Bútorápolás

Bútorápolás
Markéta Etrychová
16.2.2023

Minden matrac rendszeres ápolást igényel, hogy tisztán tartsa és meghosszabbítsa annak élettartamát. Sokan elfelejtik tisztítani a matracukat. Íme néhány egyszerű tipp a matrac rendszeres karbantartásához. Javasoljuk, hogy a további kényelem és higiénia érdekében használjon matracvédőt vagy toppert.

A vásárlásról
Bútorápolás
Markéta Etrychová
20.10.2022

Minden bútordarab megérdemli a rendszeres ápolást. Az irodai szék sem különbözik ettől. Fontos a por és a durva szennyeződések rendszeres eltávolítása. A már kialakult és megszáradt foltok könnyen tisztíthatók mosogatószerrel és langyos vízzel vagy speciális kárpitozott bútorokhoz ajánlott termékekkel. Soha ne használjon durva keféket a kárpitokon, mert azok helyrehozhatatlanul károsítják vagy megkarcolják azokat.

Inspiráció
Markéta Etrychová
4.8.2022

Még mindig nagyon népszerűek a rattan bútorok a kertben. És ez nem csoda. A tartósság és az erő a természetes és a mesterséges rattant egyaránt szimbolizálja. Tudja, hogy hogyan kell ápolni a rattan kerti bútorokat, hogy sokáig olyan legyen, mint újkorában? Egyszerű tippeket adunk a mesterséges és természetes rattanból készült bútorok ápolásához.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Markéta Etrychová
5.5.2022

A szekrényben lévő molyok sok bajt okozhatnak. Tudta, hogy feketeborssal vagy levendulával is  megszabadulhat tőlük? Tegyen levendula ágakat a ruhák közé, borsszemeket pedig a szekrény aljára. Néhány nap múlva azonban eltűnik a bors erős aromája, ezért cserélje ki új darabokra. Ezen kívül télen vigye ki a ruháit a hidegre, és alaposan tisztítsa ki a ruhatárát.

Inspiráció
Bútorápolás
Markéta Etrychová
31.3.2022

Az otthonunk alapos nagytakarítást igényel a tél után. A tavasz pedig egyenesen erre ösztönöz. Az megfelelő nagytakarítás alapja a tervezés. Írjon fel néhány alapvető pontot, és kövesse azokat. Így a  takarítás sokkal hatékonyabb és gyorsabb lesz. Szánjon időt a nagytakarításra.

Bútorápolás
Tanácsadás
Jiří Neužil
27.10.2021

Mindenkinek volt már tapasztalata vele, és mindenki örülne, ha nem is tudna róla, hogy létezik. Mindenhol megtelepszik, és soha nem adja fel harc nélkül. Leggyakrabban a fürdőszobai csempéken, csapokon vagy akár a mosógépben található. Nem kerüli el a konyhát sem, ahol leggyakrabban a rozsdamentes acélból készült készülékeken, sőt még az edényeken is feltűnik. Természetesen a vízkőről van szó. Nem csak, hogy belecsúfít a látványba. A mosógépben, mosogatógépben vagy vízforralóban sok bajt is okozhat, és károsíthatja vagy akár tönkreteheti a készülékeket.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Jiří Neužil
30.9.2021

Kicsit „fáradtnak” és elnyűttnek tűnik a szőnyeged? Ne lógasd a fejed, és ne siess rögtön újat venni. A szépen ragyogó szőnyeghez csupán egy kis extra gondoskodásra van szükség. Meglátod, hogy olyan lesz, mintha új lenne. De hogyan fogjunk hozzá? Ha azon töprengsz, hogy melyik tisztítási módszer az ideális, ez a cikk Neked szól.

Inspiráció
Bútorápolás
Jiří Neužil
9.9.2021

Képzeld csak el: végre megvan álmaid konyhája amelyben öröm a főzés. Néha azon kapod magad, ahogy csak gyönyörködsz a saját konyhádban. Ám hirtelen felfigyelsz a főzésből származó zsírra vagy egyéb szennyeződésekre. Most mi lesz? Mivel és hogyan tisztítsuk meg a konyhapultot a zsírfoltoktól? Hogyan hosszabbítsuk meg konyhánk élettartamát?

Inspiráció
Bútorápolás
Jiří Neužil
29.7.2021

Kerti összejövetelek a barátokkal, pihenés és napozás a nyaralónál, vagy a nyugalom szigete a teraszon a reggeli kávé elfogyasztásának ideje alatt. Ezeket a kellemes pillanatokat ismerjük mindannyian. A kényelmes kültéri bútoroknak köszönhetően teljes mértékben ki is élvezhetjük őket. A kerti bútorokat azonban gondozni kell a szezonális és az egész éves használat során. Tanuld meg, hogy kell ápolni a kerti bútorokat, hogy azok hosszú évekig kifogástalan állapotban legyenek.

Inspiráció
Jiří Neužil
16.7.2021

Újra itt a nyár. A trópusi hőmérsékletek szinte mindennaposak. A hőmérő gyakran 20 °C felett marad éjszaka is. A hőség elől egyszerűen nem lehet menekülni. Napközben kiszívja az energiád a nap, de éjszaka se tudod kialudni magad a meleg miatt, így egyre fáradtabb vagy. Már nem tudod, hogyan hűtsd le a lakásodat? Akkor olvass tovább, mert ez a cikk neked szól.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése