INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

A szabadtéri szezon megnyitása: a kerti bútorok előkészítése

Alexandra Doskočilová
30.3.2023

A tavasz beköszöntött, és ez azt jelenti, hogy ideje elkezdeni a kerti bútorok felkészítését a nyári szezonra. Akár barátait, akár családját hívja meg, vagy csak pihenni készül a napon, a kényelmes és jól karbantartott kerti bútorok nagyon fontosak. Ebben a cikkben áttekintünk néhány kulcsfontosságú lépést, amellyel felkészítheti kerti bútorait a következő szezonra.

 

TEST

A szabadtéri szezon megnyitása: a kerti bútorok előkészítése

Ha követi ezeket az egyszerű lépéseket, bútorai hosszú éveken át jó állapotban maradnak.

  1. Tisztítsa rendszeresen a bútorokat
  2. Védje bútorát az időjárás viszontagságaitól
  3. Használjon védőbevonatokat
  4. Ügyeljen a rozsdára
  5. Javítson ki minden sérülést

wooden garden furniture.png (1.95 MB)

1. Tisztítsa meg és ellenőrizze a bútorokat

A kerti bútorok előkészítésének első lépése az alapos tisztítás. A téli hónapok során a bútorokon felgyülemlett a szennyeződés, a por és a kosz, ezért fontos, hogy alaposan átdörzsölje őket. Kezdje azzal, hogy egy puha sörtéjű kefével vagy ronggyal eltávolítja a kisebb szennyeződéseket, majd szappanos vízzel megtisztítja a bútor felületét. Ügyeljen arra, hogy a bútorokat alaposan öblítse le tiszta vízzel, hogy eltávolítsa a szappanmaradványokat.

A bútorok tisztításakor használja ki az alkalmat, hogy ellenőrizze a bútorokat a sérülések jelei után. Keressen repedéseket, rozsdafoltokat vagy más kopásjeleket, amelyek a tél folyamán keletkezhettek. Ha bármilyen sérülést észlel, előfordulhat, hogy az érintett részeket meg kell javítani vagy ki kell cserélni, mielőtt a bútor újra használható lenne.

garden furniture.png (2.08 MB)

2. Védje a bútorokat

Miután a bútor tiszta és száraz, fontos, hogy megvédje azt az időjárás viszontagságaitól. Ha nem rendelkezik fedett kültéri térrel, fontolja meg a bútorhuzatokba való befektetést. Ezek segítenek megvédeni a bútorokat az esőtől, a széltől és a napsütéstől. Olyan huzatokat keressen, amelyek kiváló minőségű, időjárásálló anyagokból készültek, és jól illeszkednek a bútoraihoz.

Ha fából készült bútorai vannak, fontolóra veheti egy olajjal vagy viasszal készült védőbevonat használatát. Ez segít megvédeni a fát a nedvességtől és a napsugárzás okozta károktól, és segít megőrizni a természetes szépségét is. Ügyeljen arra, hogy olyan terméket válasszon, amely megfelel a bútor fafajtájának, és gondosan kövesse a gyártó utasításait.

outdoor furniture.png (2.54 MB)

3. A bútorok megfelelő tárolása

Fontolja meg, hogy a kerti bútorokat a szezonon kívüli időszakban zárt térben tárolja. Ez megvédi az időjárástól és meghosszabbítja az élettartamát. Ha nincs hely a belső térben, fontolja meg egy fészerbe vagy kerti házba való beruházást. A tárolás előtt mindenképpen tisztítsa meg és védje a bútorokat, és kövesse a gyártó utasításait a bútorok szétszerelésére és összeszerelésére vonatkozóan.

rattan garden furniture.png (1.80 MB)

Azzal, hogy tisztítja és ellenőrzi bútorait, védi őket az időjárástól, és szezonon kívül megfelelően tárolja őket, meghosszabbíthatja élettartamukat, és hosszú éveken át remekül nézhetnek ki. Tehát kezdje el még ma, és élvezze a kültéri teret egész szezonban!

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése