Jelenleg minden termékünk az Ön rendelkezésére áll raktárunkban

Milyen dohányzóasztalt válasszunk a nappaliba?

Pontosan az elképzelései szerint vásárolt egy gyönyörű ülőgarnitúrát az új nappaliba? Tökéletes! Ezután már csak egy szép dohányzóasztalt kell választania, amely tökéletesen kiegészíti azt. Az asztal kiválasztása azonban közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnhet.

A dohányzóasztalnak vizuálisan és ugyanakkor gyakorlatilag is harmonizálnia kell az ülőgarnitúrával és más belső elemekkel. Maximális kényelemet kell hogy biztosítson. Ha nem tudja, hogyan válassza ki a tökéletes dohányzóasztalt, ne essen kétségbe. A következő 4 lépésben tanácsot adunk a kiválasztáshoz.

Milyen dohányzóasztalt válasszunk a nappaliba?

1. lépés: A dohányzóasztal magasságát az ülőgarnitúra határozza meg

A dohányzóasztal megfelelő magassága kulcsfontosságú. Ettől függ a teljes kényelem az ülőgarnitúra és a dohányzóasztal használata során. A túl alacsony asztaltól megfájdulhat a háta, míg a szükségtelenül magas asztal akadályozhatja kedvenc filmje vagy sorozata nézésekor.

Az asztal ideális magasság meghatározásához használjon egy egyszerű elvet. Az asztallapnak egy szintben kell lennie az ülőgarnitúra, a fotelek vagy a puffok ülőhelyeivel. Csak ebben az eseten lesz minden könnyen elérhető. A dohányzóasztal optimális magassága általában 40-50 centiméter között van.

199683i.jpg (199 KB)

2. lépés: Mekkora asztalt válasszon? Az Ön szokásaitól függ.

A dohányzóasztal méretét számos tényező befolyásolja. Esztétikai és gyakorlati szempontból az asztalnak arányosnak kell lennie az ülőgarnitúra méretével. Kis asztal és egy nagy ülőgarnitúra? Ez nem esztétikus. Természetesen az asztal mérete függ a nappali lehetőségeitől is.

Egy kis szoba általános minimalizmust igényel. Legyen szó bútorról vagy egyéb kiegészítőről. Válasszon tehát kicsi vagy kerek dohányzóasztalt, vagy több, kisebb egymásba illeszthető asztalból álló készletet. Ha gyakran vannak vendégei, az egymásba illeszthető dohányzóasztal okos megoldás lesz az Ön számára. Ezt az asztaltípust értékelni fogja, ha például az irodában lévő pihenőhelyre kell elhelyeznie. Méreteinek köszönhetően szükség esetén kényelmesen helyettesíti a munkaasztalt.

Általában azonban ez leginkább a preferenciáitól és szokásaitól függ. Ezért fontolja meg, hogy az asztalt általában milyen mértékben használja, és hány kiegészítőt és egyéb tárgyat szeretne elhelyezni rajta. Végül válassza ki azt a méretet, amely a legpraktikusabb az Ön számára.

137847i.jpg (57 KB)

3. lépés: Ne becsülje alá az anyagválasztást

A dohányzóasztal anyagának megválasztása ugyanolyan fontos, mint a megfelelő méret. A megfelelően kiválasztott anyag az egész belső térnek luxust kölcsönözhet. Klasszikusan a legnépszerűbb anyag a fa minden formájában és dekorral. A tömörfa dohányzóasztalok valóban gyönyörű bútordarabok, amelyek kivételesen feldobhatják a nappali belsejét.

Az üveg dohányzóasztalok is gyönyörűek. Azonban készüljön fel a gyakori tisztításra és általában az igényesebb karbantartásra. Minden folt látható az üvegen. A nappali fal összeállítás anyaga kiváló útmutató az asztal kiválasztásakor. Javasoljuk, hogy ugyanazt vagy hasonló anyagot válasszon. Ebben az esetben fog az egész szoba harmonizálni.

128136i.jpg (122 KB)

4. lépés: A belső térnek megfelelő dizájn

Már megvan a megfelelő magasság, méret és anyag a dohányzóasztalhoz. Remek! De ne felejtse el ezeket a paramétereket a nappali általános stílusához igazítani. Legyen szó minimalista, ipari, modern skandináv vagy rusztikus stílusról, antik elemekkel. A dohányzóasztal kialakításának illeszkednie kell a belső koncepcióhoz.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése