Blog

Tanácsadás
28.4.2021

A magas páratartalom, a levegő és a hideg a fával kombinálva remek táptalaj a penész számára. A kültéri bútorok könnyen penészesedni kezdenek. A penész fából készült bútorokból történő tisztításához készítsen elő kefét, mosogatószivacsot és egy vödör vizet. A vízhez ecetet, sót vagy mosogatószert adhatunk. Tisztítsa meg a teljes bútorokat a kapott keverékkel, és hagyja megszáradni a napon.

Inspiráció
Lucie Javůrková
13.4.2021

A növények hasznosak a mérgező anyagok levegőben történő eltávolítására, és egyesek még a jobb alvást is elősegítik. Ugyanakkor a frissesség és a kényelem érzetét keltik a térben. Szükséges azonban a szobanövények szisztematikus elrendezése.

Tanácsadás
Markéta Etrychová
31.3.2021

A halk zárórendszer, amelyet néha Silent rendszernek is neveznek, a tolóajtóknál leggyakrabban használt zárószerkezet. A halk zárórendszer lassítja a mozgást az utolsó zárási szakaszban és megakadályozza a kemény ütést. Növeli az ajtó üzembiztonságát, és csendes, zökkenőmentes becsukódást biztosít megállás nélkül.

Inspiráció
Lucie Javůrková
25.3.2021

A skandináv stílusú életmód népszerű a családok és a diáklakások körében. A trend Svédországból származik, amelyet a dán és a finn stílus egészít ki.

Tanácsadás
Markéta Etrychová
18.3.2021

A szódabikarbóna természetes tisztítószer és szagelnyelő, amely nemcsak a konyhában segít. Tisztítsa meg az ülőgarnitúrát a portól és a szennyeződéstől egy ruhával. Öntse a port közvetlenül a foltra, és hagyja hatni 15-20 percig. Végül alaposan porszívózza ki.

Inspiráció
Kicsi lakás
Markéta Etrychová
3.3.2021

Egyre gyakoribb megoldás a hálószoba és a nappali kombinálása. Hogyan rendezzük el a teret kreatívan és teljesen funkcionálisan? Íme néhány tipp, hogyan lehet az ágyat beépíteni a nappaliba, és megőrizni a kívánt magánéletet és nyugalmat, mint egy külön hálószobában.

Inspiráció
Markéta Etrychová
23.2.2021

Az olcsó és teljesen funkcionális raklapágyak az elmúlt években nagy sikert arattak. Készítsen saját eredeti darabot néhány forintért, amely megtalálja a helyét a lakásban és a házban. Mi tanácsot adunk ahhoz, hogy hogyan kell csinálni.

Kicsi lakás
Markéta Etrychová
18.2.2021

Könnyedén megoldhatja a tárhely hiányát akár egy kis lakásban is. Használja ki a padlótól a mennyezetig terjedő szabad teret. Olvassa el tippjeinket hálószoba és nappali bútorokhoz alacsony áron, ingyenes szállítással.

Kicsi lakás
Markéta Etrychová
3.2.2021

Berendez vagy felújít egy kicsi fürdőszobát, és azon gondolkodik, hogy hogyan lehet a legtöbbet kihozni a helyiségből? Adunk néhány tippet ahhoz, hogy hogyan hozza ki a lehető legtöbbet a kicsi helyiségből az Ön igényei szerint.

Rólunk
Markéta Etrychová
27.1.2021

2020 a nagy változások és haladások éve volt. Az év közepén ünnepélyesen 2 új kirendeltséget nyitottunk a Balkán-félszigeten. Romániában és Bulgáriában. Az év második felében a Nyugat meghódítására készültünk. Németország legújabb kirendeltsége látott napvilágot.

Ingyenes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése