15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

A bővíthető étkezőasztalok előnyei

Az étkezőasztal minden háztartás központja. A választás azonban nem mindig olyan egyszerű, a legtöbben azt kívánjuk, bárcsak ne foglalna annyi helyet, de tökéletesen szolgálna minden családi összejövetelen. Ma bemutatunk néhány válogatott darabot bővíthető asztal kínálatunkból. Használja asztalainkat romantikus vacsorákhoz kettesben, családi ebédekhez vagy esti játékhoz hatszemély számára - mindig bővíthetőek, hogy minden alkalomra elegendő helyet biztosítsanak.

A bővíthető étkezőasztalok előnyei

VINEA bővíthető étkezőasztal

A ritkábban rendezett ünnepléseket és több fős banketteket általában bővíthető asztallal bonyolítják le. Kevesen szeretnek alkalmanként egy asztalt keresni, vagy egy másodikat a pincéből vagy a garázsból előhúzni. Ezért a szétnyitható mechanizmus praktikusabbnak tűnik. Normál esetben az asztal össze van csukva, hogy ne foglaljon annyi helyet, és időnként szétnyitjuk.

Vásárlás előtt tisztában kell lennie azzal, hogy mekkora asztalra van szüksége. Akár családi összejövetelre készül, akár az első együttlakáshoz vásárol asztalt, ahol az asztalnak el kell férnie egy kicsi konyhában. Az általános ajánlások szerint minden vendég számara 2 további ülőhelyet kell biztosítani, mindegyik 60 cm-es szabad területtel és körülbelül 30 cm-es mélységgel.

Van még néhány olyan pont, amit érdemes figyelembe venni vásárlás előtt, ahol praktikus, ha van néhány plusz centi:

  • Ha kisgyermekei vannak, akkor ne feledje, hogy a gyermek étkezőszékek több helyet foglalnak el, mint a hagyományos étkezőszékek.
  • Ha karfás székei vannak, valószínűleg több helyre van szüksége, hogy ne dörzsölődjenek egymáshoz és ne sérüljenek meg.
  • Ha szeretné időnként virágokkal, gyertyatartókkal stb. díszíteni az asztal közepét, akkor egy bővíthető asztal lehet a megoldás a helyhiányra.

Érdekes megoldás lehet a kínálatunkban szereplő LUCIANO bővíthető étkezőasztal. A fő előnye a szétnyitható rendszer, amely három 50 cm széles deszkából áll, így az igényeinek megfelelően 150, 200 vagy 200 cm-es nagyságra hajthatja ki az asztalt. Ez elegendő helyet biztosít 2-12 fő számára.

2.png (2.59 MB)

3.png (3.28 MB)

LUCIANO bővíthető asztal

A második megoldás lehet a BOGATO bővíthető asztal, amely szintén állítható magasságú. Így egy ilyen dohányzóasztalt egy perc alatt étkezőasztallá alakíthat, és ez hasznos lehet kis lakásokban, ahol helyhiánnyal küzd. Ideális családok számára, amelyek nagy partikat tartanak, rendelkezésre áll két nagy étkezőasztal és rengeteg hely mindenki számára.

4.png (667 KB)

5.png (545 KB)

BOGATO bővíthető asztal

A GOLOS szétnyitható étkezőasztalt biztosan értékelni fogja egy nagy család. Maga az asztal két méter széles, így 6 embernek biztosít elegendő helyet, de néha még ez sem elég. Néha a gyerekeknek meg kell csinálniuk az iskolai feladatokat, vagy van, amikor a család társasjátékozni szeretne. Az asztal összesen 3 méter szélesre bővíthető, ami már elegendő helyet biztosít minden tevékenységhez. A masszív fekete tömörfa lábak biztosítják a szilárdságot és a stabilitást.

6.png (2.47 MB)

7.png (520 KB)

GOLOS bővíthető étkezőasztal

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése