Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Légies és tágas hálószoba: Tudjuk, hogyan kell

A nagy ablakokon keresztül áteresztett fény, a lágy színek és a dizájnelemek segítenek abban, hogy hálószobáját energiával teli hellyé varázsolja. A közelgő tavasszal száműzze a borongós hangulatot, hozzon frissességet a hálószobába. Adunk néhány garantált tippet, aminek köszönhetően a hálószoba szabadon lélegzik. Az egyes elemek kifinomult összehangolása biztosítja a kényelmet és a szükséges otthonosságot.

Légies és tágas hálószoba: Tudjuk, hogyan kell

Helyesen kiválasztott színpaletta

Koncentráljon a természetre és a természeten alapuló színekre. A meleg földszínek markánsabb elemekkel kombinálva játékosságot adnak a térnek. A friss benyomást élénkzöld vagy sárga elemek fokozzák. A hálószobában azonban a klasszikus színek is helyet kapnak, különösen a fehér vagy a szürke. A bútorok természetes színe gyakran összhangban van a padló árnyalatával.

Ne féljen kombinálni a látszólag nem kombinálható színeket és tónusokat. Ezek stílust és dinamizmust kölcsönöznek a hálószobának. Ne felejtse el a különböző textúrákat és anyagokat. Népszerűek a fa lamella csempék vagy betonfestékek. Általában az ágy mögötti falon található.

127014.jpg (128 KB)

Többfunkciós bútor

A többfunkciós bútorok lehetővé teszik, hogy a belső tér szabadon lélegezzen. A bútorok kifinomult összekapcsolása és használata több szabad helyet biztosít, ami szükséges légiességet ad a hálószobának. Válasszon tárolóhellyel rendelkező ágyakat melyek helyettesítenek más tárolóegységeket. Különösen magas lábakon álló bútorokat válasszon.

Rendezze be a szobáját. A tárolóhellyel rendelkező ágy mellett használja ki a falfelületeket is. A nagy polcok elegendő helyet biztosítanak, és nem akadályozzák a fény behatolását. Egy másik okos megoldás a tárolóhellyel ellátott puffok vagy az éjjeliszekrények. Így a hálószoba rendezett és teljesen funkcionális marad.

129994.jpg (130 KB)

A skandináv stílus ihlette jellemzők

A skandináv lakástervezés átgondolt megoldásokat kínál a minimalizmusban való élethez. Józansága és könnyedsége miatt ez a stílus nem csak Skandináviában népszerű. Harmónia és nyugodt légkör jellemzi az északi természet ihlette stílust. Fontos szempont a természetesség és a légiesség, a funkcionalitás megőrzése mellett. A fénnyel teli nyitott terek frissességében jeleskednek, amit örökzöld növények és friss virágok emelnek ki.

Adjon hozzá matt árnyalatokat hangsúlyosabb elemekkel fém vagy más természetes elemek formájában. Díszítse a komódok fafelületeit növényekkel vagy elegáns kiegészítőkkel. Fedje le a kárpitozott ágyat plédekkel, szőrmével és díszpárnákkal.

Figyeljen a részletekre

Nem titok, hogy a részletek alkotják a belső teret. Helyezzen dekoratív elemeket a hálószobába dizájner lámpák, faliórák vagy modern festmények formájában. A szárított pampával vagy friss réti virágokkal ellátott vázák is megfelelőek. Keress ihletet a természetben.

decoration in bedroom.jpg (261 KB)

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése