INGYENES bútor KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden megrendelésre 5.2-tól

Nappali pontosan Önnek

Zuzana Pavlíčková
21.2.2018

A nappali a ház leggyakrabban használt helysége. Mind az Ön, mind a látogatók számára, ezért tükröznie kell a ház tulajdonosának személyiségét.

Nappali pontosan Önnek

A nappali a ház leggyakrabban használt helysége. Mind az Ön, mind a látogatók számára, ezért tükröznie kell a ház tulajdonosának személyiségét. A tulajdonos fantáziája és stílusa jellemzi, ezért csak Önön múlik, hogy hogyan rendezi be ezt a szobát.

Ne felejtse el, hogy egy bizonyos területtel dolgozik, és ennek megfelelően próbáljon bútorokat, kiegészítőket és színeket választani. Ha kicsi a hely, akkor nem javasoljuk a sötét színeket, mivel a szoba kisebbnek tűnik.

living room.jpg (65 KB)

A nappali ülőgarnitúra nagyon fontos a pihenéshez és a kényelemhez, fordítson elegendő időt a kiválasztására. A legújabb trend a tömör fából készült bútorok, amelyek meleget és természetet hoznak a belső térbe.

Az idei sláger egyértelműen fehér. Mindennel összehangolható, ezért nagyon népszerű. Javasoljuk, hogy keverje a lila és a barna természetes árnyalataival. A fehér szín emellett kiemeli a könyveket és részleteket.

Gondoljon arra is, hogy milyen bútoranyagot választ. A természetes fa nagyon népszerű, de némi figyelmet kell fordítania rá, hogy mindig szép maradjon.

119131.jpg (129 KB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése