Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Piros autók Bulgáriában és Németországban.

Markéta Etrychová
27.1.2021

2020 a nagy változások és haladások éve volt. Az év közepén ünnepélyesen 2 új kirendeltséget nyitottunk a Balkán-félszigeten. Romániában és Bulgáriában. Az év második felében a Nyugat meghódítására készültünk. Németország legújabb kirendeltsége látott napvilágot.

Piros autók Bulgáriában és Németországban.

És hogyan kezdődött az egész…

Az Expedo a jelenlegi formájában több mint 11 éve működik Csehországban. Számtalan munkaórát és fáradságot váltott fel a siker, egy második kirendeltség megnyitása formájában Szlovákiában. A következő terjeszkedés nem sokáig várt magára.  Az Expedo raktárakat nyitott Magyarországon. Tavaly további 3 fiókkal bővültünk. Romániában, Bulgáriában és Németországban. Mire számíthatunk a továbbiakban?!

Hogyan nőnek a kirendeltségek…

Számos szállítás és gondos személyzet gondoskodik a gördülékeny és időben történő szállításról a Balkánon. A piros autók rendszeres időközönként ellátják Romániát és Bulgáriát a Bukarest melletti főraktárból.

A szomszédos Németországba jelenleg megbízható járműveink szállítanak. Az Expedo autók minden munkanapon láthatóak Németországban.

Idővel növelni fogjuk az alkalmazottak és a járművek számát, hogy az összes megrendelést a lehető legnagyobb elégedettséggel tudjuk eljuttatni, gyorsan és kényelmesen.

Hogy néznek ki az e-shopok…

E-shopjainkat meglátogathatja az ország bármely sarkából, csak kattintson az Expedo.hu oldalra és kattintson a jobb felső sarokban található országra. Fedezze fel az Ön számára készített híreket az Expedo DE-n a Expedo BG- n Ráadásul ingyenes a kiszállítás bármikor, bárhová.

A januári ujdonságok a hálószobák, fürdőszobák vagy tolóajtók kategóriákban találhatók.

1i.jpg (636 KB)2i.jpg (746 KB)3i.jpg (170 KB) 4i.jpg (624 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése