Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Miért érdemes az Expedo bútornál vásárolni?

Új bútor vásárlásán gondolkodik, de nem tudja hol vásároljon? Íme néhány ok, amiért érdemes nálunk vásárolnia! Bízunk benne, hogy el lesz ragadtatva, ha ellátogat webáruházunkba! Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak minőségi bútorok széles választékát kínáljuk Önnek, hanem kiváló szolgáltatásokat is, hogy kényelmes és gondtalan vásárlási élményt nyújtsunk.

Miért érdemes az Expedo bútornál vásárolni?

Termékek széles választéka

Bútoraink széles választékából biztosan megtalálja azt, amit keres. Bármilyen ízléssel, stílussal vagy költségvetéssel rendelkezik is, mi számos dizájnt, színt és anyagot kínálunk Önnek. Megtapasztalhatja hogy a bútorok kiválasztása nem is lehetne egyszerűbb!

 

Webáruházunk legnagyobb választékát ülőgarnitúrák, ágyak és szekrények alkotják.

bed.jpg (160 KB)

DOTA franciaágy

 

Minőség és elegancia

Minden termékünket gondosan válogatjuk ki, a minőségre és az eleganciára helyezve a hangsúlyt. Azt szeretnénk, hogy bútoraink ne csak tartósak legyenek, hanem stílusos és modern megjelenést is kölcsönözzenek otthonának.

Az Expedo halad a korral, és a legújabb trendeknek megfelelően választja ki az Ön számára a termékeket!

sofa.jpg (519 KB)

POTATO ágyazható sarok ülőgarnitúra

 

Teljes körű szolgáltatások

Azt szeretnénk, ha a vásárlást az elejétől a végéig élvezné, ezért kínálunk teljes körű szolgáltatásokat, amelyek magukba foglalják a felvitelt, összeszerelést. Az Ön kényelme a legfontosabb számunkra, ezért gondoskodunk mindenről, amire szüksége van ahhoz, hogy már a vásárlás után élvezhesse új bútorát.

 

Kiváló árak és akciók

Kövesse figyelemmel rendszeres akcióinkat és kínálatunkat! Hiszünk abban, hogy a minőségi bútoroknak nem kell aránytalanul drágának lenniük. Az Expedo segítségével nagyszerű árakra és rendszeres kedvezményekre számíthat, így kedvező áron juthat hozzá a tökéletes bútorhoz.

  

Ha bútort szeretne vásárolni, abban az esetben válassza az Expedot, és megtapasztalhatja, hogy milyen egyszerű, kellemes és gondtalan is lehet a vásárlás. Az Ön elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért számíthat ránk a páratlan minőség és szolgáltatások tekintetében.

 

 

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése