Blog

Inspiráció
Kicsi lakás
Tanácsadás
Jiří Neužil
14.10.2021

Az ősz és az első fagyok már kopogtatnak az ajtón. Ezzel együtt eljön az idő, hogy a könnyű nyári ruhákat melegebb kabátokra és dzsekikre cseréljük. Te is minden évben küszködsz a szezonális ruhadarabok tárolásával, amikor a szekrényed úgy néz ki, mintha felrobbant volna? Akkor biztosak vagyunk benne, hogy a mai cikket nagyon hasznosnak találod majd.

Inspiráció
Tanácsadás
Jiří Neužil
7.10.2021

Kíváncsi vagy, hogyan rendezhetsz be igazán jól egy kis lakást? Hidd el, garzonlakásban az élet nem kell, hogy kompromisszumot jelentsen a stílusról és a dizájnról alkotott elképzeléseivel kapcsolatban. A kis hely pedig nem feltétlenül jelent sok bonyodalmat a berendezéssel terén.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Jiří Neužil
30.9.2021

Kicsit „fáradtnak” és elnyűttnek tűnik a szőnyeged? Ne lógasd a fejed, és ne siess rögtön újat venni. A szépen ragyogó szőnyeghez csupán egy kis extra gondoskodásra van szükség. Meglátod, hogy olyan lesz, mintha új lenne. De hogyan fogjunk hozzá? Ha azon töprengsz, hogy melyik tisztítási módszer az ideális, ez a cikk Neked szól.

Inspiráció
Jiří Neužil
23.9.2021

Párnák, vánkosok, ülőpárnák... Te sem tudsz meglenni nélkülük? Nincs is ezen mit csodálkozni. A kényelmet egyszerűen nem lehet helyettesíteni. Ezért a legtöbben mind a belső étkezőbe, mind a kültéri teraszra párnázott bútorokat választanak. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy a párnák megfelelő gondoskodást és karbantartást igényelnek. Ez az egyetlen módja annak, hogy megőrizzék eredeti külsejüket, formájukat, színüket és az anyaguk minőségét.

Kicsi lakás
Tanácsadás
Jiří Neužil
16.9.2021

Életünk nagy részét a konyhában töltjük. Nem csoda tehát, hogy otthonunk berendezésénél ennek a helyiségnek is megadjuk a neki járó gondoskodást. Azonban a konyhai berendezések jelentősen megterhelhetik a pénzügyi költségvetésünket. Mi a teendő ilyen esetben? Ne ess kétségbe, nem kell feladnod az álmaidat!

Inspiráció
Bútorápolás
Jiří Neužil
9.9.2021

Képzeld csak el: végre megvan álmaid konyhája amelyben öröm a főzés. Néha azon kapod magad, ahogy csak gyönyörködsz a saját konyhádban. Ám hirtelen felfigyelsz a főzésből származó zsírra vagy egyéb szennyeződésekre. Most mi lesz? Mivel és hogyan tisztítsuk meg a konyhapultot a zsírfoltoktól? Hogyan hosszabbítsuk meg konyhánk élettartamát?

Gyerekszobát
Inspiráció
Jiří Neužil
2.9.2021

A nyárnak egy szempillantás alatt vége lett, újra itt az ősz, és a gyerekek is visszamennek az iskolába. A családban van egy elsős is? Vagy a gyermeke kicsit megnőtt a nyár folyamán? Akkor előtted áll a nehéz feladat, hogy megfelelő környezetet alakíts ki a tanuláshoz. Hogyan válasszunk megfelelő íróasztalt és széket egy kisiskolás vagy egy nagyobb diák számára? Az iskolai téma szellemében készítettünk egy „kis puskát”, amely minden bizonnyal a segítségedre lesz.

Inspiráció
Kicsi lakás
26.8.2021

Kisebb lakásban él? Tágas nappalit szeretne, akár a többi szoba rovására is? Akkor biztos nem ismeretlen a kis hálószoba kérdésköre sem. Egy kisebb hálószoba berendezése igazi kihívás lehet. Mindent előre kell tervezni, mérni és gondosan meg kell válogatni a bútorokat is. Azonban még egy kis helyiség is nagy lehetőségeket rejt magában. Inspirálódjon 7 tippünkből, hogyan rendezzük be okosan a kicsi hálószobánkat.

Inspiráció
Tanácsadás
Jiří Neužil
19.8.2021

Gyermeke szobájának a berendezését tervezi? Akkor már biztosan tudja, hogy ez nem egy egyszerű feladat. Egy a tizenévesek szobáinak ugyanis számos kritériumnak kell megfelelnie. Tanulószobaként, játszószobaként és pihenőként is szolgál egyben. A gyermekszoba optimális elrendezése gyakran sok kreativitást, de ugyanakkor gyakorlatias megközelítést igényel.

Inspiráció
Kicsi lakás
Jiří Neužil
12.8.2021

Az erkélye inkább egy raktárra vagy egy mosodai szárítóhelyiségre hasonlít? Higgye el, már néhány négyzetméter is remekül kihasználható. Teremtse meg saját szentélyét, egy olyan helyet, ahol pihenhet és kikapcsolódhat. A tökéletes erkély vagy terasz karnyújtásnyira van. Tanácsaink segítenek abban, hogyan alakítson ki egy hangulatos erkélyt 5 lépésben.

Ingyenes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése