Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ajándékot az egyes családtagok számára

A karácsonyi ajándékvásárlásnak mindenki számára szórakoztatónak és élvezetesnek kell lennie. A karácsony az öröm, a béke, a nyugalom és a szeretet időszaka. Adunk Önnek pár praktikus tippet, hogyan választhat kényelmesen karácsonyi ajándékot az egész család számára, és hogyan spórolhat meg az adventi időszakban vásárlással járó időt és hogyan kímélheti meg magát a stressztől.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ajándékot az egyes családtagok számára

Tegye boldoggá szeretteit egy olyan ajándékkal, ami biztosan tetszeni fog nekik.

Íme néhány tipp, hogyan válasszuk ki a megfelelő karácsonyi ajándékot a család minden tagjának:

1.     Ajándék anyának

218038.png (1.03 MB)

DUSTY étkezőasztal

Minden anyuka értékelni fogja ezt a praktikus és modern étkezőasztalt. A DUSTY étkezőasztal kiváló minőségű laminált anyagból készült, fémmel kombinálva. A fekete fémlábak biztosítják az asztalnak a szükséges stabilitást és szilárdságot. Nagy előnye, hogy többféle dekor és asztallapméret közül választhat. A kialakításnak köszönhetően az asztal könnyen bármely konyha vagy étkező meghatározó elemévé válik.

2.     Ajándék apának

231988.png (156 KB)

SAKO fotel

Ajándékozza meg apát a jól megérdemelt pihenéssel egy kényelmes és elegáns SAKO fotelben. A forma és a kiváló minőségű kárpitszövet maximális kényelmet garantál pihenés közben. A szövet kellemes, puha tapintású és nagyon könnyen karbantartható. A tömörfa lábak biztosítják a fotel szilárdságát és stabilitását. Több szín közül választhat. Nagy előnye, hogy puffot is vásárolhat mellé azonos szövettel kárpitozva.

TIP: Ha többet szeretne megtudni a Cosmic szövetről, akkor tekintse meg a szójegyzéket.

3.     Ajándék a legkissebbeknek

218491.png (1.38 MB)

TEEPEE gyermek sátor

Minden kisgyerek imádnja a sátrat. Kreatív és tökéletes menedékként és játszóhelyként szolgál a gyermekek számára. Több színkombináció közül választhat, így a sátor könnyedén illeszkedik bármelyik gyerekszobába. A gyártáshoz természetes anyagokat használnak, 100% pamutot és fenyőfát a gyermekek egészségének biztonsága érdekében. A könnyű szerkezetnek köszönhetően a sátor könnyen áthelyezhető egy másik szobába vagy a kertbe. A letakarható ablak, a zárható bejárat, a puha alsó párna és a 3 további párna hangulatos menedéket teremt.

4.     Ajándék egy Teenagernek

214482.png (171 KB)

CODE X számítógépasztal

Minden tinédzser egy tökéletes játszósarokról álmodik. A CODE X játékasztal egy kiváló minőségű és kényelmes asztal a számítógépes játékokhoz. A fém lábak biztosítják az asztal stabilitását. Előnye az állítható magasság, elegendő hely a monitornak, az egérnek és a billentyűzetnek. Két dekor közül választhat, valamint megvásárolható LED világítással vagy USB-hubbal. A LED világítással tizenhat különböző szín közül választhat, valamint változtathatja azok intenzitását, ami fokozza a játék hangulatát.

5.     Ajándék nagymamának és nagypapának

150312I.png (546 KB)

BILL habmatrac + párna ingyen

Az idősek számára fontos a minőségi alvás, amit a BILL habmatrac biztosít számukra. Ez a matrac a habszivacs, kétoldalas matracokhoz tartozik. Flexifoam habból készült, amelyet formastabilitás, légáteresztő és hosszú élettartam jellemez. A matrac kellően kemény, H4 keménységgel jellemezhető, és 7 zónás profillal rendelkezik, masszázsprofillal, 3D RAINBOW technológia formájában. A matrac felületét antiallergén huzat védi, amely kiváló minőségű és tartós mikroszálas anyagból készült és huzat cipzárral rendelkezik, 95 °C-on mosható. A huzattal együtt 16 cm magas, és allergiások számára is alkalmas.

Vásároljon karácsonyi ajándékokat az összes családtagnak egyszerűen és kényelmesen otthonából!

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése