Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Villámgyors takarítás a konyhában 30 perc alatt

Eliška Kašperanová
14.3.2024

Csupán fél óra áll rendelkezésére, amikor a konyha egy kulináris háború utáni csatatérre hasonlít? Ne aggódjon! Rövid idő alatt is lehetséges kitakarítani, és megszabadulhat a rendetlenségtől. Csak kövesse a könnyen követhető útmutatónkat, és meg fog lepődni, milyen gyorsan végez majd a takarítással. Készítse elő a tisztítószereket, és lásson neki!

Villámgyors takarítás a konyhában 30 perc alatt

Edények gyors tisztítása:

Kezdje az edények beáztatásával forró vízben, kevés mosószerrel. Ezzel sok időt spórolhat meg a makacs zsír és az odaégett étel eltávolítására, amelyeket nagyon nehéz eltüntetni az edényekről, kockáztatva, hogy kárt tesz bennük. Közben mossa el a többi edényt. Ha van mosogatógépe, ne habozzon bekapcsolni. Ne felejtse el lefertőtleníteni a konyhabútort és a tűzhelyet, amelyek a legtöbb munkát adják a konyhában. Törölje át őket először mosószerrel, majd egy tiszta ruhával és meleg vízzel.

sink.jpg (85 KB)

Szabaduljon meg a szeméttől:

Válogassa szét a szemetet bio-, papír-, műanyag- és üveggyűjtő edényekbe. Vigye ki a kommunális hulladékot tartalmazó zsákot, és fertőtlenítse a szemeteskukát mielőtt új zsákot helyez bele. Ezzel megelőzheti a kellemetlen szagok és a baktériumok kialakulását és terjedését.

Porszívózzon és mosson fel:

A konyhában találkozhatunk leginkább morzsákkal és szennyeződésekkel, amelyek elsősorban az ételkészítés során keletkeznek. Ezért javasoljuk a porszívózást vagy felmosást a gyors takarítás részeként. Ez megakadályozza, hogy a szennyeződések átterjedjenek a hálószobába a nappaliba és a lakás más részeibe.

Apró részletek befejezése:

Amennyiben jól gazdálkodott az idővel, abban az esetben marad idő az utolsó részletek befejezésére. Törölje le a szekrényeket és a konyhai készülékeket, távoltísa el a zsírt és a port. Polírozza ki a mosogatót és a csaptelepet. Inspirálódjon a témával foglalkozó cikkünkből

Hogyan kell tisztítani és tisztán tartani a mosogatót

Töltse fel a szappantartót és papírtörlő készletét, cserélje le a szövet törölközőket tiszta törölközőkre. Ěs végül, hogy tökéletes legyen a végeredmény, gyertyával, diffúzorral vagy légfrissítővel illatosítsa konyháját.

candle.jpg (52 KB)

Tippek a még gyorsabb takarításhoz:

  • Vonja be az egész családot a takarításba. Mindenki vállalhat egy feladatot, és ösztönzésként a jól végzett munkáért jutalmat is adhat, például kalács vagy más finomság formájában.
  • Használjon univerzális tisztítószereket, hogy időt és pénzt takarítson meg.
  • Tartson otthon egy készletet tiszta rongyokból és szivacsokból.

Egy kis erőfeszítéssel és szervezéssel pillanatok alatt kitakaríthatja konyháját, és élvezheti a jól megérdemelt pihenést. És ne feledje, a gyors takarítás jobb, mint a semmi!

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése