Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Régi gyárak ihlette nappali: Ipari stílusban

A nagy nyitott terek, a betonfalak és a durva padlók az ipari stílus jellemzői. A megfelelően kiválasztott bútorokkal, dekorációkkal, de színekkel és anyagokkal is könnyedén egyedi hangulatot teremthet. Az ipari stílus megőrizte varázsát, és az elmúlt években ismét közkedvelt. Rendezze be nappaliját egy régi gyár szellemében, fedezze fel az ipari stílus varázsát.

Régi gyárak ihlette nappali: Ipari stílusban

Megfelelő szín és anyagkombináció

Jellemző anyagok a fém, különösen az acél, de a nyers fa vagy a beton. Ez az elválaszthatatlan trió teljesen átalakítja a lakást. Keressen ihletet a régi gyárakból. Alkalmazza ezeket az elemeket a nappaliba, és fedezze fel ennek a stílusnak az egyediségét.

Első pillantásra talán a durva stílus az egyszerű karbantartásban, egyszerűségben és praktikumban jeleskedik. A szürke, fekete és fehér árnyalatait biztosan nem fogja tudni nélkülözni. Hagyja szabadon a téglafalakat, használjon kőburkolatot. A követ, téglát vagy betont utánzó tapéták is megfelelőek. Kerülje a túlzott kombinációkat, mindig csak egyet válasszon a nevezett dekorok közül.

Az ipari csarnokok, gyárak hiányos és durva jellegét könnyedén átviheti panellakásokba. Ideálisak azonban a loft lakások, amelyek már az ipari tér vagy raktár eredeti környezetében jönnek létre. A magas mennyezet lehetővé teszi egy olyan padló kialakítását, amely dolgozószobaként vagy hálószobaként használható. A loft lakásokban az acélszerkezet, a gerendák, a téglafalak, a szabad vezetékek és a csövek vagy a régi panelablakok autentikus hangulatát hangsúlyozzák ki.

industrial living room.jpg (69 KB)

Természetesen és mesterségesen: fény

Az ipari nappalikban nagyméretű mennyezeti lámpák és fémből készült állólámpák jelennek meg. Ez alól a réz árnyalatok és a divatos Edison izzók sem kivételek. Az Edison izzók úgy néznek ki, mint az eredeti, Edison által feltalált régi izzók. A természetes fény elengedhetetlen, lehetőleg nagy ablakok és üvegfalak, amelyeket nem egészítenek ki függöny vagy drapéria. A fény így könnyen behatol a belső térbe.

217558.jpg (48 KB)

Ipari stílusú ülügarnitúra

Használjon retro bútorokat, bőrt, ökobőrt vagy kiváló minőségű kárpitokat, hogy ipari stílusban különlegessé tegye a nappalit. Fokozza megjelenését tipikus színekkel, például szürke, barna vagy bézs árnyalatokkal. A markánsabb mustárnak vagy a sötétkéknek is helye van az ipari stílusú nappaliban. Az ipari stílusú ülőgarnitúrák gyakran robusztusak, lábak nélkül, bolyhos párnákkal kiegészítve, amelyek garantálják a kényelmet.

Bútorok és újrahasznosítás

Az acél és a fa a fő elemek, amelyeknek meg kell jelenniük egy ipari stílusú nappaliban. A tömör fa kellemesebbé és melegebbé teszi, míg a fém tisztaságot és stílusos hitelességet kölcsönöz a térnek. Használjon bőr vagy antik bútorokat. Megmunkált raklapok vagy felújított régi bútorok is megfelelő elemek. Ez egy felesleges vagy régi bútor másodlagos felhasználásának és ízléses felújításának folyamata.

lofot flat.jpg (75 KB) industrial flat.jpg (136 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése