15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Hogyan kell tisztítani egy irodai széket

Markéta Etrychová
20.10.2022

Minden bútordarab megérdemli a rendszeres ápolást. Az irodai szék sem különbözik ettől. Fontos a por és a durva szennyeződések rendszeres eltávolítása. A már kialakult és megszáradt foltok könnyen tisztíthatók mosogatószerrel és langyos vízzel vagy speciális kárpitozott bútorokhoz ajánlott termékekkel. Soha ne használjon durva keféket a kárpitokon, mert azok helyrehozhatatlanul károsítják vagy megkarcolják azokat.

Hogyan kell tisztítani egy irodai széket

Kárpitozás

Szánjon időt az irodai szék gondozására. A megfelelő és rendszeres ápolás meghosszabbítja élettartamát, színtartóságát és funkcionalitását. A napi használat során a szék kárpitja a baktériumok, a por és a szennyeződések táptalajává válik. Tanácsot adunk, hogyan kell tisztítani a szövet, bőr vagy hálós irodai székeket.

Anyag

Rendszeresen porszívózza ki a szövet foteleket. Foltok ellen használhatunk egy speciális üzletben vásárolt készítményt vagy közönséges mosogatószert, ami minden zsíros folttal elbír. Tisztítsa meg a foltot befelé irányuló körkörös mozdulatokkal, nehogy továbbterjedjen. Mindig a szélétől haladjon a közepe felé. Végül szárítsa meg a területet papírtörlővel.

Háló

A hálót rendszeresen porszívózza ki a por és egyéb törmelék eltávolítása érdekében. Ezután törölje le langyos vízzel és enyhe mosószerrel. A megszáradt és látható foltokat egy speciális, erősebb hatású kárpittisztítóval javasoljuk tisztítani.

Obrázek2.png (30 KB)

CANCEL KOMFORT PLUS irodai szék háló és szövet kombinációjából

Bőr vagy ökobőr

Bőrből készült irodai székek esetében kövesse a gyártó utasításait. Általában ajánlott a durva szennyeződéseket hetente egyszer kiporszívózni. Rendszerint puha kefét használjon, amely nem karcolja meg a bőrt. Ezután nedves ruhával törölje át a bőrt, majd papírtörlővel szárítsa meg. Vigyen fel szappant vagy bőrhöz ajánlott tisztítószert a sötét foltokra. A végén mindig szárítsa meg a felületet. Ahhoz, hogy a bőr sokáig újszerű maradjon, alkalmazzon speciális olajos emulziót.

Obrázek3.png (395 KB)

DURANGO irodai szék ökobőrrel kárpitozva

Műanyag vagy fém

Hetente törölje le az irodai szék műanyag vagy fém részeit a portól. Ez biztosítja a hosszan tartó színtartóságot, és a szék hosszú ideig újszerű megjelenést biztosít. Ne feledkezzen meg a karos és görgős keresztről sem.

Kerekek

Az irodai székek kerekei gyakran nagyon igénybe vannak véve, és nagyon gyorsan szennyeződnek. Hosszabbítsa meg az élettartamukat. Egyszerű tippeket adunk, hogyan tartsa a műanyag és gumikerekeket úgy, mintha újak lennének.

Obrázek4.jpg (15 KB)

BUY Q-199 irodai szék

Tisztítás előtt szerelje le a kerekeket. Helyezze az irodai széket a padlóra, támaszkodjon a háttámlának. Ezután ragadja meg a görgőt és a keresztkart, és húzza szét. Ha még soha nem távolította el a görgőket, valószínűleg több erőre lesz szükség. A görgő lazításához használhat kenőanyagot. Ha a kenőanyaggal való bekenés után sem lazul meg a görgő, akkor a tisztítást közvetlenül a széken kell elvégezni.

  1. Távolítsa el az összes görgőt a székről
  2. A durva szennyeződéseket kefével vagy porszívóval távolítsa el
  3. Áztassa a görgőket langyos vízben enyhe mosószerrel, és hagyja állni 15 percig
  4. Alaposan mossa le a görgőket szivaccsal
  5. Öblítse le tiszta, langyos vízzel
  6. Szárítsa meg
  7. Tegye vissza a székre
Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése