Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

A hálószoba átalakítása 20 perc alatt

A hálószoba átalakításának nem kell egy vagyonba kerülnie. Hatékony változtatások gyorsan és olcsón érhetők el helyesen kiválasztott dekorációkkal, textíliákkal vagy multifunkcionális bútorokkal. A színek és a fény játéka együtt új teret varázsolhat a hálószobából. Fogadjon az adott időszaknak vagy hangulatnak megfelelő színekre. Látni fogja, hogy apró dolgok segítségével könnyű és főleg szórakoztató elérni a kívánt hatást.

A hálószoba átalakítása 20 perc alatt

Textil

A lakástextília valóban sok mindenre képes. Mindenekelőtt az anyagok, a motívumok és a színek átalakítják az egész szoba hangulatát. Próbáljon meg egy darab szőnyeget vagy szőrmét elhelyezni a hálószobában, és azonnal hangulatosabbá teszi azt. Az év során 2 vagy 3 különböző mintájú szőnyeget váltogathat.

Az ágynemű, színe és anyaga is óriási hatással van a hálószoba megjelenésére. Nyárra a klasszikus pamut, szatén vagy lenvászon, míg a hideg hónapokra a mikroplüsst ajánljuk. A kék és fehér hűsíti az otthont, míg a föld tónusok melegítik a testet és a lelket. Mindig igazítsa a színt az évszakhoz.

pillow on bed.jpg (91 KB)

A dekoratív párnahuzatoknak köszönhetően gyorsan nagy változásokat érhet el. Tetszés szerint cserélheti őket és megfizethetőek. Kipróbálhatja a kétoldalas ágytakarót az ágyon, így hangulatának megfelelően választhat az egyik vagy a másik szín közül.

Világítás

Nem kell rögtön egész csillárt vagy lámpát lecserélni. Néha csak egy kicsi változás is elég. Az időjárástól és az évszaktól függően hozzon meleget vagy hideget a házba. Cserélje ki az izzót a lámpatestben. A sárgától a narancssárgáig terjedő meleg árnyalatok hangulatosak és melegek, tökéletesek télre. A fehérből kékbe hajló hűvös tónus hűsíti a teret, ez a melegebb hónapokban megfelelő.

A fényfüzérek és függőlámpák jól passzolnak más dekorációkhoz. Egész évben használhatja őket. Ezek megfizethető termékek, amelyek remek hangulatot varázsolnak.

Kiegészítők

Hangsúlyozza ki a belső tér karakterét kiegészítőkkel. A gyertyák, festmények, fényképek vagy virágok emelik a hálószoba hangulatát. A tartozékokat szükség szerint cserélheti. Az apró dolgok nagy változást hozhatnak. A választás során elsősorban a ízlése, a stílusa vagy a kedvenc színei alapján döntsön. Olyan kiegészítőkhöz is nyúlhat, amelyek funkcionálisak is egyaránt. Ezek közé tartozik egy ruhafogas, egy nagy tükör vagy egy kis tükör a sminkasztalon.  Mert a részletek fontosak.

206462.jpg (167 KB)

Kis bútorok

A bútorok általában több évig szolgálják Önt, de az apró bútorokat az otthon egyes helyiségei között cserélheti. A kis dohányzóasztalokat nyáron az erkélyen vagy a teraszon, télen a hálószobában praktikus dekorációként használhatja. Ugyanez a helyzet a puffokkal vagy a hordozható tárolódobozokkal.

Gondoljon a hálószobára, mint pihenőhelyre. Tisztának, egyszerűnek és nyugodtnak kell lennie, hogy elősegítse a minőségi alvást. A megfelelő színválasztás fontos szerepet játszik a hálószoba berendezésében és átalakításában. Bizonyos színek elősegítik az ellazulást és új energiával töltenek fel.

AJÁNLJUK:

Milyen színeket válasszunk a belső térbe? Tudja, mit jelentenek a Feng - shui filozófiában? Olvassa el a blogunkon.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése