Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Berendezzük az előszobát: Mi nem hiányozhat belőle?

Az előszoba és a folyosó olyan terek, amelyeknek meg kell felelniük a gyakorlati és a tervezési követelményeknek. Még a kis előszobák is funkcionálisan berendezhetők, és helyet találhat cipők, kabátok és egyéb tárgyak, például kulcsok vagy illatos diffúzorok tárolására. Olvasson el néhány tippet arról, hogy mi nem hiányozhat egyetlen előszobából sem.

Berendezzük az előszobát: Mi nem hiányozhat belőle?

A megfelelő színválasztás

Igen, a színek fontos szerepet játszanak, különösen a kis előszobákban. Hagyja őket világos színekben, ideális esetben tiszta fehérben, krémszínű vagy világosszürke színben. Tükrökkel optikailag is megnövelheti a teret. Törje meg a monotóniát kifejezőbb kiegészítőkkel vagy bútorokkal. Problémás ablakok nélküli előszobák esetén tartson finom árnyalatokat a padlón, a falakon és a bútorokon.

Ne feledkezzen meg el a padlóról sem

Stílusos és funkcionális. Az előszoba padlójának meg kell felelnie a magas karbantartási követelményeknek, a normál kopásnak és a páratartalomnak. Nagyon népszerű padlóanyagok a csempe, de a laminált, parafa vagy öntött padló és a beton is.

A kerámialapok olyan alapanyagok, amelyek nem fáradnak el. A laminált padlók számos színváltozatot és dekort kínálnak, de egyes előszobákban alkalmatlanok lehetnek. Nagy terhelés esetén a cipőkből származó víz folyhat az rések közé, majd az egyes részek megduzzadnak és deformálódnak. A parafa padló a természet illatát hozza a térbe, puha, meleg és kellemes. A tartósság növelése érdekében rendszeresen lakkal kell kezelni.

Öntött és betonpadlók az elmúlt évek trendjei. A kemény tapintású, hideg padlók könnyen karbantarthatók, padlófűtéssel kombinálva eredeti és praktikus kiegészítői az előszobának.

vestibul.jpg (154 KB)

Elegendő fény

A társasházak előszobái gyakran nagyon sötétek, ezért meg kell gondolni a megfelelő világítást. Válasszon egy ideálisan erőteljes fényt, amely nem foglal sok helyet. Megfelelő változat a pontvilágítás, az úgynevezett spotlámpák.

Nagy házakban más típusú világítótestekkel is nyerhet, például fénycsíkokkal a folyosó falain. A nagy és kicsi lámpák elegáns kiegészítővé válnak. Az ablakokból vagy üvegajtókból származó sok természetes fény nagyobb légiességet biztosít.

Előszoba összeállítások és bútorok

Az előszoba összeállítások komplex megoldást jelentenek kis és nagy előszobák számára. Fontos eleme a tükör, lehetőleg elég nagy. Praktikus segítővé válik, ráadásul optikailag megnöveli a teret, és fényvisszaverődést hoz az ablakokból vagy ajtókból a térbe.

Az előszoba berendezésénél gondoljon az elegendő tárolóra, például zárt tárolóhelyre kabátoknak, cipőtartó szekrényre a cipőknek, vegy egyebek elhelyezésére szolgáló akasztókra. Helyezzen el egy padot a nagy helyiségekben, hogy megkönnyítse a cipő felhúzását vagy a tárgyak elrakását.

140970i.jpg (107 KB)

Hely a dekorációnak

Kövesse a "kevesebb néha több" elvet. Az előszobában minimális dekoráció elegendő, kövesse a három szabályt. Megfelelő dekorációk a nagy formátumú, hangsúlyosabb hangvételű festmények, amelyek egy kis hangulatot kölcsönöznek a térnek, de ugyanakkor nem borítják fölöslegesen. További lehetőségek a virágok és az örökzöld növények, az aromadiffúzor, a dekoratív párna vagy egy kis kosár vagy egy fali kulcstartó.

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése