Akár -30% kedvezmény MINDENRE + kiszállítás csupán 1990 Ft, felvitel 4900 Ft, kiválasztott bútorokra összeszerelés 12 990 Ft

Rólunk

expedo truck

A jövőbeli céljaink

Az Expedo bútornál

A cég története 2009-ig nyúlik vissza. Azóta cégünk 7 országgal bővült. Fő célunk, hogy minden vásárló a lehető legjobb élményben részesüljön az online bútorvásárlás során. Az Expedo.hu nem csak egy hétköznapi bútorkereskedő, az Expedo.hu elsősorban a gondtalan vásárlás garanciája. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a családdal vagy barátaival töltse idejét. Minden mást mi intézünk!

Biztosítjuk Önnek:

  • kedvezményes kiszállítást minden termékre az ország egész területén( továbbá CZ, SK, AT, RO, BG, DE )
  • a termékek kiszállítását közvetlenül az Ön otthonába
  • termék bevitele és felvitele bármelyik emeletre, a kívánt helyre
  • minden kárpitozott bútor, például ülögarnitúrák és ágyak összeszerelését.

Legnagyobb motivációnk az elégedett vásárló, aki értékelni fogja a kiszállított bútorokat és a szállítással kapcsolatos szolgáltatásokat. Az ilyen vásárló tudja, hogy számíthat ránk és újra vásárolhat tőlünk.

Expedo team

Ügyfélszolgálatunk és sofőrjeink mindig arra törekednek, hogy a vásárlóink a lehető legelégedettebbek legyenek. Folyamatosan fejlődünk az elmúlt évek tapasztalata alapján abban, hogy a legjobb beszállítókkal dolgozzunk, hogyan rendezzünk be hatékonyan a raktárt, hogyan szállíthatunk ki biztonságosan minél több terméket és hogyan kommunikáljunk az ügyfelekkel. Termékeinket kedvezményes áron, saját autókkal szállítjuk a vásárlóhoz. A termék lakásba vagy emeletre felvitelére is lehetőségét kínáluk. Folyamatosan bővítjük a termék kínálatot. Megbízható csapatunk célja az elégedett vásárló, és ennek érdekében mindent megteszünk.

Szeretne többet megtudni rólunk?

Látogassa meg oldalunkat:

Expedo.eu

office
Hívjon minket
Szüksége van tanácsra?
+36 213 007 333 Írjon nekünk