Kiszállítás és Felvitel INGYENES, 47 000 HUF feletti rendelés esetén érvényes

Vásárlási információk

Kedvezményes kiszállítás egész Magyarország területén

Annak érdekében, hogy a legszükségesebb költségeit legalább egy kicsit enyhítse, kedvező áron szállítunk Önnek! Bármekkora összegért rendel terméket, 5000 Ft-ért házhoz szállítjuk. 240 000 huf feletti rendelés esetén ráadásul INGYENES a kiszállítás. Egész Magyarország területén kedvezményes kiszállítás minden vásárlónak. 

A marketing akciók esetében a konkrét akcióra meghatározott árak érvényesek.

A termékek kiszállítása közvetlenül az Ön otthonába

Nálunk biztos lehet benne, hogy a megrendelt terméket kiszállítjuk közvetlenül az Ön otthonába. Professzionális külső fuvarozóink gondoskodnak a webáruházunkból érkező megrendelések biztonságos és gyors kiszállításáról. Elsődleges szempontunk, hogy a termék sérülésmentesen, időben és az Ön számára megfelelő időpontban érkezzen meg.
Hiszen az Ön elégedettsége és bizalma a mi névjegyünk.

Hogyan történik a fizetés

  • utánvéttel – az áru átvételekor készpénzben fizet a termékért a sofőrnek. Hitelkártyával nem lehetséges fizetni.
  • átutalással– átutalással utalja át a termék árát, és a pénznek legkésőbb egy nappal a megrendelés kézbesítése előtt meg kell érkeznie a számlára.
  • Go Pay - kényelmes és biztonságos fizetési mód az interneten, a fizetést közvetlenül a fizetési átjáróban teljesítheti a megrendelés teljesítése után, a fizetéseivel kapcsolatos információkat, beleértve a kártya számát is, titkosított kommunikációt biztosítva.

 

A kiválasztott termékek összeszerelése

Azon termékeket melyeknél igényelhető az összeszerelés "ÖSSZERELHETŐ" felirat jelöli. A termék kosárba helyezése után válassza ki az összeszerelést. Az árat a szolgáltatás kiválasztásakor láthatja. A megrendelését automatikusan visszaigazoljuk e-mailben, majd telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot. A terméket munkatársaink fogják összeszerelni, akik a bútort kiszállítják Önnek. Elszállítják az összes csomagolóanyagot, így nem kell aggódnia a hátrahagyott rendetlenség miatt. A végén Ön visszaigazolja nekünk az új termék átvételét és az összeszerelést. Az összeszerelési ár nem tartalmazza a felvitelt, javasoljuk, hogy rendelje meg a kosár menüpontban. Az összeszerelés ára 15 500 Ft bútoronként.

A marketing akciók esetében a konkrét akcióra meghatározott árak érvényesek.

 

Hogyan történik a fizetés

Utánvéttel
Utánvéttel
Az áru átvételekor készpénzben fizet a termékért a sofőrnek. Hitelkártyával nem lehetséges fizetni.
Átutalással
Átutalással
Átutalással utalja át a termék árát, és a pénznek legkésőbb egy nappal a megrendelés kézbesítése előtt meg kell érkeznie a számlára.
Go Pay
Go Pay
Kényelmes és biztonságos fizetési mód az interneten, a fizetést közvetlenül a fizetési átjáróban teljesítheti a megrendelés teljesítése után, a fizetéseivel kapcsolatos információkat, beleértve a kártya számát is, titkosított kommunikációt biztosítva.

A raktár címe

Expedo s.r.o.
Vrakúň 952
930 25 Vrakúň
Szlovákia
GPS: 47.9333206N, 17.6090875E

hé-pé:
7:00 - 14:30

Kérdése van?

Termékeinkkel kapcsolatos bővebb felvilágosítás miatt, forduljon hozzánk bizalommal.

24 órán belül válaszolunk