széles választékát kínáljuk, a minimalista és letisztult vonalvezetéstől a retro inspirációkig.

Inspiráció
Jana Budinská
22.2.2024

Egyes növények arról ismertek, hogy a szennyező anyagok elnyelésével javítják a levegő minőségét. Tippeket adunk 4 dekoratív növényhez, amelyek nemcsak bájosabbá teszik a beltéri környezetet, de ami még fontosabb, segítenek megtisztítani a levegőt és egészségesebb környezetet teremteni otthonában.

Inspiráció
Jana Budinská
15.2.2024

Otthonának vegyi összetevők és termékek nélküli illatosítása a legjobb módja annak, hogy mesterséges és szintetikus anyagok nélkül is megőrizze otthona kellemes illatát. Mutatunk 5 természetes módszert otthona illatosítására. Ezen felül, merítsen ihletet kedvenc illatainak otthoni elkészítéséhez szükséges receptekből.

A vásárlásról
Inspiráció
Tanácsadás
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Új bútor vásárlásán gondolkodik, de nem tudja hol vásároljon? Íme néhány ok, amiért érdemes nálunk vásárolnia! Bízunk benne, hogy el lesz ragadtatva, ha ellátogat webáruházunkba! Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak minőségi bútorok széles választékát kínáljuk Önnek, hanem kiváló szolgáltatásokat is, hogy kényelmes és gondtalan vásárlási élményt nyújtsunk.

Inspiráció
Tanácsadás
Eliška Kašperanová
1.2.2024

A szerelem ünnepe egy különleges nap, amikor kifejezzük érzéseinket szerelmünknek. Mi lehetne személyesebb egy kézzel készített Valentin napi üdvözlőlapnál? Mai cikkünkben olyan inspiráló ötleteket mutatunk be, amelyekkel emlékezetes Valentin napi üdvözlőlapot készíthet, amelyek nemcsak a szeretet szavait, hanem a saját kreativitását is közvetítik. Készítsen elő ollót, ragasztót, színes papírt, filctollakat, és legyen kreatív.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Eliška Kašperanová
25.1.2024

Elege van a drága vegyszerek vásárlásából, és adna egy esélyt a természetes alternatívának? Ebben a cikkben 7 gyors elkészítési módot mutatunk be ahhoz, hogy hogyan készíthet otthon egyszerűen ilyen termékeket. Nemcsak a természetet és a pénztárcáját kíméli, de a bútorai is értékelni fogják a kíméletes, vegyszermentes kezelést.

Inspiráció
Kicsi lakás
Tanácsadás
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Az idei év színe a Peach fuzz. A meleg árnyalat kiemeli a vágyunkat, hogy másokhoz tartozzunk, és élvezzük a nyugalom és a biztonság pillanatait. A rózsaszín és narancssárga közé finoman beékelődő friss barack árnyalat segít megtalálni a belső békét és nyugalmat.

Inspiráció
Bútorápolás
Eliška Kašperanová
11.1.2024

Hogyan tisztítsuk a mosogatót, hogy mindig úgy nézzen ki, mintha új lenne? Ebben a cikkben egyszerű tippeket adunk ahhoz, hogy hogyan küzdhet meg a koszos és bizonyos esetekben kellemetlen szagú mosogatóval. Részletesen megvizsgáljuk a különböző anyagok karbantartását, hogy optimális eredményt érhessen el anélkül, hogy kockáztatná a károsodást.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése