Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Hogyan távolítsuk el az állati, kutyaszőrt a kanapéról?

Eliška Kašperanová
28.12.2023

Akinek van otthon állatt családtagja, az tudja, milyen nagy kihívás az otthon tisztán tartása. De egy bútordarab szenved a legjobban mind közül - és ez a mi szeretett kanapénk. Minden igyekezetünk ellenére a "nincs háziállat a kanapén" szabály a gyakorlatban nehezen betarthatónak tűnik. Cikkünkben 6 bevált tippet mutatunk, amelyekkel hatékonyan megszabadulhat a háziállatok szőrétől, és visszanyerheti kanapéja eredeti fényét.

Hogyan távolítsuk el az állati, kutyaszőrt a kanapéról?

Tisztítóhengerek

Minden állatbarát ismeri a legjobb segítőjüket - a ragasztóhengereket. Ezek a csodálatos eszközök gondoskodnak minden szennyeződésről, amitől meg akar szabadulni. Egyszerűen csak végigsimítja a kanapén, és percek alatt kész. Nemcsak a nappali vagy a hálószoba tisztításakor, hanem a ruhák felfrissítésekor is hasznukat veszi majd.

fur remover.jpg (102 KB)

Ragasztószalag

Ha nincs kéznél tisztítóhenger, használhat közönséges ragasztószalagot is. Minél szélesebb a ragasztószalag, annál gyorsabban lesz vége a problémának. Csak tekerjen le egy darabot, és egyszerűen nyomja rá a kanapéra, amíg a ragasztószalag el nem végzi hatékony munkáját. Ezután csak dobja el a használt szalagot, és ismételje meg a folyamatot, amíg a kanapé meg nem szabadul minden szőrtől.

isolepsy.jpg (46 KB)

Léggömb

Emlékszik arra, amikor gyerekek voltunk, és úgy állt fel a haja, mintha áramütés érte volna, miután eltaláltak minket egy lufival? És tudja mit? Egy léggömb ugyanezt a hatást éri el, ha egy szőrös kanapéra csapódik. A statikus elektromosságtól az összes szőrszál odaragad. Ezután már csak annyit kell tennie, hogy leereszti a lufit, és leöblíti vízzel.

baloon.jpg (30 KB)

Porszívó

Nincs hatékonyabb a szőr elleni küzdelemben, mint a klasszikus porszívó. Legyen szó akár egy kompakt kézi modellről, akár egy klasszikus, zsinórral ellátottról. Vigyázzon azonban, hogy ne sértse meg a kanapét. Óvatosan járjon el, és ha van kárpitozott bútorok tisztítására szolgáló tartozék, mindenképpen használja azt.

vacuum cleaner.jpg (129 KB)

Latex állatszőr kesztyű

Próbálja ki a speciális "szőrtelenítő" kesztyűt, amelyet egyszerűen felvesz, és végigsimít a kanapé felületén, hogy a sörtékkel ellátott speciális gumifelületen könnyen elkapja a szőrt. Használat után egyszerűen öblítse le a kesztyűt folyó víz alatt, és hagyja megszáradni. Az eszközt megtalálja az állatkereskedésekben vagy az interneten.

glove.jpg (177 KB)

Mosogatószivacs

Ha a fenti eszközök egyike sem áll rendelkezésére, egy hagyományos mosogatószivaccsal is eltávolíthatja a szőrszálakat. Csak nedvesítse be, és óvatosan kaparja le a szőrszálakat a kanapéról egy pontra, ahol aztán kézzel könnyen eltávolítható. Vigyázzon azonban, hogy ezzel az egyszerű trükkel ne tegyen kárt a kanapéban.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése