Használja ki az egyedülálló lehetőséget és vásároljon június végéig 10% kedvezménnyel → kóddal EXPEDO10

Vásárlási információk

Ingyenes kiszállítás egész Magyarország területén

Ön is úgy érzi, hogy manapság még a levegőért is fizet, amelyet belélegzünk? Annak érdekében, hogy legalább egy kicsit csökkentsük az Ön kiadásait, ajándékunk van az Ön számára! Bármilyen értékben rendel árut, ingyen házhoz szállítjuk. Az ár tartalmazza a postaköltséget, a csomagolást, és a kiszállítást.

Saját kiszállítás

Nem szeretnénk ismeretlen fuvarozókra hagyatkozni. Inkább saját járműveinkkel szállítjuk Önnek a terméket saját sofőrökkel. Ha terméket rendel nálunk, számíthat arra, hogy mindent közvetlenül az otthonába viszünk. Így biztosak vagyunk abban, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy a termék sértetlenül és időben eljusson Önhöz. Ha komplikáció merül fel, abban az esteben felhívjuk Önt,Ön is bármikor hívhat minket, hogy bármilyen problémát együtt megoldhassunk. Sofőrjeink megbízhatóak. Sosem hagyják a terméket az utcán. Végül is az Ön elégedettsége a névjegykártyánk.

Áru kézbesítése

A megrendelés elküldése előtt lehet igényelni felvitel vagy bevitelt. A felvitel ára emeletenként 5000Ft, ha az épületben nem található lift. Családi házba bevitel 5000Ft, ha házon belül igényel emeletre felvitelt, az plusz 5000Ft költséget jelent. A termékeket lapraszerelt állapotban szállítjuk, összeszerelést nem kínálunk.

Hogyan történik a fizetés

  • utánvéttel – az áru átvételekor készpénzben fizet a termékért a sofőrnek. Hitelkártyával nem lehetséges fizetni.
  • átutalással– átutalással utalja át a termék árát, és a pénznek legkésőbb egy nappal a megrendelés kézbesítése előtt meg kell érkeznie a számlára.
  • személyes átvételkor – ha személyes átvétellel szeretne terméket vásárolni, abban az esetben előre utalással vagy Go Pay kártyás fizetéssel köteles kifizetni a terméket az átvétel előtt. Az összegnek az átvétel előtt meg kell érkezni a számlára.
  • Go Pay - kényelmes és biztonságos fizetési mód az interneten, a fizetést közvetlenül a fizetési átjáróban teljesítheti a megrendelés teljesítése után, a fizetéseivel kapcsolatos információkat, beleértve a kártya számát is, titkosított kommunikációt biztosítva.

  • Apple Pay - kényelmes, főként biztonságos és diszkrét fizetési mód az Apple Pay alkalmazással az Apple eszközök tulajdonosai számára, a tranzakciót egyedi biztonsági kóddal hagyja jóvá.

Személyes átvétel

Adja le megrendelését és válasszon személyes átvételt. A megrendelés visszaigazolásakor egyeztessen az átvétel időpontjáról az ügyfélszolgálat munkatársaival. Raktáron elkészítjük Önnek a terméket, Ön pedig a megbeszélt időpontban átveheti. A terméket köteles kifizetni átutalással vagy GO PAY kártyás fizetéssel rendeléskor. Átvétel munkanapokon 7-14:30-ig lehetséges. Minden esetben előre egyeztetés szükséges az ügyfélszolgálattal a +36 15 009 430-as telefonszámon.

 

Átvételi lehetőség H-P 7-14:30-ig (megbeszélés alapján).

Raktár címe: Vrakúň 952, 930 25 Vrakúň