Az EXPEDO bútorról

Gyerekszobát
Markéta Etrychová
23.2.2023

Az emeletes ágyak a gyermekszobák egyik legnépszerűbb változatai közé tartoznak. Nemcsak helyet takarítanak meg, hanem rengeteg tárolóhelyet is biztosítanak. Az emeletes ágyaknak számos előnye és hátránya van, amit a szülőknek érdemes megfontolniuk, mielőtt beruháznának ebbe az ágytípusba. Áttekintést nyújtunk a gyerekeknek szánt emeletes ágyak előnyeiről és hátrányairól.

Inspiráció
Markéta Etrychová
1.12.2022

A megfelelő ajándékok kiválasztása édesanya, nagymama és édesapa számára néha kihívást jelenthet. Válasszon egy praktikus ajándékot otthonába, amely garantálja a kényelmet és a kikapcsolódást. Merítsen ihletet otthoni tippjeinkből. Mutatunk 3+3 tippet praktikus ajándékokhoz férfiak és nők számára.

Inspiráció
Alexandra Doskočilová
3.11.2022

Az étkezőasztal minden háztartás központja. A választás azonban nem mindig olyan egyszerű, a legtöbben azt kívánjuk, bárcsak ne foglalna annyi helyet, de tökéletesen szolgálna minden családi összejövetelen. Ma bemutatunk néhány válogatott darabot bővíthető asztal kínálatunkból. Használja asztalainkat romantikus vacsorákhoz kettesben, családi ebédekhez vagy esti játékhoz hatszemély számára - mindig bővíthetőek, hogy minden alkalomra elegendő helyet biztosítsanak.

A vásárlásról
Bútorápolás
Markéta Etrychová
20.10.2022

Minden bútordarab megérdemli a rendszeres ápolást. Az irodai szék sem különbözik ettől. Fontos a por és a durva szennyeződések rendszeres eltávolítása. A már kialakult és megszáradt foltok könnyen tisztíthatók mosogatószerrel és langyos vízzel vagy speciális kárpitozott bútorokhoz ajánlott termékekkel. Soha ne használjon durva keféket a kárpitokon, mert azok helyrehozhatatlanul károsítják vagy megkarcolják azokat.

A vásárlásról
Inspiráció
Markéta Etrychová
19.10.2022

A falon lévő lamellás panelek felületét puha, nedves ruhával vagy tolltisztítóval tisztítsa meg. Évente 1-2 alkalommal óvatosan porszívózza át őket kefetartozékos porszívóval. Használjon puha kefét, amely nem karcolja meg a léceket. Javasoljuk a kárpitozott díszpanelek tisztítását évente 3-4 alkalommal finomkefével ellátott porszívóval, majd a kárpitozott bútorokhoz ajánlott speciális bútorápoló szerekkel.

Rólunk
Inspiráció
Alexandra Doskočilová
15.9.2022

Mivel lassan a nyári szezon vége felé közeledünk, és hamarosan elkezdjük a felkészülést a télre, itt az utolsó lehetőség, hogy elővegyük a grillt és a szükséges eszközöket. Előfordulhat, hogy az idei sikeres szezon után már az összes klasszikus receptet elkészítette, ezért a nyár végén újabb ötletekkel állunk elő,hogy  hogyan zárjuk le érdekesen és rendhagyó módon a grillszezont.

Inspiráció
Tanácsadás
Jiřina Slavíčková
3.3.2022

Bizonyára mindannyian tapasztaltuk már, hogy rendetlenség és káosz van a szekrényben. Például, ha rohanunk dolgozni vagy egy találkozóra, és nem találjuk kedvenc farmerünket. Ha káosz uralkodik a gardróbjában, akkor adunk néhány tippet, hogy hogyan rendezze el ruhatárát tartósan, és hogyan tegye kellemesebb hellyé.

Rólunk
Markéta Etrychová
27.1.2021

2020 a nagy változások és haladások éve volt. Az év közepén ünnepélyesen 2 új kirendeltséget nyitottunk a Balkán-félszigeten. Romániában és Bulgáriában. Az év második felében a Nyugat meghódítására készültünk. Németország legújabb kirendeltsége látott napvilágot.

Rólunk
Markéta Etrychová
7.10.2020

2020 változásokkal teli év számunkra. Ez év közepén ünnepélyesen új részleget nyitottunk a Balkán-félszigeten. Örülünk, hogy sikeresen vállalkozást indíthattunk egy ilyen nyitott és barátságos országban, mint Románia.

Rólunk
Inspiráció
Vojtěch Král
16.3.2020

2020 február 25-28 a Meble Polska nemzetközi vásárra került sor Poznań városában. Ez a bútoripar legnagyobb üzleti találkozója Közép- és KeletEurópában. Nem hagyhattunk ki egy ilyen eseményt.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése