Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Hogyan berendezni a gyerekszobát?

A gyerekszoba valójában egy külön kis lakás a lakáson belül. A 4 fal között biztosítani kell elég helyet a játékra, munkaterületet íróasztallal, egy csendes helyet az alvásra, valamint nagy mennyiségű tárolohelyet a játékoknak, mindenféle kelléknek, és később az iskolai kellékeknek.Hogyan hozzunk létre olyan helyet, amelybe gyermeke rögtön beleszeret, és ne kelljen évente ujítani?

Hogyan berendezni a gyerekszobát?

1. Építsen minőségi alapokra

Gyerekszobabútor vásárlása esetén nem kell korlátozódnia csupán a gyerek kategóriára. Például választhat egy ágyat idősebb gyermekek számára a klasszikus gyermekágyakból vagy egyszemélyes ágyakból. Ha semleges színű ágyat választ egy pótágy lehetőségével, akkor a gyerekek még később is elégedettek lesznek, amikor barátjukat látják vendégül. Az alap az, hogy olyan egyszerű bútorokat válasszunk, amelyek néhány év után nem lesznek feleslegesek , és továbbra is funkcionálisak lesznek.

2. A semleges színeket különböző kiegészítőkkel lehet feldobni

Elsa és Anna motívumokat élvezi egy kislány, de évek múlva már nem is emlékszik a történetre, hogy honnan ismeri. Ha a falak, a bútorok és a padlók semleges színét választja, akkor vidám légkört adhat a gyerekszobához színes kiegészítőkkel, amelyek könnyen lecserélhetők a Jégvarázs őrület múlása után.

3. Elegendő tárolóhely = rendezett szoba

A zárt szekrények, kosarak a játékoknak és különböző kellékeknek, társasjátékoknak és a LEGO-nak segítenek a rendrakásnál. Ha arra gondol, hogy a szekrényeket a gyermek magasságához akarja igazítani, akkor azzal nagyobb függetlenséget biztosít gyermekének a rendrakásban.

4. Világítás a játékhoz

A világításnak meg kell egyeznie a gyermek életkorával és tevékenységével, amelyet a szobájában végez. Kicsik számára az az éjszaki fény az ágyhoz, később asztali lámpa. Ez nagyban függ a szoba méretétől és a természetes fényétől is.

5. Kicsi tár, nagy szórakozás

Ha takarókból bunkert építenek, vagy kell olyan hely, ahol néhány napra kockákból készült várat hagyhatnak, akkor ezeket a helyeket gyakran elfelejtik, ha gyermekszobát berendeznek. A variabilitás azonban különösen akkor fontos, ha olyan helyet tervezünk, amely hosszú ideig szolgál.

Gyerekszoba berendezésekor hagyja, hogy a kicsi, jövőbeli lakos is elmondja véleményét. Elmondása szerint mit nem szabad elfelejteni, és hogyan kell felszerelni egy új gyermekszobát? Csak annyit kell tennie, hogy fest egy képet vagy segít kiválasztani az ágyneműt. Ezek a kis dolgok, amelyek segítségével jobban érzik majd magukat a szobában.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése