Közeleg a kedvezményekkel teli hónap! Tegye magát boldoggá új bútorokkal. Vásároljon nálunk.

Ingyenes kiszállítás! Minden esetben

Expedo csapat
16.7.2020

Miért döntöttünk a saját szállításról a Magyarországon és más európai országokban? Több oka volt, de az ügyfél-elégedettsége volt a döntő. Olvassa el, hogy hogyan is működik nálunk a saját kiszállítás.

Ingyenes kiszállítás! Minden esetben

24 autó
úton vannak 20 napot 1 hónapban
minden autó megtesz 12 000 km-t egy hónap alatt
Expedo bútor 2020 végére 5 európai ország területére fog szállítani

Mit takar az ingyenes kiszállítás?

Saját autók saját sofőrökkel, melyek elsőre feleslegesnek tűnnek az Expedo bútornak, mint e-shopnak. Végül is sok szállító vállalat létezik a piacon. Mi reméljük, hogy ügyfeleink ezt előnynek tekintik.

Nekik köszönhetően nem kell külső cégre támaszkodnunk. Garantáljuk az áruk kiszállítását az egyeztetett időpontban és időben. Biztosak vagyunk abban, hogy csomagja, még ha kicsi is, soha nem marad a kerítés mellett vagy egy idegesítő szomszédnál.
Sofőrjeink és segítői mindig várnak, segítenek, és ha megrendeléskor kéri a felvitelt vagy bevitelt, akkor az összes terméket beviszik a házba, lakásba az Ön álltal megadott helyre.

Mit takar az ingyenes kiszállítás? E-shopon történő vásárláskor az ügyfél általában csak az ügyfélszolgálattal kommunikál e-mailben vagy telefonon, és a csomag átvételekor. Ezért a kiszállítással szerezzük meg a vásárlók bizalmát. Nem kockáztatunk.

Az ingyenes kiszállítás az Expedo bútornál alap. Egyszerűen mindig.

auto expedo.jpg (206 KB)

Fehér teherautó piros ponyvával. Megismer minket.

Mire számíthat, ha tőlünk rendel? A szállításról időben értesítjük. Ennek ellenére a sofőrünk 15 perccel a tervezett érkezés előtt hívja Önt az autóból. Nyugodtan nézzen ki az ablakon, így könnyen felismerheti vörös és fehér autóinkat

Felár ellenében emeletre kézbesítésekor 2 ember van az autóban. A vezető és a segítő. Ne felejtse leellenőrizni, hogy ép-e a csomagolás, és ha minden rendben van, aláírhatja a szállítmány átvételét.

A sofőrnél készpénzel tud fizetni átvételkor.

Valami viszont változik

Az Expedo bútor állandóan növekszik. Ezért szeretnénk az év végére elindítani egy új e-shopot és természetesen szállítani Románia és Bulgária területére. Ez kiegészíti  a már működő e-shopkat Cseh köztársaság, Szlovákia és Magyarország számára.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Szedenics Adrrienn: Kiszállitás 6.8.2020
Az árut megkaptuk ,de kiszállitásnál csúnyán lehuztak minket oktalanul.Ez számomra elfogadhatattlan!A Semmiérz fizettem hol ott nem ez volt lebeszélve!Szállításnál figyeljetek oda!Söt 1 hét után se reagálbak a panaszra.
Ingyenes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése