INGYENES bútor KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden megrendelésre 5.2-tól

Hogyan lehet 250 000 Ft-ból berendezni egy irodát?

Markéta Etrychová
10.10.2022

A munka hatékonyságát számos tényező befolyásolhatja. Ezek közé tartoznak a megfelelően kiválasztott bútorok, különösen az irodai szék és íróasztal. Tekintse meg tippjeinket arra vonatkozóan, hogyan rendezhet be egy irodát vagy otthoni dolgozószobát legfeljebb 250 000 Ft-ból. Tanácsot adunk Önnek, hogy min tud pénzt megtakarítani, és mibe érdemes befektetni. Végül bemutatunk 2 inspirációt a termékportfóliónkból.

 

Hogyan lehet 250 000 Ft-ból berendezni egy irodát?

Munkaasztal

Az új íróasztal kiválasztásakor a magasság fontos szerepet játszik. Könnyű tesztelni a megfelelő magasságot. Üljön le az íróasztalhoz, kezeit az asztallapra téve. A térdeknek, a csípőnek és a könyöknek derékszögben kell állniuk. Az asztal magassága az Ön testmagasságától is függ. Az optimális magasság általában 75 cm. Egy másik paraméter az asztallap mérete. A szem ideális távolsága a számítógép monitorától legalább 60 cm.

A klasszikus irodai íróasztalok fiókokkal vagy fiókok nélkül is kaphatóak. Javasoljuk, hogy ezekhez az íróasztalokhoz vásároljon tárolókat. Tágas iroda esetén választhat sarok íróasztalokat.

227966.jpg (31 KB)

REID íróasztal fehér és tölgy dekor kombinációjával

Minőségi irodai szék

Az irodai széken nem szabad spórolni. A hosszú ideig tartó számítógép előtti ülés rossz hatással van a gerincre, és gyakran csak a test egy bizonyos részét terheli túl. Ezért ideálisak az ergonomikus irodai székek. A szék alapfelszereltségéhez hozzá kell hogy tartozzon a magasság beállítás lehetősége, de az állítható deréktámasz és a kartámasz is. Hosszan tartó üléshez hintázó, aszinkron vagy szinkron mechanikájú székeket ajánlunk.

Egy egyszerű útmutató ahhoz, hogy hogyan válasszunk irodai széket, melyet megtalálhatja a blogunkon. Fontos paraméter még a terhelhetőség, a kárpit vagy a kerekek anyaga. Tartsa szem előtt az alapvető szabályokat ülés közben, és óránként tartson egy rövid szünetet, hogy kinyújtózzon.

A helyes ülés alapjai

  • Felegyenesedett testtartás, a fenék a háttámlát érinti
  • A hát ágyéki része a háttámlának támaszkodik
  • A vádli és a comb derékszöget zárnak be
  • Az ülés vége és a térdkalács között 5 cm található
  • A könyökök az asztallap magasságában, derékszögben helyezkednek el
  • A monitor és a szem közötti távolság 50-70 cm
  • A szemek a monitor tetejének magasságában vannak
  • A rendszeres nyújtás követelmény

100012.jpg (48 KB)

 

CUNCEL RUNNER irodai szék akár 155°-ig dönthető

Tárolóhely

Rendezze be irodáját. Az irodában nem uralkodhat káosz. Fontos elem a tárolóhely, legyen szó szekrényekről, komódokról vagy tárolódobozokról. Szerezzen be különféle irodai szervezőket és irattartókat. Népszerűek a nyitott polcok az irattartók elhelyezésére vagy a részben zárt polcok fiókokkal. Javasoljuk, hogy az íróasztala alá helyezzen egy irodai konténert, amelyben a leggyakrabban használt dokumentumokat és egyéb alapvető dolgokat tárolhatja.

Az irodaszerek segítenek rendet tartani az irodájában, és minden dokumentumot a helyén tartani. Meglátja, hogy az íróasztal és a tárolóhelyek rendben tartása hatékonyabbá teszi a munkát, és sokkal jobb lesz a munkateljesítménye.

213531.jpg (38 KB)

TROGIR 2P3SZ polcrendszer fehér kivitelben, kombinálja a nyitott tereket fiókokkal

Kiegészítők

Válasszon elegáns, mégis funkcionális irodai kiegészítőket. Fő feladatuk, hogy az irodahelyiséget otthonossá tegyék, és egy kicsit otthonos légkört teremtsenek. Ugyanakkor a tartozékoknak gyakorlati funkciójuk is van. Leggyakrabban fogasokkal, szőnyegekkel vagy különböző polcokkal találkozhat. A munkaidőt egy illatgyertyával vagy aromadiffúzorral is kellemesebbé teheti.

Dolgozószoba 250 000 Ft-ból: 1. számú inspiráció

inspiration1.jpg (70 KB)


Ajánlott termékek:

MALITA 3 polcrendszer

GOLDY szőnyeg

MALITA irodai konténer

MALITA 4 polcrendszer

KORDA FD-6 irodai szék

Dolgozószoba 250 000 Ft-ból: 2. számú inspiráció

inspiration2.jpg (44 KB)

Ajánlott termékek:

REID íróasztal

DITA R5D polcrendszer

ALTE álló ruhafogas

QUIT Q-046 irodai szék

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése