INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak és nőknek

A megfelelő ajándékok kiválasztása édesanya, nagymama és édesapa számára néha kihívást jelenthet. Válasszon egy praktikus ajándékot otthonába, amely garantálja a kényelmet és a kikapcsolódást. Merítsen ihletet otthoni tippjeinkből. Mutatunk 3+3 tippet praktikus ajándékokhoz férfiak és nők számára.

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak és nőknek

Karácsonyi ajándék nők számára

Ha idén szeretné meglepni ádesanyját, nagymamáját vagy feleségét, mindenképpen válasszon valami különlegeset. Kényeztesse a hölgyeket luxussal új bútorok vagy kiegészítők formájában.

1. Sminkasztal

Minden női hálószoba alapja egy fésülködőasztal nagy tükörrel és tárolóhellyel. A fésülködőasztalnak jól megvilágítottnak kell lennie. Ne felejtsen el az asztal mellé vásárolni egy kényelmes, kárpitozott széket vagy puffot. Kisebb hálószobák esetében az fésülködőasztalt helyettesítheti egy konzolasztallal. A konzolasztalok egy kicsit keskenyebbek, de alkalmazásuk hasonló.

226849.jpg (142 KB)

2. Ágynemű

A stílusos ágynemű minden hálószoba dísze. Örvendeztesse meg feleségét praktikus, motívumos ágyneművel. Válasszon olyan motívumot, amely jól illeszkedik a hálószoba egyéb kiegészítőihez és színeihez. Népszerűek az egyszínű változatok vagy a csíkosak. Az anyag legyen kellemes tapintású, télen meleg, nyáron pedig hűvös. 

3. Állólámpa

Praktikus és egyben stílusos karácsonyi ajándék - állólámpa. Válassza ki az egész otthonnak megfelelő anyagot, színt és stílust. Nem tud dönteni? Nem szeretne szakértővel konzultálni. Az utóbbi évek trendje a magas, fém ernyős állólámpa. Még a fa elemekkel ellátott állólámpával sem fog mellé.

229817.jpg (131 KB)

Karácsonyi ajándékok férfiaknak

Nem könnyű egy férfi kedvében járni. Kényeztesse nagypapát, édesapját vagy férjet egy kis pihenéssel a saját otthona kényelmében. A praktikus ajándékok minden férfi életminőségét javítják.

1. Fotel

A választás a fotel helyétől függ. Megfelelő hely egy nappali, dolgozószoba vagy hálószoba. Igazítsa a fotel stílusát és színét a szoba színeivel. A hálószobába világosabb színt ajánlunk, ezzel szemben a merész szín domináns elem lesz a dolgozószobában. Népszerűek a füles fotelek magas háttámlájú fotelek.

213459.jpg (158 KB)

2. Irodai szék

Ajándékot választ egy férfinak, aki minden nap számítógép mellett dolgozik? Ez is remek tipp arra, hogy milyen ajándékot vegyen. A jó minőségű irodai székek vagy fotelek elengedhetetlenek. A hosszan tartó számítógép előtti ülés kedvezőtlenül hat a gerincre, sokszor csak a test egy részét terheljük túl. Éppen ezért ideálisak az ergonomikus irodai székek. Szóval ne spórolj az irodai széken.

TIPP: Cikkünkben részletes útmutatást talál arra, hogy hogyan válasszunk irodai széket.

Obrázek1.png (76 KB)

 

3. Matrac

Az alvás az egészség kulcsa. Ezalatt az emberi szervezet visszanyeri testi-lelki erejét és felkészül a következő napra. Férfiának biztosítson kényelmes alvást egy új minőségi matrac formájában. Idén népszerűek egy cseh gyártó matracai. Vásárlás előtt gondolja át a matrac keménységét, általában keményebb / közepesen keményebbek ajánlottak.

234192.jpg (95 KB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése