Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Tippek nem hagyományos, kézzel készített karácsonyi dekorációhoz

Unod már az esztelen karácsonyi díszeket az üzletekben, és idén egyedi díszekkel szeretnéd feldobni otthonodat? Íme 3 egyszerű tipp, amelyek segítenek felkészíteni otthonát az ünnepi szezonra, és egy időre elfelejteni a karácsony előtti nyüzsgést. Legyen kreatív velünk!

Tippek nem hagyományos, kézzel készített karácsonyi dekorációhoz

Mikulásvirág papírzacskóból

Egy csillag elkészítéséhez szüksége lesz:

  • 12 papírzacskó,
  • ragasztó
  • olló
  • fonál.

Az elkészítés módja:

Vegyük az első zsákot, tegyük össze a ragasztott véggel úgy, hogy a rövidebb oldal alján legyen. A ragasztót függőlegesen vezetjük át alulról felfelé a zsák közepén, majd egy kicsit vízszintesen az alsó szélétől (fordított T betű). Vegyünk egy másik zsákot, tegyük az első tetejére, és ragasztót alkalmazzunk ugyanazon a helyen. Így járunk el az összes zsákkal.

Miután az összes zsákot összeragasztották, vágja le a felső felét éles hegyű ollóval. Az utolsó oldalon ragassza fel a függő szálat teljes hosszában, és ragassza újra. Az oldalakon kis háromszögek vághatók ki, hogy dekoratívabb megjelenést kapjanak. A végén óvatosan bontsa ki a csillagot, és ragassza össze az utolsó oldalakat. A kész dekorációt ablakokra, ajtókra vagy polcokra is felakaszthatja.

Papírcsillagok.jpg (93 KB)

Szövet karácsonyfa

A fa előkészítéséhez szüksége lesz:

1 darab zöld dekoratív filc (30x30 cm),

1 polisztirol kúp (11 cm),

1 dekoratív csillag,

10 darab plüss pompom különböző színű,

dekoratív fonat,

olvadó pisztoly.

Az elkészítés módja:

Az anyagot 3 cm széles csíkokra vágjuk, amelyeket <>/<>-re vágunk. A csíkok hossza a kúp méretéhez igazodik. A vágatlan oldalú előkészített csíkokat forró ragasztópisztollyal fokozatosan ragasztják a kúphoz, amíg teljesen el nem borulnak filcekkel. Végül díszítse a fát előkészített csillaggal, pompomokkal és húrral. A képzeletnek és a dekorációk számának nincs határa. Használhatja étkezőasztalának, dohányzóasztalának vagy polcainak díszítésére.

Szövet karácsonyfák.jpg (96 KB)

Fenyőtoboz dekoráció a fára

Egy darab elkészítéséhez a következőkre lesz szüksége:

  • 1 fenyőtoboz,
  • 10 db plüss pompon,
  • dekoratív szalag,
  • cérna,
  • olvasztópisztoly.

Az elkészítés menete:

Először is teszünk egy pihentető sétát az erdőben, és összegyűjtjük a díszítéshez tökéletes formájú fenyőtobozokat. Otthon már csak annyi a dolgunk, hogy az egyes tobozok közé forró ragasztópisztollyal dekoratív pomponokat ragasztunk. A fenyőtoboz szélesebbik oldalára ragasszunk cérnával masnit, amivel felakaszthatjuk a díszt akár a fára, vagy bárhová a lakásban. Ha nem szereti a természetes dekorációt, először lefestheti például aranyfestékkel. Díszítés előtt hagyjuk rendesen megszáradni (ideális esetben egy éjszakán át).

pine cone decoration.jpg (91 KB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése