Jelenleg minden termékünk az Ön rendelkezésére áll raktárunkban

Inspirációk és trendek

Inspiráció
Jana Budinská
21.9.2023

Az ágytakaró egy textil huzat, amely az ágy fölé kerül, és többféle célt szolgál. Praktikus és dekoratív eleme is lehet a hálószobának, és gyakran mindkét funkciót egyszerre tölti be. Ez az Ön egyéni igényeitől és preferenciáitól függ.

Inspiráció
Alexandra Doskočilová
14.9.2023

Megint azon gondolkodik, hogy mit válasszon reggelire vagy uzsonnára, hogy ne töltsön annyi időt a konyhában, sőt mi több, egészséges, gyors és kiegyensúlyozott legyen? Ebben a cikkben 6 tippet adunk édes és sós ételekhez, amelyeket néhány perc alatt elkészíthet.

A vásárlásról
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
7.9.2023

Hogyan zajlik a vásárlás az Expedo e-shopon? Az internetes vásárlás során felmerülhet néhány kérdés a termék kiválasztásával, szállításával, fizetési lehetőségeivel vagy visszaküldésével kapcsolatban. Mai cikkünkben összefoglaljuk a vásárlás során leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Markéta Etrychová
31.8.2023

A matrac a hálószoba egyik legfontosabb része. Idővel kellemetlen bolyhok alakulhatnak ki rajtuk. Ezek nemcsak a matrac megjelenését rontják, hanem csökkenthetik a matrac kényelmét és higiéniáját is. Mielőtt azonban új matrac vásárlásán gondolkodna, próbálja ki ezt az 5 hatékony tippet a bolyhok eltávolítására és a matrac élettartamának meghosszabbítására.

Gyerekszobát
Inspiráció
Jana Budinská
24.8.2023

Harmadik alkalommal hozunk ihletet és ötleteket, hogyan szórakoztassuk a gyerekeket a szünidő alatt. Ma a gyerekszoba díszítésére fogunk összpontosítani. A gyerekek bevonása szobájuk dekorálásában nagyszerű módja annak, hogy ösztönözze kreativitásukat, személyes megnyilvánulásukat és a saját terük iránti büszkeség érzését.

Inspiráció
Alexandra Doskočilová
17.8.2023

Az illat az egyik első, ami hazaérkezve fogad minket, kényelmes és barátságos légkört teremt, és nagymértékben otthonná teszi a házat. Az illatos növényekből kivont illóolajok természetes módon biztosítják az illatos otthon kialakítását. Ebben a cikkben bemutatunk néhány tippet, hogy hol használhatjuk őket, és hogyan készíthetünk saját légfrissítőt.

Gyerekszobát
Inspiráció
Jana Budinská
10.8.2023

A nyári dekorációk készítése egy másik nagyszerű módja a gyermekek szórakoztatásának a szünidő alatt, miközben fejleszti kreativitásukat, finommotorikus készségeiket és képzelőerejüket.

Inspiráció
Jana Budinská
29.6.2023

Az babzsákok többfunkciós használatot kínálnak. Pihenésre, meditációra, olvasásra, tanulásra, tévénézésre vagy játékra is alkalmasak. A gyerekek különböző tevékenységekre használhatják, és az igényeikhez igazíthatják azokat.

Inspiráció
Markéta Etrychová
22.6.2023

A tér és annak hatékony elosztása a belsőépítészet egyik kulcseleme. A vizuálisan elkülönített tér a nyitottság és a szervezettség benyomását keltheti. Az optikai felosztásnak köszönhetően egy helyiség többféle funkcióra is használható. Számos módja van a tér optikai felosztásának, nézzen meg 3 egyszerű tippet.

Inspiráció
Markéta Etrychová
8.6.2023

A kárpitozott bútorok az egyik leggyakrabban használt bútordarabok a lakásban. Szinte minden elképzelhető bútordarab készül kárpitozott formában. A legnépszerűbbek az ágyak, ülőgarnitúrák, fotelek vagy székek. A tényleges kiválasztás előtt fontos több paramétert is figyelembe venni.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése