15% kedvezmény az összes bútorra az EXPEDO15 kóddal

Tudja mi az a boxspring ágy? Ismerje meg előnyeit.

Markéta Etrychová
8.1.2021

Olyan ágy, amely lenyűgözi egyedi tervezésével, masszív szerkezetével és kényelmes magasságával. Az amerikai néven említett Boxspring ágyak luxust és maximális kényelmet nyújtanak.

Tudja mi az a boxspring ágy? Ismerje meg előnyeit.

Mi az a boxpring ágy? Jellemző tulajdonság a magas rakodótér, a szilárd elülső rész és a tárolóhely. Vessen egy pillantást az előnyökre, az egyes rétegek összetételére és a dupla matrac elvére.

Magasság

Az egyes rétegek tökéletesen kidolgozott felépítésének köszönhetően az ágy eléri a 70 cm-es magasságot. A felkelés és a fekvés könnyebbé válik, nemcsak az idősek vagy mozgásszervi problémákkal küzdők számára. A legfeljebb 40 cm magasságú klasszikus ágyak különösen alkalmasak kis helyiségekben vagy diáklakásokban.

HU.png (84 KB)

Modern design

A boxspring ágy szerves része garantáltan a magas fejtámla lesz, ami teljes megjelenését kiegészíti. A fejtámla stílusos, de gyakorlati funkciót is ellát. Nagyszerű segítő lesz ülve, megvédi az esetleges huzattól vagy hideg falaktól, és biztonságérzetet kelt.

1.jpg (575 KB)  2.jpg (73 KB)  3.jpg (534 KB)  4.jpg (145 KB)

Ágyneműtartó

A boxspring ágyak európai változatát a tárolóhelyet igénylő felhasználó igényeihez igazították. És mivel soha nincs elég tárhely, ez a praktikus segítő slágerré vált és az ágyak egyik fő előnye.

Tipikus oldalra nyíló mechanizmus található az egyszemélyes és a kétszemélyes ágyakban. A tér megnyitása és hozzáférhetővé tétele nagyon egyszerű. Oldalról csak fogja meg a matracot vagy az ágyrácsot, és húzza felfelé. Fontos az ágy oldalához való hozzáférés és a dolgok kezeléséhez szükséges hely.

bok.jpg (212 KB)

Boxspringové ágy rétegei

Topper

A fedőmatrac vagy a topper az ágy legfelső része, enyhíti a nyomást és akár 5 cm-rel megnöveli az alvóhelyet. A felső része cipzáras huzatot tartalmaz, amely mosható. A topper növeli az ágy higiéniáját, egységesíti az átmeneteket és a felületi egyenetlenségeket. Kis súlyának köszönhetően könnyen szellőztethető és tisztán tartható.

Zsákrugós vagy habmatrac

A takaró matrac alatt a fő matrac található, leggyakrabban hab vagy zsákrugós matrac. A matrac több zónára osztható, amelyek tökéletes támaszt és megfelelő nyomáselosztást hoznak létre. A zónák számától függően a matracokat három típusra osztjuk - 3, 5 vagy 7 zónára.

Bonellrugós matrac

A legalacsonyabb matrac a bonellrugókkal rendelkezik. Az egyes rugókat további spirálok kötik össze, amelyeknek köszönhetően állandó alakúak és nem lazulnak ki. Rugalmasságot, nagy légáteresztést és hosszabb életet biztosítanak a matracnak. Optimálisan elosztja a felső matracra ható nyomást.

Masszív konstrukció

A fa szerkezet stabil és szilárd. A szilárd váz tartalmazhat masszív fából vagy fémből készült robusztus lábakat, amelyek növelik az alvási helyet.

matrace.jpg (104 KB)

A dupla matrac elve

Az ágykeret alsó részén egy bonellrugós matrac található, amelyre egy második matracot, leggyakrabban hab vagy rugós matracot helyeznek. A dupla felfüggesztésnek köszönhetően az ágy tökéletesen reagál a test mozgására és terhelésére. Mindkét matrac kiegészíti egymást és egész éjszaka biztosítja a kényelmet.

TIPP TŐLÜNK – ágymagasság teszt:

Üljön le az ágy szélére úgy, hogy mindkét talpa a földön legyen. Ebben a helyzetben a térdnek 90 ° -os szögben kell lennie.

Általában egészséges felnőtt számára minimum 50 cm magasság ajánlott. Ideális esetben valamivel magasabb, 60 - 70 cm. Különösen terhes nők, idősek vagy magas vérnyomásban vagy mozgásszervi problémákban szenvedők számára.

 

AJÁNLJUK: Az elektromos állítható ágyrácsos boxspring ágy biztosítja a maximális kényelmet.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése