Vásárlási információk

doprava zdarma.jpg (19 KB)

Ingyenes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön is úgy érzi, hogy manapság még a levegőért is fizet, amelyet belélegzünk? Annak érdekében, hogy legalább egy kicsit csökkentsük az Ön kiadásait, ajándékunk van az Ön számára! Bármilyen értékben rendel árut, ingyen házhoz szállítjuk. Az ár tartalmazza a postaköltséget, a csomagolást, és a kiszállítást.

              doprava.jpg (9 KB)

Saját kiszállítás

Nem szeretnénk ismeretlen fuvarozókra hagyatkozni. Inkább saját járműveinkkel szállítjuk Önnek a terméket saját sofőrökkel. Ha terméket rendel nálunk, számíthat arra, hogy mindent közvetlenül az otthonába viszünk. Így biztosak vagyunk abban, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy a termék sértetlenül és időben eljusson Önhöz. Ha komplikáció merül fel, abban az esteben felhívjuk Önt,Ön is bármikor hívhat minket, hogy bármilyen problémát együtt megoldhassunk. Sofőrjeink megbízhatóak. Sosem hagyják a terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a névjegykártyánk.

vynos.jpg (15 KB)

Áru kézbesítése

A megrendelés elküldése előtt lehet igényelni felvitel vagy bevitelt. A felvitel ára emeletenként 5000Ft, ha az épületben nem található lift. Családi házba bevitel 5000Ft, ha házon belül igényel emeletre felvitelt, az plusz 5000Ft költséget jelent. A termékeket lapraszerelt állapotban szállítjuk, összeszerelést nem kínálunk.

platba.jpg (13 KB)

Hogyan történik a fizetés

  • utánvéttel – az áru átvételekor készpénzben fizet a termékért a sofőrnek. Hitelkártyával nem lehetséges fizetni.
  • átutalással– átutalással utalja át a termék árát, és a pénznek legkésőbb egy nappal a megrendelés kézbesítése előtt meg kell érkeznie a számlára.
  • fizetés készpénzben személyes átvételkor – ha személyesen érkezik a raktárba, kérjük, ne felejtsen el készpénzt hozni magával. Hitelkártyát nem fogadunk el.
  • Go Pay - kényelmes és biztonságos fizetési mód az interneten, a fizetést közvetlenül a fizetési átjáróban teljesítheti a megrendelés teljesítése után, a fizetéseivel kapcsolatos információkat, beleértve a kártya számát is, titkosított kommunikációt biztosítva.

  • Apple Pay - kényelmes, főként biztonságos és diszkrét fizetési mód az Apple Pay alkalmazással az Apple eszközök tulajdonosai számára, a tranzakciót egyedi biztonsági kóddal hagyja jóvá.