Mindent a szállításról

 

Minőségi szállítás

A bútorok szállítása még lapraszerelt állapotban is kényes téma lehet, de nem nekünk. Nemcsak a kárpitozott bútorokra figyelünk különösen, hanem minden egyes darabra, amit tőlünk rendel. Olyan szállító partnerrel dolgozunk együtt ugyanis, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a bútorszállítás terén, így szakértelmük, odafigyelésük páratlan. A kiszállítást végző kollégák biztonsággal eljuttatják a megrendelését az első csukható ajtó vagy kapu mögé, és felár ellenében bármelyik emeletre is. Számunkra fontos, hogy Ön elégedett legyen az általunk nyújtott szolgáltatásokkal.

Milyen fizetési módok közül választhat?

  • utánvétes – a megrendelés végösszegét átvételkor fizeti a kiszállítást végző kollégának, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
  • utalásos – a megrendelés végösszegét előre utalással rendezi. Ezt azt jelenti, hogy az adott összegnek legkésőbb a szállítást megelőző napon a bankszámlánkon kell lennie.
  • személyes átvétel esetén csak előre utalásos fizetési módra van lehetőség. Ebben az esetben az átvétel előtt egy nappal a bankszámlánkon kell lennie az összegnek.

Bankszámlaszám

Bankszámlaszám: 4027045952/7500