Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Hogyan tisztítsuk meg a falburkoló paneleket?

A falon lévő lamellás panelek felületét puha, nedves ruhával vagy tolltisztítóval tisztítsa meg. Évente 1-2 alkalommal óvatosan porszívózza át őket kefetartozékos porszívóval. Használjon puha kefét, amely nem karcolja meg a léceket. Javasoljuk a kárpitozott díszpanelek tisztítását évente 3-4 alkalommal finomkefével ellátott porszívóval, majd a kárpitozott bútorokhoz ajánlott speciális bútorápoló szerekkel.

Hogyan tisztítsuk meg a falburkoló paneleket?

Fali lamellás panelek

A tömörfából vagy laminátumból készült lamellás falburkolatokat rendszeresen tisztítani kell. Az egyes lécek felülete gondozást igényel, hogy meghosszabbítsa a panel élettartamát és a színek újszerűek maradnak. Szánjon időt az alaplemezre is, amelyre a panelek kerültek.

Javasoljuk, hogy évente 1-2 alkalommal távolítsa el a port és az apró szennyeződéseket porszívóval, finom kefével. Válasszon olyan kefét, amely befér az egyes panelek közé és az alaplemezig. A felületet tolltisztítóval vagy enyhe tisztítószeres nedves ruhával is letörölhetjük. Végül kezelje speciális termékkel laminált vagy tömörfához. A termék magas fényt kölcsönöz a fali paneleknek, és megőrzi az élénk színeket. Ideálisak a port taszító, antisztatikus tulajdonságokkal rendelkező termékek.

Obrázek2.jpg (436 KB)

SPRINITY fali lamella panelek fekete hátlappal

Kárpitozott fali panelek

A kárpitozott fali burkolatok tisztítását évente 3-4 alkalommal javasoljuk. A kárpitra por, kisebb-nagyobb részecskék telepednek le. Ezért kell elegendő időt fordítani a gondozásukra. Először is derítse ki, hogy a panelek szövettel vagy ökobőrrel vannak-e kárpitozva.

Szövet dekoratív panelek

Először porolja le a szövettel borított dizájn fali paneleket. Használhat nedves szivacsot vagy kefetartozékos porszívót. Az egyes panelek közvetlenül a falon porszívózhatóak, ha tépőzárral vannak rögzítve, először távolítsa el a paneleket a falról.

Ezután kezelje speciális kárpitvédő termékkel. A porral és az esetleges foltokkal szemben ellenálló impregnáló spray is ajánlott. A szövet hosszú ideig olyan jó marad, mint újkorában. Mindig tesztelje a terméket egy kevésbé látható területen.

Obrázek3.jpg (44 KB)

RUN kárpitozott fali panelek szürke kárpittal

Ökobőrrel kárpitozott dekoratív panelek

A műbőrrel vagy bőrrel borított akusztikai dekorációs panelek nagyon könnyen tisztán tarthatók. Műbőrre vagy bőrre ne használjon nagy mennyiségű vizet. Enyhén megnedvesített szivaccsal és enyhe tisztítószerrel távolítsa el a porszemcséket. Végül törölje szárazra egy papírtörlővel.

Kerülje a különböző krémek vagy vegyi vagy alkoholos oldatok alkalmazását. Számos bőrre kifejlesztett impregnáló termék létezik, amelyek megvédik a felületet a nedvességtől, a beázástól és a szennyeződéstől. Legalkalmasabbak a kíméletesebb nanoimpregnálók.

Obrázek4.jpg (39 KB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése