Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Hogyan rendezzük el a ruhákat a gardróbban?

Jiřina Slavíčková
3.3.2022

Bizonyára mindannyian tapasztaltuk már, hogy rendetlenség és káosz van a szekrényben. Például, ha rohanunk dolgozni vagy egy találkozóra, és nem találjuk kedvenc farmerünket. Ha káosz uralkodik a gardróbjában, akkor adunk néhány tippet, hogy hogyan rendezze el ruhatárát tartósan, és hogyan tegye kellemesebb hellyé.

Hogyan rendezzük el a ruhákat a gardróbban?

Az első lépés - mindennek ki kell mennie!

Először is el kell távolítani az összes ruhát a szekrényből vagy a gardróbból. Ez az egyetlen módja annak, hogy tiszta és tartósan rendezett környezetet teremtsen. Ha cipőt is tárol a szekrényekben, akkor azokat is szedje ki. Elősször is minden felületnek tisztának és pormentesnek kell lennie. Ezért megfelelő eszközökkel kezelje a bútorokat.

closet chaos.jpeg (193 KB)

A második lépés - megszabadulni a régi ruháktól

Időnként mindannyiunkbat elkap egy kis nosztalgia. Dobja el a ruhákat, amit szeret, de már két éve nem viselt. Azt mondják, ha ruhadarabot egy éve nem hordunk, attól búcsút kell venni. Ezért, mielőtt a rendet rak a ruhatárába, alaposan döntse el, melyik ruhát tartja meg. Felesleges, de jó darabokat eladhat vagy adományozhat, és másnak örömet szerezhet ezzel.

Harmadik lépés – használjon tárolókat

Amikor már abban a szakaszban vagyunk, amikor készen állunk a ruhákkal és a gardróbbal, akkor a tárolóhelyekre kell gondolni. A szekrényeknek számos változata létezik, amelyekben polcok és tárolófiókok is találhatók. Tárolhatjuk például fehérneműt vagy kedvenc ékszereinket. Ha nem rendelkezik ilyen szekrényekkel, a tárolódobozok jelentik a megfelelő megoldást az Ön számára. Ezzel elkerülheti, hogy keresse kedvenc zokniját vagy kesztyűjét. Sokféle anyag vagy dobozméret közül választhat. A szoba belsejével is kombinálhatók.

134912i_1.jpg (256 KB)

Negyedik lépés - elhelyezés és átszervezés

Döntsön a kedvencekről. Biztosan vannak olyan darabok a ruhatárában, amelyeket a leggyakrabban hord, vagy amelyeket évente csak néhány alkalommal választ. A ruhákat ennek megfelelően rendezze el. Helyezze kedvenc dolgait a polcokra szemmagasságtól lefelé. A legjobb áttekintése lesz róluk, és ezek lesznek az Ön számára a legjobban elérhetőek. Például helyezzen el szezonális ruhákat és cipőket a gardrób legkevésbé hozzáférhető részeire. Ha van rá lehetősége, öltöztesse stílusos csomagolásba a tavasszal levetett kabátokat, és ne féljen felragasztani a feltűnő címkéket sem. Ősszel biztosan értékelni fogja őket.

organized.jfif (243 KB)

Ötödik lépés – Rendezze el a kiegészítőket

A kézitáskák, hátizsákok, sapkák és az ékszerek is minden a gardrób szerves részét képezik. Úgy helyezze el őket, hogy ne legyenek útban, ugyanakkor tartsa szem előtt őket. Ugyanaz a szabály érvényes itt is, mint a szekrénye többi elemére. A leggyakrabban hordott kézitáskákat helyezze előre, a kis alkalmi táskákat pedig a felsőbe. Díszítik majd az öltözőt, de a fitneszterem sporttáskája sem lesz útban. Ha van rá lehetősége, helyezze el a munkahelyén a kézitáskáját, például egy konzolasztalra, ami az öltözőben és az előszobában is elhelyezhető.

accesories.jfif (169 KB)

Gratulálunk! A tiszta ruhatár elkészült, és a reggeli rutin a hétköznapok kellemes részévé válik.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése