INGYENES bútor KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden megrendelésre 5.2-tól

Újdonságok az ágyak között

Michaela Štěpánková
25.4.2024

Szinte minden hálószoba domináns eleme az ágy. Az Expedo.hu oldalon ágyak széles választékát kínáljuk, melyet rendszeresen frissítünk, hogy valóban mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot.

Kis lakásban vagy házban él, és szüksége van egy ágyra ágyneműtartóval? Az egyszerű és időtlen stílus rajongója?  Vagy egy modern és színes bútordarabot keres, amely feldobja hálószobáját? Nálunk megtalálható mindenki számára a megfelelő darab!!!

Újdonságok az ágyak között

Tekintsünk meg együtt néhány új terméket a webáruházunkban:

1.    LANTA kárpitozott boxspring ágy

Az egyik legnépszerűbb és legkényelmesebb ágy fajta a boxspring. Az ágy szép kialakítása mellett lenyűgöző az ágyneműtartó, amely mindkét fekvőfelület alatt megtalálható, és rendkívül stabil. A magasabb fejtámla remekül alkalmas a pihenésre, például egy könyv kényelmes olvasására. Az ágy számos színkombinációval és fekvőfelület mérettel kapható, így bármilyen otthonba megfelel.

LANTA.jpg (119 KB)

2.    DALEN franciaágy

A franciaágy lenyűgöz egyszerű és modern kialakításával, amelyet egy beépített deszkalap és éjjeliszekrény egészít ki. Az ágy kiváló minőségű anyagból készült, és a nagy ágyneműtartónak köszönhetően remek választás otthonába. A hálószoba kiegészíthető a DALEN sorozat egyéb termékeivel.

DALEN.png (632 KB)

3.    DALLASO ágy

A DALLASO ágy egyszerű kialakítással és modern stílussal rendelkezik, amely bármilyen hálószobába illeszkedik. Minőségi fenyőfából készült, és lakkozással kezelték a hosszú élettartam érdekében. Háromféle dekor és többféle méretű fekvőfelület közül választhat.

Az ágy kiegészíthető egy ágyneműtartó fiókkal, amely rengeteg tárolóhelyet biztosít, és a kis görgős kerekeknek köszönhetően könnyen kezelhető.

DALLASO.jpg (107 KB)

4.    ELIZA 2 kárpitozott ágy

Az Eliza egy kényelmes és különleges kialakítású ágy dekoratív fejtámlával és beépített LED világítással.  Az ágy előnye az ágyneműtartó, így ideális kis lakásokba. A kényelmes alvásról a matrac gondoskodik, amelyet egy topperr egészít ki. Számos színkombináció és fekvőfelület méret közül választhat, valamint kiválaszthatja a megfelelő tájolást.

ELIZA.jpg (106 KB)

5.    LINTON franciaágy

A LINTON ágy, amely domináns fejtámlájával és gyönyörű kivitelezésével nyűgöz le. Kiváló minőségű anyagból készült, mely meleg és hangulatos megjelenést kölcsönöz otthonának. A fejtámlát egy kárpitozott fejtámla rész egészíti ki, amely garantálja a kényelmet pihenés közben. Lehetőség van LED világítással ellátott éjjeliszekrények megvásárlására. Ezenkívül az ágyat kiegészítheti egy tágas szekrénnyel vagy komóddal ugyanebből a kínálatból.

LINTON.jpg (136 KB)

TIPP: Vegye igénybe szolgáltatásainkat és élvezze a gondtalan vásárlási élményt!

 

Az Expedo további szolgáltatások széles skáláját kínálja. Legyen szó a kiszállításáról, felvitelről, vagy akár az összeszerelésről. Vásároljon otthonról, és élvezze a gondtalan vásárlási élményt!

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése