INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL a 4.10 és 4.21 között leadott ÖSSZES  megrendelésre| Vásároljon MOST!

Új részleget nyitottunk, ezúttal Romániában

Markéta Etrychová
7.10.2020

2020 változásokkal teli év számunkra. Ez év közepén ünnepélyesen új részleget nyitottunk a Balkán-félszigeten. Örülünk, hogy sikeresen vállalkozást indíthattunk egy ilyen nyitott és barátságos országban, mint Románia.

Új részleget nyitottunk, ezúttal Romániában

És hogy hogyan kezdődött az egész…

Az Expedo a jelenlegi formájában több mint 11 éve működik Csehországban. Számtalan munkaóra és fáradtság eredménye egy második részleg megnyitása Szlovákiában. A következő terjeszkedés nem sokáig váratott magára. Harmadik részleg nyílt Magyarországon. Idén az Expedo negyedik részlege látott napvilágot. Minek örülhetünk a jövőben?!

Hogyan nő a részleg…

Az új romániai raktár területe a főváros, Bukarest közelében összesen 3820 m2. A csaknem 4000 m2 területet olyan árunak szánják, mely tovább utazik tulajdonosához.

Eddig 22 alkalmazott gondoskodott az egész vállalat zavartalan működéséről és az ügyfelekkel való kommunikációról. Az autópark 9 autóból áll. Idővel az alkalmazottak és autók száma növekszik, hogy az összes megrendelést maximális vevői elégedettséggel tudjuk eljuttatni a vásárlóhoz.

Snímek obrazovky 2020-09-14 145844.jpg (111 KB)

Hogy néz ki az e-shop…

Az ország minden sarkából ellátogathat a román e-shopba, csak kattintson az Expedo.ro oldalra. Ha a román nem az erőssége, akkor nézzen körül a magyar e-shopban és fedezze fel az Ön számára készített híreket.

 

A szeptemberi újdonságok a hálószobák, a nappali vagy a matrac kategóriákban találhatók.

217035.jpg (85 KB)4.jpg (49 KB)moos.jpg (43 KB)215535.jpg (43 KB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése