Vásárlási információk

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Annak érdekében, hogy a legszükségesebb költségeit legalább egy kicsit enyhítse, kedvező áron szállítunk Önnek! Bármekkora összegért rendel terméket, 6000 Ft-ért házhoz szállítjuk. Egész Magyarország területén kedvezményes kiszállítás minden vásárlónak.

Saját kiszállítás

Nem szeretnénk ismeretlen fuvarozókra hagyatkozni. Inkább saját járműveinkkel szállítjuk Önnek a terméket saját sofőrökkel. Ha terméket rendel nálunk, számíthat arra, hogy mindent közvetlenül az otthonába viszünk. Így biztosak vagyunk abban, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy a termék sértetlenül és időben eljusson Önhöz. Ha komplikáció merül fel, abban az esteben felhívjuk Önt,Ön is bármikor hívhat minket, hogy bármilyen problémát együtt megoldhassunk. Sofőrjeink megbízhatóak. Sosem hagyják a terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a névjegykártyánk.

Felvitel kedvezményes áron

Megrendelésnél lehetősége van kérni a bevitelt emeletre felvitelt a megrendelés elküldése előtt. A felvitel ára emelettől független akár a földszinten, akár a 10. emeleten lakik,minden esetben egyforma összeget fizet. A termékeket lapraszerelt állapotban szállítjuk, az összeszerelést nem vállaljuk. A felvitel és bevitel ára 24 000 Ft.

Hogyan történik a fizetés

  • utánvéttel – az áru átvételekor készpénzben fizet a termékért a sofőrnek. Hitelkártyával nem lehetséges fizetni.
  • átutalással– átutalással utalja át a termék árát, és a pénznek legkésőbb egy nappal a megrendelés kézbesítése előtt meg kell érkeznie a számlára.
  • személyes átvételkor – ha személyes átvétellel szeretne terméket vásárolni, abban az esetben előre utalással vagy Go Pay kártyás fizetéssel köteles kifizetni a terméket az átvétel előtt. Az összegnek az átvétel előtt meg kell érkezni a számlára.
  • Go Pay - kényelmes és biztonságos fizetési mód az interneten, a fizetést közvetlenül a fizetési átjáróban teljesítheti a megrendelés teljesítése után, a fizetéseivel kapcsolatos információkat, beleértve a kártya számát is, titkosított kommunikációt biztosítva.

  • Apple Pay - kényelmes, főként biztonságos és diszkrét fizetési mód az Apple Pay alkalmazással az Apple eszközök tulajdonosai számára, a tranzakciót egyedi biztonsági kóddal hagyja jóvá.

Személyes átvétel

Adja le megrendelését és válasszon személyes átvételt. A megrendelés visszaigazolásakor egyeztessen az átvétel időpontjáról az ügyfélszolgálat munkatársaival. Raktáron elkészítjük Önnek a terméket, Ön pedig a megbeszélt időpontban átveheti. A terméket köteles kifizetni átutalással vagy GO PAY kártyás fizetéssel rendeléskor. Átvétel munkanapokon 7-14:30-ig lehetséges. Minden esetben előre egyeztetés szükséges az ügyfélszolgálattal a +36 15 009 430-as telefonszámon.

 

Átvételi lehetőség H-P 7-14:30-ig (megbeszélés alapján).

Raktár címe: Vrakúň 952, 930 25 Vrakúň