15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Rendezze a gardróbot: Mi segít a rend fenntartásában?

A szekrények már nem elegendőek az Ön számára, a ruhák túlcsordulnak a komódokból és polcokról. A gardrób remek megoldás. Kényelmesen és világosan rendezze el a gardróbban a dolgait. Mi azt tanácsoljuk Önnek, amit nem szabad elfelejtenie.

Rendezze a gardróbot: Mi segít a rend fenntartásában?

Tökéletes áttekintést tartson a ruháiról. Egyetlen gardróbból sem hiányozhat nyitott polc, fiók, de szépségsarok sem karosszékkel és hatalmas tükörrel. Gondoljon az egész szoba megvilágítására is.

Kis gardrób esetén fontos, hogy az összes rendelkezésre álló helyet kihasználja. Fontos, hogy a gyermekszobához vagy hálószobához kapcsolódó gardróbot külön ajtókkal, például tolóajtókkal különítsék el.

ALAPVETŐ FELSZERELÉS GARDRÓBHOZ

A falak, a padló és a gardróbban használt anyagok színének meg kell felelnie a szomszédos szoba stílusának. Javasoljuk, hogy világosabb színárnyalatokat használjon alapos megvilágítással, amely természetesnek és szellősnek tűnik.

Akár egy nagy, akár egy kis ruhatár tulajdonosa, a nyitott polcok, polcrendszerek, komódok és ruhatartórudak elengedhetetlenek. A legfontosabb dolog a funkcionalitás. Egyesek számára egy kis hely elegendő, míg mások számára még egy nagy szoba sem lesz elegendő.

Az öltöző nemcsak ruhák és kiegészítők tárolására szolgál, hanem maguknak a ruháknak a cseréjére is. Szerezzen be legalább egy puffot vagy egy padot a kis öltözőbe.

Akasztókon

Szekrényének nagy részét hivatalos ruhák alkotják, mint pl. Blúzok, táskák és ingek? Ebben az esetben válasszon olyan rudat, ahová egyszerűen felakaszthatja a ruhákat. Helyezze a rudakat a szem és a fej magasságába, lehetőleg 150 cm-re. Az ideális szélesség 60 cm körül van, hogy a ruhanemű ne gyűrődjön.

Akár a fa-, műanyag-, akár a drótfogasokat részesíti előnyben, ragaszkodjon az egységes stílushoz. Ha mindegyik akasztó különbözik, az öltöző összbenyomása következetlen lesz. Ha nem tudja, mit akasszon fel és mit hajtson be, kövessen egy egyszerű szabályt - akassza fel, amit vasal.

A polcokra

Ha kötött pulóverek, nadrágok vagy szoknyák dominálnak a ruhatárában, akkor szerezz be rengeteg fiókot és polcot. A ruhák halmozásakor tartsa meg az ötös számot. Ne rakjon több darabot egymásra.Válasszon körülbelül 40 cm-es fiókmélységet.

Adjon sok helyet fehérneműjének, de zárható fiókos szekrényben. Szigetelje a fehérneműt a portól és az allergénektől. Óvatosan hajtsa össze, és tegyen legfeljebb öt darabot egymásra. Különösen a melltartók esetében fontos, hogy lazán, széthajtva tárolódjanak, és ne legyenek összehajtva.

pexels-photo-3315286.jpg (469 KB)

SZÉPSÉGSAROK

Az öltöző tele van szabad hellyel, és azon gondolkodik, hogyan töltse ki? A szépségsarokot minden nő, de egy férfi is értékelni fogja. Az öltöző nem csak a tárgyak tárolására és a ruha átöltözésére szolgál, hanem a teljes külső beállításra is. A tükörrel ellátott fésülködőasztal és egy kényelmes fotel vagy pad elengedhetetlen egy nagy gardróbhoz.

Válasszon konzolasztalt, puffot tárolóval és tükröt a kis öltözőbe.

pexels-photo-4620845.jpg (173 KB)

FÉNY ÉS TÉR

Ha nincs nagy ablaka a gardróbban, amely elegendő természetes fényt szolgáltatna, akkor alaposan gondolja át a világítást a tervezés során. Szerezzen megfelelő fényt az öltözőben, amely nem torzít. Remek tipp a mennyezeti lámpák LED-szalagokkal kombinálva, amelyeket közvetlenül a nyitott polcokra és szekrényekre helyez. Megfelelő egy tükör elhelyezése és megvilágítása. Fontos, hogy az alak természetesnek látszódjon és ne torzuljon.

REND ÉS TISZTASÁG

Az öltözőben kövesse azokat az alapvető szabályokat, amelyeket maga szabott meg. Ruhákat tárolhat és válogathat szín, évszak, stílus vagy funkcionalitás szerint.

Szezonális ruházatot vagy ágyneműt tároljon a tetején, amelyet nem fog minden nap kihúzni. Szemmagasságban viseljen olyan ruhákat, amelyeket rendszeresen visel. Tartsa az alsó részt cipőkhöz és nehezebb dolgokhoz. A rendszeres tisztítás és szellőzés magától értetődő. A frissen mosott ruhaneműt azonban ne szárítsa az öltözőben, mert ez megnövelné a páratartalmat az öltöző teljes területén, és penészképződést okozna.

 

TIPPEK TŐLÜNK:

  • Olyan ruhákat, amelyeket 6 hónapnál hosszabb ideig nem viselt, csomagoljon átlátszó csomagolásba
  • Címkéket írjon a cipősdobozokra.
  • Szerezzen be egy sor varrócikket. Soha nem lehet tudni, hogy mikor fog lerepülni a gomb.
  • Egy kis öltözőben a tükröt a tolóajtót tükörrel helyettesíti.
Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése