15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Bútorápolás

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Eliška Kašperanová
25.1.2024

Elege van a drága vegyszerek vásárlásából, és adna egy esélyt a természetes alternatívának? Ebben a cikkben 7 gyors elkészítési módot mutatunk be ahhoz, hogy hogyan készíthet otthon egyszerűen ilyen termékeket. Nemcsak a természetet és a pénztárcáját kíméli, de a bútorai is értékelni fogják a kíméletes, vegyszermentes kezelést.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Eliška Kašperanová
21.12.2023

A legtöbben tiszta otthonról álmodunk, ahol tisztaság van és mindennek megvan a helye. De hogyan érhetjük ezt el stressz és felesleges erőfeszítés nélkül? A mai rohanó világban a takarítás ütemezése kihívást jelenthet. Új cikkünkben egy áttekinthető tervet mutatunk be, amelyből megtudhatja, mit és milyen gyakran takarítson, hogy nyugodtan élvezhesse tiszta és rendezett otthont.

Tanácsadás
Markéta Etrychová
2.11.2023

Közeledik a karácsonyi szezon, és ezzel együtt jár a hagyomány, az öröm, de az ünnepekre való felkészüléssel járó enyhe stressz is. A karácsony előtti egyik fő feladat a lakás kitakarítása. Ez kihívást jelenthet, különösen, ha terv és szervezettség nélkül vágunk bele. De nem kell aggódni, a karácsony előtti takarítás stressz nélkül és örömmel megoldható, ha betartunk néhány egyszerű szabályt.

 

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
25.10.2023

Mosógépeink folyamatosan gondoskodnak a szennyesünkről, ezért időnként egy kis törődést is igényelnek. A mosógépben szennyeződések, mosószer-maradékok és kellemetlen szagok halmozódhatnak fel. A tisztítás elhanyagolása nemcsak a ruhák illatára van hatással, hanem mechanikai sérülésekhez is vezethet. Ebben a cikkben különböző tisztítási módszereket mutatunk be szódabikarbóna, citrom és ecet használatával.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Markéta Etrychová
31.8.2023

A matrac a hálószoba egyik legfontosabb része. Idővel kellemetlen bolyhok alakulhatnak ki rajtuk. Ezek nemcsak a matrac megjelenését rontják, hanem csökkenthetik a matrac kényelmét és higiéniáját is. Mielőtt azonban új matrac vásárlásán gondolkodna, próbálja ki ezt az 5 hatékony tippet a bolyhok eltávolítására és a matrac élettartamának meghosszabbítására.

Inspiráció
Bútorápolás
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
11.5.2023

A kerti bútorok gyönyörű kiegészítői bármely kültérnek, stílusosabbá és kényelmesebbé téve azt. Azonban az elemek, különösen az eső miatt sérülhetnek. Megfelelő védelem nélkül a kerti bútorok gyorsan kifakulhatnak vagy megsérülhetnek. Mai cikkünkben több módszert is bemutatunk a kerti bútorok védelmére.

Inspiráció
Bútorápolás
Markéta Etrychová
27.4.2023

Adjon új életet a régi bútoroknak. Újítsa fel saját kezűleg nagymamája szekrényét, komódját vagy más tömörfa bútort. Egy egyszerű eljárást mutatunk be Önnek a bútorok felújításához. Nem kell a régi darabokat a boszorkányok éjszakáján elégetni.

Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
30.3.2023

A tavasz beköszöntött, és ez azt jelenti, hogy ideje elkezdeni a kerti bútorok felkészítését a nyári szezonra. Akár barátait, akár családját hívja meg, vagy csak pihenni készül a napon, a kényelmes és jól karbantartott kerti bútorok nagyon fontosak. Ebben a cikkben áttekintünk néhány kulcsfontosságú lépést, amellyel felkészítheti kerti bútorait a következő szezonra.

 

TEST

Bútorápolás
Markéta Etrychová
16.2.2023

Minden matrac rendszeres ápolást igényel, hogy tisztán tartsa és meghosszabbítsa annak élettartamát. Sokan elfelejtik tisztítani a matracukat. Íme néhány egyszerű tipp a matrac rendszeres karbantartásához. Javasoljuk, hogy a további kényelem és higiénia érdekében használjon matracvédőt vagy toppert.

A vásárlásról
Bútorápolás
Markéta Etrychová
20.10.2022

Minden bútordarab megérdemli a rendszeres ápolást. Az irodai szék sem különbözik ettől. Fontos a por és a durva szennyeződések rendszeres eltávolítása. A már kialakult és megszáradt foltok könnyen tisztíthatók mosogatószerrel és langyos vízzel vagy speciális kárpitozott bútorokhoz ajánlott termékekkel. Soha ne használjon durva keféket a kárpitokon, mert azok helyrehozhatatlanul károsítják vagy megkarcolják azokat.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése