INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

10 tipp a ülőgarnitúrákhoz és kanapékhoz egy kis lakásba

Fedezze fel az ülőgarnitúrákat és kanapékat, amelyek elegánsak, kényelemesek, tündökölnek, és ideálisak a kis belső terekbe. Íme 10 tipp a kis ülőgarnitúrákhoz és kanapékhoz, amelyek a nappalival összekötött hálószobába is alkalmasak.

Választás előtt vegye figyelembe a színt. Kis lakásokba válasszon világos színeket, amelyek vizuálisan nagyobbá és frissebbé teszik a teret. Kerülje a túl sok színkontrasztot. Alkalmazzon merészebb színeket kisebb területeken, például a kiegészítőknél.

10 tipp a ülőgarnitúrákhoz és kanapékhoz egy kis lakásba

1. PARMA Ágyazható sarok ülőgarnitúra

Fedezze fel a divatos kordbársony kárpitot, amely eleganciát kölcsönöz a nappalinak, és könnyen karbantartható. A kanapé tartalmaz egy tárolórekeszt és egy összecsukható mechanizmust, amely megkönnyíti a kanapé ágyrá alakítását az alkalmi ottalvásokhoz. A kényelmes ülésről a T-35 PUR habbal töltött kényelmes ülőpárna és a kellemes kordbársony szövet gondoskodik, amellyel a kanapé borítása készült. Az egész szerkezetet alacsony lábak támasztják alá. A sarok tájolása univerzális - így azt összeszereléskor Ön határozza meg.

236917.png (420 KB)

2. LENTI 3 kiynitható kanapé

A kanapé első pillantásra a kisebb tárgyak tárolására szolgáló praktikus polccal LEnyűgöző. A kanapé tartalmaz egy tárolórekeszt és egy összecsukható mechanizmust, amely megkönnyíti a kanapé ágyrá alakítását az alkalmi ottalvásokhoz. A kényelmes ülésről a PUR T-28 habszivaccsal töltött kényelmes ülőpárna és a kellemes szövet gondoskodik, amellyel a kanapé kÁrpitozott. A karfákba beépített tároló polcok találhatók, és az ülőfelülethez tartozó puffok is elhelyezhetőek itt.

236629.png (283 KB)

3. WELTA ágyazható sarok ülőgarnitúra

A kanapé első látásra megragadja a tekintetet egyszerű kialakításával. Kiváló minőségű anyagokból készült. Tartalmaz egy tárolórekeszt és egy összecsukható mechanizmust, amelynek köszönhetően könnyedén átalakíthatja ággyá az alkalmi alváshoz. A kényelmes ülésről a PUR T-28 habszivaccsal töltött kényelmes ülőpárna és a kellemes szövet gondoskodik, amellyel a kanapé kárpitozott. Az egész szerkezetet alacsony lábak támasztják alá. A sarok tájolása univerzális - így azt összeszereléskor, kényelmesen, otthonában határozza meg.

138984.png (560 KB)

4. NEMEA kanapé

A Nemea kanapé dizájnja első látásra elnyeri tetszését. A kárpit és a fa időtlen kombinációja számos stílusú nappaliba illik. A kanapé fakerete szilárdságot és stabilitást biztosít. A T30-as habszivacs töltet kényelmes ülést biztosít. Egy egyszerű összecsukható mechanizmussal alkalmi ágyat hozhat létre. A kanapé praktikus tárolóhellyel rendelkezik. Több színdekor közül választhat.

216986.png (951 KB)

5. ALMARA 2 kárpitozott kanapé

Kényelmes kanapé modern megjelenéssel. A szilárdságot és stabilitást a jól megmunkált konstrukció biztosítja. Magasabb lábakon áll, amelyek nagyobb stabilitást és légiességet biztosítanak. A kanapé teljesen kárpitozott, így a térben is jól fog mutatni. Többféle színválaszték közül választhat. Méreteinek köszönhetően minden kis nappali nélkülözhetetlen részévé válik.

235549.png (150 KB)

6. SMOLA kárpitozott kanapé

A kárpitozott kanapé első látásra megragadja a tekintetet egyszerű kialakításával. Tartalmaz egy tárolórekeszt és egy összecsukható mechanizmust, amely megkönnyíti a kanapé ágyrá alakítását az alkalmi ottalvásokhoz. A kényelmes ülésről a kényelmes ülőpárna gondoskodik, amely falrugókkal és HR-habbal van töltve. A 260 cm-es szélességének köszönhetően kisebb helyiségekbe is alk

230990.png (1.04 MB)

7. ALEX ágyazható sarok ülőgarnitúra

Az Alex kanapé letisztult vonalvezetése bármelyik nappali középpontjává válik. Az erőt és a stabilitást a jól megmunkált konstrukció biztosítja. Kellemes tapintású szövet borítja. A konstrukció T30 PUR habbal van töltve, amely kényelmet biztosít pihenés és kikapcsolódás közben. Tárolórekesszel és összecsukható mechanizmussal rendelkezik. A teljesen kárpitozott ülőgarnitúra térben is elhelyezhető.

236549.png (760 KB)

8. TOMASSO sarok ülőgarnitúra

A Tomasso sarokkanapé tárolórekesszel és összecsukható mechanizmussal rendelkezik. Ezáltal könnyen kialakítható egy ágy az alkalmi ottalvásokhoz. Az ülőpárna kényelmes Faliste rugókkal és T3040 habbal van töltve, míg a háttámla T2542 habbal kényelmesen párnázott. Többféle kárpitozási lehetőség közül választhat.

212388.png (1.07 MB)

9. AVEN kanapé

Egyszerű, tiszta vonalak, amelyeket kontrasztos párnák egészítenek ki. Az Aven kanapé szilárdságát és stabilitását a jól megmunkált konstrukció garantálja. A T25 habszivaccsal töltött ülőfelület kényelmes élményt biztosít. Könnyen állítható az alvófelület. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően funkcionalitást, kényelmet és stílusos megjelenést kínál. Többféle színdekor közül választhat. A kanapé kanapéágyként ideális alkalmi alvóhelynek.

132219.png (1.28 MB)

10. RAMI 2 kinyitható kanapé

A Rami 2 kanapé első pillantásra lenyűgöz modern és egyszerű megjelenésével. A minőségi konstrukció garantálja a szilárdságot és a stabilitást. Nem hagyományos kordbársony szövet borítja. A töltet bonellrugók és T30-as hab kombinációja. Az összecsukható mechanizmusnak köszönhetően a kanapét ággyá alakíthatja. Egy tárolórekesz is tartozik hozzá. Az extra stabilitás érdekében alacsony lábakon áll. Többféle kárpitozási lehetőség közül választhat.

235723.png (781 KB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése