INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Inspirációk és trendek

Inspiráció
Eliška Kašperanová
16.4.2024

Ebben a cikkben együtt inspirálódunk a dizájnos életmódról Barbora Stříteská influencer szerint. Barbara a Likehouse 1 című valóságshow-ban vált ismertté, azóta pedig főleg az Instagramon és a Tiktok oldalon aktív, ahol a mindennapjairól készít tartalmakat, kisfia születése után pedig az anyukáknak szóló tartalmakra is koncentrál. Örülünk, hogy az Expedo bútorai is részei ennek a modern életérzésnek.

Inspiráció
Eliška Kašperanová
11.4.2024

A káosszal és sietséggel teli, nyüzsgő világban létezik egy csendes menedék, ahol a természet szépsége és a spirituális mélység egybeolvad. Ezt a menedéket Ikebanának, a japán virágkötészet művészetének nevezik. Ebben a cikkben bemutatjuk ennek a hagyománynak a történetét, jelenlegi formáját, és tippeket adunk, hogyan próbálhatja ki és tanulhatja meg ezt a virágkötészeti stílust.

Inspiráció
Eliška Kašperanová
9.4.2024

Nyissa ki Fiala Pája lakásának ajtaját, és engedje, hoggy elvarázsolja a minimalista belső tér. A világos színek, az átgondolt dekoráció és a letisztult vonalvezetésű bútorok - ez a belső tér felmelegíti a lelket, és inspirálja az ember kreativitását. Pája, a DIY dekorációra fókuszáló, ismert influencer az Instagramon osztja meg tippjeit, hogy hogyan finomhangolhatja otthonát az utolsó részletig. Mi pedig büszkén mondhatjuk, hogy hangulatos fészkének részei az Expedo bútorai.

Inspiráció
Kateřina Pelejová
28.3.2024

A húsvét az öröm, az ünneplés és természetesen a jó ételek ideje. Az ünnepi időszak egyik elengedhetetlen eleme a színesre díszített húsvéti tojások, amelyek kellemes hangulatot varázsolnak az otthonokba. De mit kezdjünk a húsvét után megmaradtakkal? Bemutatunk három gyors és ízletes recept, amire felhasználhatja a húsvéti tojásokat.

Inspiráció
Eliška Kašperanová
21.3.2024

Jaro je konečně tady! Po dlouhé a chladné zimě se příroda probouzí a s ní i touha po změně a obnově. S trochou snahy a kreativity snadno proměníte svůj interiér a vytvoříte útulný a příjemný prostor pro relaxaci a zábavu. V tomto článku vám ukážeme 7 jednoduchých kroků , které vám s tím pomohou. Inspirujte se našimi tipy a pusťte se na jaře do přestavby svého domova.

Inspiráció
Jana Budinská
29.2.2024

Minden héten új ülőgarnitúrákkal bővítjük kínálatunkat. Követjük az aktuális trendeket, ügyelve arra, hogy a modern stílus a funkcionalitással és az esztétikummal párosuljon. Ülőgarnitúrák széles választékát kínáljuk, a minimalista és letisztult vonalvezetéstől a retro inspirációkig.

A vásárlásról
Inspiráció
Tanácsadás
Kateřina Pelejová
8.2.2024

Új bútor vásárlásán gondolkodik, de nem tudja hol vásároljon? Íme néhány ok, amiért érdemes nálunk vásárolnia! Bízunk benne, hogy el lesz ragadtatva, ha ellátogat webáruházunkba! Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak minőségi bútorok széles választékát kínáljuk Önnek, hanem kiváló szolgáltatásokat is, hogy kényelmes és gondtalan vásárlási élményt nyújtsunk.

Inspiráció
Tanácsadás
Eliška Kašperanová
1.2.2024

A szerelem ünnepe egy különleges nap, amikor kifejezzük érzéseinket szerelmünknek. Mi lehetne személyesebb egy kézzel készített Valentin napi üdvözlőlapnál? Mai cikkünkben olyan inspiráló ötleteket mutatunk be, amelyekkel emlékezetes Valentin napi üdvözlőlapot készíthet, amelyek nemcsak a szeretet szavait, hanem a saját kreativitását is közvetítik. Készítsen elő ollót, ragasztót, színes papírt, filctollakat, és legyen kreatív.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Eliška Kašperanová
25.1.2024

Elege van a drága vegyszerek vásárlásából, és adna egy esélyt a természetes alternatívának? Ebben a cikkben 7 gyors elkészítési módot mutatunk be ahhoz, hogy hogyan készíthet otthon egyszerűen ilyen termékeket. Nemcsak a természetet és a pénztárcáját kíméli, de a bútorai is értékelni fogják a kíméletes, vegyszermentes kezelést.

Inspiráció
Bútorápolás
Jana Budinská
4.1.2024

Az elmúlt években a tolóajtók egyre népszerűbbé váltak a belsőépítészetben. A hagyományos ajtóknak ez a modern és praktikus alternatívája érdekes előnyökkel jár, amelyek sok ember számára vonzó lehet.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése