Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Expedo inspiráció: Minimalista életmód Fiala Pája-tól

Eliška Kašperanová
9.4.2024

Nyissa ki Fiala Pája lakásának ajtaját, és engedje, hoggy elvarázsolja a minimalista belső tér. A világos színek, az átgondolt dekoráció és a letisztult vonalvezetésű bútorok - ez a belső tér felmelegíti a lelket, és inspirálja az ember kreativitását. Pája, a DIY dekorációra fókuszáló, ismert influencer az Instagramon osztja meg tippjeit, hogy hogyan finomhangolhatja otthonát az utolsó részletig. Mi pedig büszkén mondhatjuk, hogy hangulatos fészkének részei az Expedo bútorai.

Expedo inspiráció: Minimalista életmód Fiala Pája-tól

A nappali középpontjában a LUNGO sarok ülőgarnitúra áll, bézs színű kárpitozással. Minimalista kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik a belső tér többi bútorához és dekorációjához. Két dekoratív párna biztosítja a maximális kényelmet. Az ülőgarnitúra a térben is elhelyezhető, mivel teljesen kárpitozott. Több színváltozat valamint bal vagy jobb sarok tájolás közül választhat. Pája a belső teret természetes tónusokkal hangolta össze, és a világos kanapét fa dekor bútorokkal egészítette ki, matt fekete kiegészítőkkel, amelyek élénkítik a helyiséget.

sofa details.jpg (129 KB)

Egy másik termék a MALITA 4 polcrendszer, kézműves tölgy dekorral. Ez ismét egy minimalista darab, amely ABS peremmel van ellátva, amely megvédi a polcot a sérülésektől és a nedvességtől. Amennyiben ez a dekor nem tetszik Önnek, abban az esetben a polcot szürke színben is beszerezheti. Rengeteg tárolóhelyet kínál 4 polc formájában. Pája a polcot a nappaliba és a gyerekszobába is beépítette. A polcokat olyan dekorációkhoz használta, amelyek élénkítik a belső teret, és egyéniséget és otthonosságot kölcsönöznek neki. A gyerekszobában a polcot a játékok tárolására használta.

shelves.jpg (140 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése