INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

10 tipp az ülőgarnitúrához egy nagy családnak

Tudta, hogy május 15. a családok napja? Ez a Nemzetközi Családi Nap, mely remek lehetőség egy új és tágas ülőgarnitúra vásárlására. Az ülőgarnitúra a központja mindennek, ami az egész háztartásban történik. Adunk Önnek 10 tippet az ülőgarnitúrához nagy családoknak.

10 tipp az ülőgarnitúrához egy nagy családnak

Sarok ülőgarnitúrák

Tágas ülőgarnitrúrát keres, és lehetőleg a sarokba? Válasszon egy L alakú ülőgarnitúrát, amely tágas, gyakran ágyazható és tárolóhellyel rendelkezik a fekvőfelület alatt. Vásárlás előtt ellenőrizze a méretet, de mindenekelőtt a szükséges sarok tájolását.

Az L alakú ülőgarnitúrákhoz téglalap alakú dohányzóasztalokat ajánlunk, amelyek tökéletesen kitöltik az ülőgarnitúra előtti teret. Még a kerek alakúak miatt sem kell aggódnia.

Merítsen ihletet az L alakú ülőgarnitúrákból, ahol az egész család együtt lehet.

119110.jpg (129 KB)

 

134433.jpg (120 KB)

 

137190.jpg (133 KB)

 

138499.jpg (138 KB)

 

125801.jpg (173 KB)

U alakú ülőgarnitúrák

Nagycsaládosoknak vagy gyakori látogatók esetén ajánljuk a tágas U alakú ülőgarnitúrákat, melyek többsége bőséges tárolóhelyet kínál, és ágyazható. Alkalmankénti alváshoz könnyedén kialakíthat egy tágas ágyat. A kényelem növelése érdekében javasoljuk a topper használatát.

Kombinálja az U alakú ülőgarnitúrát egy négyzet alakú dohányzóasztallal, amely elfér a fekvőfelületek közötti térben. Egy téglalap alakú asztal túl sok helyet foglalna el, így nem túl praktikus.

Merítsen ihletet az U alakú ülőgarnitúrákból, ahol az egész család együtt lehet.

137568.jpg (153 KB)

 

125817.jpg (151 KB)

 

125861.jpg (140 KB)

 

142160.jpg (143 KB)

 

142031.jpg (122 KB)

Milyen méretet válasszuk?

Mielőtt választana, győződjön meg arról, hogy hová szeretné elhelyezni az ülőgarnitúrát. Gondosan mérje meg a helyet. Gondoljon a TV asztal későbbi elhelyezésére és a TV csatlakozásra is. A kanapé legyen a nappali központja, ahol a család és a barátok találkoznak.

Atipikus formájú helyiségekben javasoljuk elgondolkodni a több részes ülőgarnitúrák lehetőségén, amelyek általában egy 3 személyes és egy 2 személyes kanapéból állnak fotellel. A tér adott, Önön múlik a választás. L vagy U alak közül választhat. A sarok tájolása különösen a sarokülőgarnitúráknál fontos. A tájolásnak mindig tökéletesen illeszkednie kell az adott térbe.

Beddrooms.jpg (200 KB)

Milyen anyagot válasszon?

Az anyag megjelenése és színe fontos dizájnelem. De mindenekelőtt gondoljon a szövet funkcionalitására. Tudjon meg többet a piacon elérhető szövetekről. A fehér szövet kanapék gyönyörűek, de a karbantartás sokkal igényesebb. Ha kisgyermekei vagy házi kedvencei vannak, akkor jobb, ha elfelejti a túl világos színeket.

Válassza a sötétebb árnyalatokat és a tartós anyagokat. Ezen túlmenően, egyes szövetek különleges Petproof kezelésben is kitűnnek, ami növeli a karcolásokkal és szakadásokkal szembeni ellenálló képességét. A Petrproof szövetek közé tartozik a Hamilton és az Uttario Velvet. Szövet ülőgarnitúráknál válasszunk durvább felületűeket.

Alternatív megoldás a műbőr vagy bőr ülőgarnitúrák. Az ökobőr tartós, könnyen karbantartható, és luxus benyomást kelt. Itt fontos a rendszeres impregnálás, amely védi a műbőrt és nem reped meg.

 

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése