Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

Elállás a szerződéstől

Kedves vásárlók, találkozott már olyan problémával, hogy a termék nem megfelelő,  nem felel meg az Ön elvárásainak?

Nem számít, mi szívesen segítünk, és tanácsot adunk az adásvételi szerződéstől való elálláshoz és a termék visszaküldéséhez.

1.Az adásvételi szerződéstől való írásbeli elállási nyilatkozat küldése

Ha a termék nem felel meg Önnek, természetesen visszaküldheti. Alapértelmezés szerint a vásárlónak lehetősége van az árut a törvény szerint 14 napon belül visszaküldeni.

2.Töltse ki az űrlapot

Kövesse az utasításokat az űrlap kitöltéséhez, amelyet a [email protected] címre kell visszaküldeni.

3.Az adásvételi szerződéstől való elállását feldolgozzuk.

A benyújtott dokumentumok és a kitöltött reklamációs űrlap alapján reklamációs ügyintézőnk feldolgozza az Ön adásvételi szerződéstől való elállását és értékeli a visszaküldés lehetőségét. Sajnos bizonyos esetekben nincs lehetőség a termék visszaküldésére. (pl. jogi személynek történő vásárlás esetén, vagy határidő után)

A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldheti a címünkre. A terméket mindenképp a címünkre (azaz raktárunkba) kell visszaküldeni. Bővebb információt e-mailben kaphat.

4.Küldje vissza a terméket a raktárunkba.

A terméket bármely szállítmányozó cégen keresztül visszaküldheti, vagy személyesen visszaszállíthatja. A terméket bármely munkanapon vissza lehet küldeni. Személyes átvétel esetén előzetes időpont egyeztetés szükséges. Az árut megfelelően be kell csomagolni a sérülések elkerülése érdekében.

5.Áru átvétele raktárunkban.

A termék raktárunkba vétele után ellenőrizzük és értékeljük az állapotát. Az áru átvételéről e-mailben visszaigazolást küldünk.

A pénzt a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül visszautaljuk számlájára.