Jelenleg minden termékünk az Ön rendelkezésére áll raktárunkban

Az EXPEDO bútorról

A vásárlásról
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
7.9.2023

Hogyan zajlik a vásárlás az Expedo e-shopon? Az internetes vásárlás során felmerülhet néhány kérdés a termék kiválasztásával, szállításával, fizetési lehetőségeivel vagy visszaküldésével kapcsolatban. Mai cikkünkben összefoglaljuk a vásárlás során leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat.

Szállítás
A vásárlásról
Tanácsadás
Alexandra Doskočilová
6.7.2023

Hogyan zajlik a vásárlás az Expedo webáruháznál? Mire kell figyelnie, mi van akkor, ha a termék, mely Önt érdekli, épp nincs raktárkészleten, hogyan működik a kiszállítás, a fizetés és az áru be és felszállítása az emeletre. Mai cikkünkben ezekre a kérdésekre adunk választ.

Inspiráció
Bútorápolás
Markéta Etrychová
18.5.2023

Fedezze fel az ülőgarnitúrákat és kanapékat, amelyek elegánsak, kényelemesek, tündökölnek, és ideálisak a kis belső terekbe. Íme 10 tipp a kis ülőgarnitúrákhoz és kanapékhoz, amelyek a nappalival összekötött hálószobába is alkalmasak.

Választás előtt vegye figyelembe a színt. Kis lakásokba válasszon világos színeket, amelyek vizuálisan nagyobbá és frissebbé teszik a teret. Kerülje a túl sok színkontrasztot. Alkalmazzon merészebb színeket kisebb területeken, például a kiegészítőknél.

Gyerekszobát
Markéta Etrychová
23.2.2023

Az emeletes ágyak a gyermekszobák egyik legnépszerűbb változatai közé tartoznak. Nemcsak helyet takarítanak meg, hanem rengeteg tárolóhelyet is biztosítanak. Az emeletes ágyaknak számos előnye és hátránya van, amit a szülőknek érdemes megfontolniuk, mielőtt beruháznának ebbe az ágytípusba. Áttekintést nyújtunk a gyerekeknek szánt emeletes ágyak előnyeiről és hátrányairól.

Inspiráció
Markéta Etrychová
1.12.2022

A megfelelő ajándékok kiválasztása édesanya, nagymama és édesapa számára néha kihívást jelenthet. Válasszon egy praktikus ajándékot otthonába, amely garantálja a kényelmet és a kikapcsolódást. Merítsen ihletet otthoni tippjeinkből. Mutatunk 3+3 tippet praktikus ajándékokhoz férfiak és nők számára.

Inspiráció
Alexandra Doskočilová
3.11.2022

Az étkezőasztal minden háztartás központja. A választás azonban nem mindig olyan egyszerű, a legtöbben azt kívánjuk, bárcsak ne foglalna annyi helyet, de tökéletesen szolgálna minden családi összejövetelen. Ma bemutatunk néhány válogatott darabot bővíthető asztal kínálatunkból. Használja asztalainkat romantikus vacsorákhoz kettesben, családi ebédekhez vagy esti játékhoz hatszemély számára - mindig bővíthetőek, hogy minden alkalomra elegendő helyet biztosítsanak.

A vásárlásról
Bútorápolás
Markéta Etrychová
20.10.2022

Minden bútordarab megérdemli a rendszeres ápolást. Az irodai szék sem különbözik ettől. Fontos a por és a durva szennyeződések rendszeres eltávolítása. A már kialakult és megszáradt foltok könnyen tisztíthatók mosogatószerrel és langyos vízzel vagy speciális kárpitozott bútorokhoz ajánlott termékekkel. Soha ne használjon durva keféket a kárpitokon, mert azok helyrehozhatatlanul károsítják vagy megkarcolják azokat.

A vásárlásról
Inspiráció
Markéta Etrychová
19.10.2022

A falon lévő lamellás panelek felületét puha, nedves ruhával vagy tolltisztítóval tisztítsa meg. Évente 1-2 alkalommal óvatosan porszívózza át őket kefetartozékos porszívóval. Használjon puha kefét, amely nem karcolja meg a léceket. Javasoljuk a kárpitozott díszpanelek tisztítását évente 3-4 alkalommal finomkefével ellátott porszívóval, majd a kárpitozott bútorokhoz ajánlott speciális bútorápoló szerekkel.

Rólunk
Inspiráció
Alexandra Doskočilová
15.9.2022

Mivel lassan a nyári szezon vége felé közeledünk, és hamarosan elkezdjük a felkészülést a télre, itt az utolsó lehetőség, hogy elővegyük a grillt és a szükséges eszközöket. Előfordulhat, hogy az idei sikeres szezon után már az összes klasszikus receptet elkészítette, ezért a nyár végén újabb ötletekkel állunk elő,hogy  hogyan zárjuk le érdekesen és rendhagyó módon a grillszezont.

Inspiráció
Tanácsadás
Jiřina Slavíčková
3.3.2022

Bizonyára mindannyian tapasztaltuk már, hogy rendetlenség és káosz van a szekrényben. Például, ha rohanunk dolgozni vagy egy találkozóra, és nem találjuk kedvenc farmerünket. Ha káosz uralkodik a gardróbjában, akkor adunk néhány tippet, hogy hogyan rendezze el ruhatárát tartósan, és hogyan tegye kellemesebb hellyé.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése