Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Hogyan válasszunk gyerekágyat 4 lépésben?

Az alvás nagyon fontos. Minden szülő arra törekszik, hogy gyermeke kényelmesen aludja át az éjszakát. Ezért érthető, hogy amikor gyerekágyat választunk, akkor sok kérdés felmerül bennünk, és tanácstalanok vagyunk. Olvassa el a cikket, és a probléma megoldódik. A kényelmes alvás érdekében az ágy mindig 20 cm-el hosszabb legyen, mint a gyermek. Viszont így pár havonta vagy évente új ágyat kell vásárolnia. Ne féljen nagy ágyat vásárolni kicsi gyermeke számára. A kicsik számára leesésgátló vagy hosszú hengeres párnák vannak az ágyon, amelyek segítségével puha védőkorlátot lehet kialakítani, így megakadályozva, hogy leessenek az ágyról.

Hogyan válasszunk gyerekágyat 4 lépésben?

Tehát mi alapján válasszunk ágyat gyermekünk számára?

1. Ágy szerkezete:

Minél egyszerűbb, annál jobb. Az egyszerű dizájnt és a lemosható anyagot értékelni fogja bármely életkorban. A legideálisabb választás a tömörfa vagy laminált ágy, melynek sima a felülete. Kerülje a kárpitozást. Valószínű, hogy pár év után megváltozik a színe és szerkezete. Amikor gyermeke számára ágyat választ, figyeljen a sarkokra és az élekre is.

Ha több tárolóhelyre van szüksége gyermeke számára, akkor egy megfelelően kiválasztott ágy erre is megoldást nyújt. Kiváló megoldás fiók az ágy alatt, vagy akár emeletes ágyak esetén több szekrény kapcsolódik az ágyhoz.

 Gyermeke értékelni fogja az emeletes vagy pótágyas ágyat, ha barátaikat látják vendégül. Kisebb gyerekek imádni fogják a tetővel felszerelt ágyakat – ez egy biztonságos hely, amely egy perc alatt bunkerré válhat.

2. Ágyrács a gyerekágyakba

Mivel gyermeke még növésben van, és éjszaka állandóan helyet változtatnak az ágy egyik végéből a másikba, így elegendő a szilárd vagy lamellás ágyrács.

3. Matracok

Az ágyrácsnál sokkal fontosabb beruházás a matrac. Az ágyat és ágyrácsot örökölheti a következő gyermek, viszont a matrac mindig legyen új.

A gyermek matracnak közepes keménységűnek és erősebb szerkezetűnek kell lennie. A szülők körében népszerű réteges matracoknak nincs értelme a gyermekek számára. Ennek oka elsősorban az, hogy a gyermekek nemcsak nőnek, hanem alvás közben is rengeteget mozognak. A mosható huzattal ellátott PUR habmatrac a legmegfelelőbb választás gyermeke számára.

Gyorsan rendeljen!

Minden lépéssel közelebb került ahhoz, hogy a legmegfelelőbb ágyat válassza gyermeke számára. A minőségi alvás csak néhány kattintással elérhető. Az Expedo bútor minden megrendelést ingyenesen kézbesít Önnek, és felár ellenében kérhet fel- vagy bevitelt otthonába.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Fehér Renáta: Ar 13.8.2020
Szia..ennek a butornak mmennyi az ára?
Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése