TELJES RAKTÁRKISÖPRÉS | utolsó darabok fillérekért | MEG SZERETNÉM NÉZNI

Vásárlási információk

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Annak érdekében, hogy a legszükségesebb költségeit legalább egy kicsit enyhítse, kedvező áron szállítunk Önnek! Bármekkora összegért rendel terméket, 6000 Ft-ért házhoz szállítjuk. 240 000 huf feletti rendelés esetén ráadásul INGYENES a kiszállítás. Egész Magyarország területén kedvezményes kiszállítás minden vásárlónak.

Saját kiszállítás

Nem szeretnénk ismeretlen fuvarozókra hagyatkozni. Inkább saját járműveinkkel szállítjuk Önnek a terméket saját sofőrökkel. Ha terméket rendel nálunk, számíthat arra, hogy mindent közvetlenül az otthonába viszünk. Így biztosak vagyunk abban, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy a termék sértetlenül és időben eljusson Önhöz. Ha komplikáció merül fel, abban az esteben felhívjuk Önt,Ön is bármikor hívhat minket, hogy bármilyen problémát együtt megoldhassunk. Sofőrjeink megbízhatóak. Sosem hagyják a terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a névjegykártyánk.

Hogyan történik a fizetés

  • utánvéttel – az áru átvételekor készpénzben fizet a termékért a sofőrnek. Hitelkártyával nem lehetséges fizetni.
  • átutalással– átutalással utalja át a termék árát, és a pénznek legkésőbb egy nappal a megrendelés kézbesítése előtt meg kell érkeznie a számlára.
  • Go Pay - kényelmes és biztonságos fizetési mód az interneten, a fizetést közvetlenül a fizetési átjáróban teljesítheti a megrendelés teljesítése után, a fizetéseivel kapcsolatos információkat, beleértve a kártya számát is, titkosított kommunikációt biztosítva.

 

A kiválasztott termékek összeszerelése

Azon termékeket melyeknél igényelhető az összeszerelés "ÖSSZERELHETŐ" felirat jelöli. A termék kosárba helyezése után válassza ki az összeszerelést. Az árat a szolgáltatás kiválasztásakor láthatja. A megrendelését automatikusan visszaigazoljuk e-mailben, majd telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot. A terméket munkatársaink fogják összeszerelni, akik a bútort kiszállítják Önnek. Elszállítják az összes csomagolóanyagot, így nem kell aggódnia a hátrahagyott rendetlenség miatt. A végén Ön visszaigazolja nekünk az új termék átvételét és az összeszerelést. Az összeszerelési ár nem tartalmazza a felvitelt, javasoljuk, hogy rendelje meg a kosár menüpontban. Az összeszerelés ára 15 500 Ft bútoronként.

 

Hogyan történik a fizetés

Utánvéttel
Utánvéttel
Az áru átvételekor készpénzben fizet a termékért a sofőrnek. Hitelkártyával nem lehetséges fizetni.
Átutalással
Átutalással
Átutalással utalja át a termék árát, és a pénznek legkésőbb egy nappal a megrendelés kézbesítése előtt meg kell érkeznie a számlára.
Go Pay
Go Pay
Kényelmes és biztonságos fizetési mód az interneten, a fizetést közvetlenül a fizetési átjáróban teljesítheti a megrendelés teljesítése után, a fizetéseivel kapcsolatos információkat, beleértve a kártya számát is, titkosított kommunikációt biztosítva.

A raktár címe

Expedo s.r.o.
Vrakúň 952
930 25 Vrakúň
Szlovákia
GPS: 47.9333206N, 17.6090875E

hé-pé:
7:00 - 14:30

Kérdése van?

Termékeinkkel kapcsolatos bővebb felvilágosítás miatt, forduljon hozzánk bizalommal.

24 órán belül válaszolunk