INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

3 + 1 tipp az ingyenes belsőépítészeti aplikációkhoz

Teljes rekonstrukciót tervez, vagy kisebb átalakítást? Nem kell azonnal profi tervezőket keresni, elegendő a megfelelő alkalmazás, és mindent könnyedén egyedül is meg tud oldani. A piac kimeríthetetlenül sok alkalmazást vagy játékot kínál belső terek és teljes házak tervezéséhez. 4 alkalmazást választottunk ki Önnek, amelyek felhasználóbarátok és ingyenes verziót kínálnak.

3 + 1 tipp az ingyenes belsőépítészeti aplikációkhoz

Inspirálodjon több számos lehetőség közül, amelyek segítenek egy puszta ötletet valósághűbbé tenni. Ha teljes átalakítást tervez, és nem akar sok időt rászánni, akkor ezek az alkalmazások szórakozatóak lesznek és sokban segítik munkáját.

1. Floor Plan Creator

Pontos és részletes alaprajzokat készíthet, beleértve a belső bútorokat is, a Floor Plan Creator alkalmazással. Az egyszerű funkcióknak köszönhetően bármilyen házformát, bungalót vagy többszintes házat beállíthat. Az alkalmazás automatikusan kiszámítja a kerületeket, területeket, de a kiválasztott bútor méreteit is.

Pár kattintással megtudhatja, hogy álmai kanapéja, asztala és nappali fala illeszkedik-e új és meglévő nappalijába. Egy egyszerű és átlátható alkalmazás 3D nézetet is kínál. Minden darabnál megváltoztathatja a színt, a dekort és a méretet a saját belső terének megfelelően.

 

patro.jpg (141 KB)

2. Pallete Home

A Pallete Home virtuális tervező alkalmazásnak köszönhetően könnyen kialakíthat egy szobát és egy teljes emeletet. Az első lépésben válassza ki a szoba méretét és alakját, majd helyezze be az ablakokat és az ajtókat. Könnyedén kiválaszthatja a falak színét és a padló dekorját. Ezután csak helyezzen be különböző bútorokat és dekorációkat a képzeletének megfelelően.

A klasszikus 2D nézetet szabadon módosítható méretek egészítik ki. A program nagyon intuitív, és egy kattintással 3D nézetet nyújt a szobára.

 

3. Kitchen Planner 3D

Gyors és kényelmes módszer étkezővel ellátott konyha kialakítására. Válljon egy ideig belsőépítésszé. A Kitchen Planner 3D számos funkciót kínál az ingyenes verzióban. A fal és a padló színeinek megválasztása magától értetődő. Könnyedén kiválaszthatja az ablakok és ajtók helyét, azok színét és a kilincsek modelljét is.

A konyhabútorok gazdag kínálata magában foglalja a készülékeket, a szagelszívót, az egyedi szekrényeket, az étkezőasztalokat és a székeket is. Viszonylag egyszerű kezelhetőség, részletes méretezés 2D-ben és 3D-s előnézet mindent kínál, ami a konyha tervezéséhez szükséges.

kuchyn.jpg (73 KB)

 

4. AirMeasure - AR Tape Measure & Ruler

Nincs kéznél mérőszalag, és meg kell mérnie egy új szekrény vagy asztal elhelyezésének helyét? Az egyszerű AirMeasure alkalmazás a kibővített valóság technológiával méri a valós dolgokat az okostelefon kamerájával. Az AirMEasure 3 szerszámot egyesít egyben - tolómérce, vonalzó és mérőszalag.

Egy könnyen használható és funkcionális eszköz méri a bútorok szabad terét és méreteit. A rengeteg fény, valamint a pontosan megválasztott kezdő és végpont elengedhetetlen.

photo-1581548133861-ad7a282a1d62.jpg (272 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése