Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Takarítson úgy, mint egy profi: Gyors fürdőszoba takarítás 30 perc alatt

A fürdőszoba és a WC is rendszeres, lehetőleg folyamatos takarítást igényel. Így egy nagyobb fürdőszobai takarítás nem tart tovább 30 percnél. A WC-t, a fürdőkádat és a zuhanyzót néhány perc alatt kitakaríthatja. A lényeg a tervezés és az előkészítés.

Takarítson úgy, mint egy profi: Gyors fürdőszoba takarítás 30 perc alatt

Tervezés

A fürdőszoba tisztítása előtt készítsen elő minden tisztítószert és terméket. Nem nélkülözheti a rongyot vagy szivacsot, felmosórongyot, gumikesztyűt, papírtörlőt és tisztítószereket. Önön múlik, hogy természetes megoldáshoz, például ecethez vagy szódabikarbónához, vagy hagyományos tisztítószerekhez nyúl.

· Ágynemű és textíliák

Dobja a törölközőket, fürdőlepedőket és egyéb textilkiegészítőket a mosógépbe, és mossa ki. A fürdőszoba mentes lesz mindenféle apróságtól, és máris nekiláthat a nagy, de legfőképpen gyors takarításnak. Mossa ki a szőnyeget, vagy szellőztesse ki a friss levegőn.

Tisztítás után tegye vissza a szőnyeget a helyére, tegyen ki tiszta törölközőt, és illatosítsa légfrissítővel. Szellőztessen ki alaposan.

128455.jpg (128 KB)

ALOMA fürdőszoba összeállítás mosdóval

  • WC

Először öntse a tisztítószert a WC-be, hogy eltávolítsa a vízkövet és szennyeződéseket. Használhatja a klasszikus Savo-t, vagy öntsön körülbelül 100 g szódabikarbónát és körülbelül 100 ml ecetet közvetlenül a WC kagylóba. Zárja le az ülőkét, és hagyja állni körülbelül 20 percig. Közben foglalkozzon a fürdőszoba következő részével. A 20 perces művelet után súrolja át a WC-t egy kefével, és törölje át az ülőkét és a többi részt egy ronggyal.

  • Zuhanyzó és mosdó

Öntsön kb. 100 g szódabikarbónát és 100 ml ecetet a zuhanyzó és a mosdókagyló lefolyójába, és öntsön rá kb. 100 ml forró vizet. Hagyja állni kb. 20 percig, majd öntsön rá ismét forró vizet, ezúttal kb. 500 ml-t. A szódabikarbóna segít a lefolyók eldugulása ellen. A szódabikarbónát helyettesítheti kb. 100 g nátrium-hidroxiddal és 100 ml forró vízzel. A hidroxiddal azonban nagyon óvatosan bánjon, és védje a szemét és a kezét.

A hulladék tisztítása után kezdje el a kerámiák tisztítását. Ezt legjobb szivaccsal és langyos vízzel megtisztítani. A vízkőlerakódásokhoz citromsav alapú tisztítószereket használjon. Itt a rendszeresség és a folyamatos takarítás az alap. A vízkő eltávolításának legjobb módja a hígított citromlé, amelyet közvetlenül a foltokra csepegtet. Mosás után törölje szárazra a kerámiát és az elemeket.

Mossa le a zuhany üveges részét szappannal és puha ruhával. A vízkőlerakódásokat speciális tisztítószerekkel vagy ecetes oldattal távolíthatja el 1:3 ecet és víz arányban. Hagyja hatni körülbelül 15 percig, öblítse le vízzel, és gumi spatulával törölje le.

  • Csempe és járólap

Miután felvitte a termékeket a WC-re és a szennyeződésekre, kezdje el a csempe tisztítását. A leggyorsabb megoldás a padlótisztítószerrel ellátott padló felmosó segítségével történő tisztítás. A járólapot a legvégén mossa fel, és nyisson ablakot.

  • Tükör

Mossa le a tükröt a tükrökhöz vagy ablakokhoz való speciális készítménnyel. Polírozza ki papírtörlővel. Soha ne használjon klór alapú termékeket. Nagyanyáink gyakran használtak vízzel kevert citromlevet, amit kendővel közvetlenül a tükörre kentek és fényesítettek. Próbálja ki, megéri!

Folyamatos takarítás

A fürdőszobát 30 perc alatt kitakaríthatja, ha tisztán tartja. Elég 14 naponta vagy havonta egyszer egy alaposabb takarítás. A WC-t legalább hetente kétszer, a zuhanyzót egyszer tisztítsa meg. A zuhanykabinban lévő átlátszó üveget minden zuhanyzás után törölje le gumis lehúzóval, csak így maradhat tökéletesen fényes.

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése