Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Őszi inspiráció: KONYHA

Használja ki hatékonyan a borongós őszi napok előnyeit. Mikor máskor, mint most rendet tenni otthonában, és a régi vagy törött bútorokat újakra cserélni?! Új étkezőasztalt, székeket vagy akár egész szettet keres? Akkor hagyja magát inspirálni újdonságainkal.

Őszi inspiráció: KONYHA

A MINI KONYHÁHOZ

Használja ki hatékonyan és maximálisan a szabad helyet. A kis konyhák és étkezők idei őszi újdonságait úgy tervezték, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalják el. Még egy kicsi lakás is tűnhet tágasnak és nagynak. Nézzen meg egy kis kóstolót a modern étkezőszettekből, asztalokból vagy bárszékekből.

217468.jpg (65 KB)moos.jpg (43 KB)217811.jpg (64 KB)real.jpg (63 KB)

A skandináv stílusú konyha trendjei szellősek, harmonikusak és időtlenek. Tökéletesen tiszta hatást nyújt a fehér színnek köszönhetően, mely természetes anyagokkal van kombinálva. Népszerűek a kárpitozott vagy műanyag székek üvegasztallal kombinálva.

A MAXI KONYHÁHOZ

Szereted a vidéki vagy az ipari stílust? A helyhiány a konyhában nem mond Önnek semmit? Szerezzen magának örömet az esős őszi napokon és változtassa át hétköznapi konyháját a ház szívében. Sok újdonságot hozunk Önnek a nagy konyhákba, étkezőkbe és bárokba.

4.jpg (49 KB)2.jpg (58 KB)5.jpg (68 KB)3.jpg (108 KB)

A nagy konyha számos lehetőséget kínál. Minimalista északi stílus világos tónusokban, vidéki stílus tömör fából fém kiegészítőkkel vagy kárpitozott székekkel. Az őszi trendek valóban sok mindent kínálnak. Figyelem, a műanyag visszatér a kínálatba! A szilárd műanyagból készült kiegészítők és székek zöld utat kaptak.

 

VALAMI EXTRA

A bárszékeknek és asztaloknak nem csak a kávézókban vagy éttermekben van helyük. Kiváló tartozékká válnak otthonában is. A bárszékek tökéletesen illenek a konyhai szigetekhez.

6.jpg (48 KB)8.jpg (51 KB)9.jpg (48 KB)7.jpg (50 KB)

AJÁNLJUK: Olcsó és stílusos

Szerelje fel a konyháját úgy, hogy ne hiányozzon semmi, és főleg kiváló áron. Merítsen ihletet tőlünk.

10.jpg (47 KB)12.jpg (42 KB)11.jpg (49 KB)13.jpg (423 KB)

TIPP: Még egy esős őszi nap is vénasszonyok nyarává válhat. Üljön le a kerti székre a teraszon, és élvezze az utolsó napsugarakat. A bútorokat mindig INGYENESEN kiszállítjuk bárhová.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése