Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

3 + 1 tipp, hogyan dönteni a bútor vásárlásnál

A lakás bútorozása stresszes lehet, főleg akkor ha nem egyedül él a háztartásban. Páromnak fog tetszeni a kiválasztott étkezőasztal székekkel? A főnököm vajon jóváhagyja az íróasztalt? Rövid cikkünkben 3 tippet talál, hogyan tudja megoldani a döntésképtelenséget lakása berendezésénél.

3 + 1 tipp, hogyan dönteni a bútor vásárlásnál

1. Ossza meg kosarát

Döntsön más Ön helyett, és akár fizessen is  :-) A legfontosabb lépés már Ön után van. Már eldöntötte hálószobájában lévő ruhásszekrényében mennyi polc legyen. Elegendő ha párja vagy barátnője visszaigazolja, hogy tetszik neki az Ön választása.

 Az Expedo bútor webáruházban egyszerűen megoszthatja az egész kosara tartalmát,a megadott e-mail cím,esetleg egy link létrehozásával, amelyet elküld Messenger vagy más alkalmazáson keresztül. A kosár címzettje akár könnyen fizethet is :-)

2. Jegelje

Egyszerűen töltse meg kosarát, ellenőrizze le, hogy a bútorok méretei megfelelők az Ön helységébe, néhány napra próbálja meg elfelejteni.Tiszta fejjel könnyebben fog tudni dönteni.

3. Döntsön a szobák szerint

Osztja szét kosara tartalmát az egyes helységek alapján, adjon néhány napot magának a döntésre. Rövid időn belül nem fordulhat elő, hogy esetleg fáradtság következtében kivesz valamit a kosarából,amit később sajnálni fog.

A legfontosabb tipp a végére: Kizárni az összes tényezőt és szívvel dönteni nehéz. Használja ki az első 20 másodpercet, amikor is szívével dönt, nézze meg újra a kiválasztott bútort. Tetszik Önnek?

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése