Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Hogyan kombináljuk a zöldet a belső térben?

Egy modern belső tér kialakításakor a színséma létfontosságú szerepet játszik a helyiség általános megjelenésének meghatározásában. Az egyik szín, amely egyre népszerűbbé válik a belsőépítészetben, a zöld és annak árnyalatai. Íme néhány tipp, hogyan kombinálhatja a zöldet a belső térben.

Hogyan kombináljuk a zöldet a belső térben?

A zöld szín pszichológiája

A zöld szín a természetet, a békét és az egyensúlyt szimbolizálja. Tudta, hogy a színek befolyásolhatják az ember hangulatát? A zöld szín nyugtató hatású, jó közérzetet biztosít, valamint élénkít és felfrissít. Az egész testre gyakorolt pozitív hatásainak köszönhetően különösen ajánlott hálószobákba, gyerekszobákba vagy fürdőszobákba. Kevesebb hangsúllyal azonban nappaliba is alkalmas.

224101.png (868 KB)

SELINA sarok ülőgarnitúra

Válassza ki a megfelelő árnyalatot

A zöldnek számos árnyalata létezik, a tompa olajzöldtől az élénkzöldig. Mielőtt választana, mérlegelnie kell, milyen hangulatot szeretne elérni a térben. A lágy zöld nyugtató és pihentető légkört teremt, míg az élénkebb árnyalatok energiát és vitalitást hozhatnak a térbe. A színt közvetlenül a falakra vagy a bútorokra és dekorációnál is alkalmazhatja.

Kombinálja semleges színekkel

A zöld jól kombinálható semleges színekkel, mint például bézs, szürke vagy fehér. A semleges tónusok lágyítják a zöld szín telítettségét, és egységesebb megjelenést eredményeznek. A zöld kanapét például lágy tónusú párnákkal vagy szőnyeggel kombinálhatja.

229484.png (547 KB)

NICKY 2 kárpitozott ágy

A zöld kombinációja merészebb színekkel

A zöldet azonban merészebb színekkel, például kékkel, sárgával és rózsaszínnel is kombinálhatja. Javasoljuk, hogy nagyobb terekben kombinálja ezekkel a színekkel, nehogy vizuálisan kisebbé tegye azt. Gyönyörűen hat egy sötétzöld fal kombinációja rózsaszín vagy sárga kiegészítőkkel, például egy fotellel.

Zöld részletekben

Nem áll készen vagy nem elég elszánt ahhoz, hogy beszerezzen egy jellegzetes ülőgarnitúrát vagy ágyat? Kezdje kisebb részletekben a zöld színt. Vigyen be zöld dekorációkat párnák, lámpák, ágynemű vagy egy puff formájában.

213464.png (1.10 MB)

TORA kárpitozott fotel

Zöld kárpitozás és textúrák

Egy másik módja annak, hogy a zöldet beépítsük a belső térbe, a különböző textúrák használata. Számos különböző puhaságú és megjelenésű szövet létezik. Meglátja, hogy szeretni fogja a szövetek kombinációját. Próbáljon ki például egy zöld bársony kanapét és zöld vászonfüggönyöket. Egyedi hangulatot varázsol a térbe.

Összefoglalva, a zöld egy sokoldalú szín, amely bármilyen stílusú lakásba beilleszthető. Akár nyugodt hangulatot szeretne teremteni, akár merészebb szeretne lenni. A zöldet többféleképpen kombinálhatja egy enteriőrben. Csak Önön múlik, melyiket választja.

 

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése