Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

TOPPER, mely garantálja a kényelmet és védi a matracot

A matrac nagy igénybevételnek van kitéve egész évben. Felszívja az izzadságot, könnyen szennyeződik és a gyakori használat miatt gyakran deformálódik. Miközben nem nehéz meghosszabbítani élettartamát. Csupán annyit kell tennie, hogy vásárol egy toppert, amely nem csak a puha matrac burkolatát védi, hanem kényelmes felső réteget is létrehoz a tökéletes és zavartalan alváshoz.

TOPPER, mely garantálja a kényelmet és védi a matracot

Hogy mi is a topper és miért is van rá szükség

A TOPPER egy körülbel 5 cm vastag matrac, melyet egy normál matrachoz erősíthető rugalmas pántokkal. A toppernak két fő funkciója van: véd és kényelmes. Mivel lefedi a matracot, így védi azt a szennyeződésektől és a mechanikai sérülésektől. Ugyanakkor javítja a matrac hasznos tulajdonságait. Egyrészt magasít, így jobban fekszik az ágyon, másrészt javítja az egészséges alváshoz szükséges ergonómiát.

A TOPPER-ok habbéléssel vannak kitömve, melyek nagyon puhák, rugalmasak és kellemes tapintásúak. A kiváló minőségű topperok jó ortopédiai tulajdonságokkal rendelkeznek, és használatukat dicsérik olyan felhasználók, akiknek korábban gondjaik voltak az elalvással vagy éjszaka gyakran felébredtek. A fedőlap kiválasztásakor ügyeljen a vastagságra és az anyagra, amelyből készült. A megfizethető darabok belső PUR habbéléssel rendelkeznek, míg a legdrágábbak hőre reagáló memóriahabbal.

HU.png (84 KB)

A különbség a TOPPER és a matracvédő között

A matracvédők egyetlen feladata a a jó minőségű, kényelmes matrac védelme a szennyeződésektől és a károsodástól, ezálltal meghosszabbítva annak élettartamát. Nagyon vékonyak és moshatóak mosógépben. Alapkivitelben pamutból készülnek, de vannak vízálló matracvédők is. Ezek alkalmasak kisgyermekeknek vagy inkontinenciában szenvedők számára. Alvás közbeni kényelemről viszont nem beszélhetünk.

Az egyszerű matracvédők mellett  gyártanak TOPPER-t, mely a matracvédők luxus párjának lehet tekinteni. Maga a védelem mellett számos előnnyel rendelkezik, melyek miatt a befektetése megtérül.

A TOPPER-nek köszönhetően alacsonyabb minőségű matracon is kialussza magát

Úgy tartják, hogy a minőségi matrac elengedhetetlen az egészséges és zavartalan alváshoz. Ez valóban így van. A rossz minőségű matrac problémáját azonban legalább részben meg lehet oldani  egy topperral, mely több centiméter vastagságú puha és kényelmes réteget hoz létre. A TOPPER ideiglenes megoldást jelent régi, csúnya matrac lefedésére, mely elhasználódott és látott már szebb napokat is. Ha új, minőségesebb matracot vásárol , a TOPPERT könnyen felhasználhatja. Nem kell aggódnia, hogy kihasználatlanul marad a szekrényben.

Életünk során megváltoznak szokásink és igényeink.

Előfordulhat, hogy szándékosan vásárolt keményebb matracot, hogy ne süppedjen nagyon az ágyba, és egyenesen tartja testét. Azon csodálkozik, hogy régebben megfelelt a keményebb ágy, viszont ma már nem alszik rajta kényelmesen?Az emberi szokások és igények egy idő után megváltoznak, például a testtömeg változása miatt. Könnyen megoldhatja ezt a problémát egy TOPPER használatával, mely kényelmes és puha réteget hoz létre a kemény matracon.

8 ok a TOPPER választásához

Még mindig nem biztos benne, hogy a TOPPER mefelelő választás? Indok, hogy miért térül meg a befektetése, nagyon sok van. Kiválasztottuk a 8 legfontosabbat az Ön számára:

  • A TOPPER meghosszabbítja a matrac élettartamát
  • A TOPPER -nek köszönhetően a fekvés hasonló lesz, mint a drágább matracokon
  • A TOPPER alkalmas régi és új matracokhoz, melyeket puhábbá tesz
  • A TOPPER használata higiénikus
  • Az ágy magassága nő pár centiméterrel, így kényelmesebb
  • A TOPPER könnyen eltávolítható, és bármilyen ágyon használható
  • A minőségi TOPPER alkalmazkodik a test vonalaihoz
  • A kányelmes TOPPER -t értékelni fogják vendégei a szétnyitható kanapén.

Szerezze be a megfelelő méretű TOPPER-t

A piacon különböző méretű TOPPER található, amely egy- és kétszemélyes ágyhoz is rögzíthető. Egyszemélyes ágyakhoz 70x200, 80x200, 90x200 és 100x200 TOPPER készül. Franciaágyhoz 140x200, 160x200, 180x200 vagy a legnagyobb 200x200 TOPPER választható.

Két külön matracot használó franciaágy tulajdonosai gyakran panaszkodnak a két matrac közötti résre. Erre a problémára is megoldást jelent a TOPPER.  Például két különálló 90x200-as matracot is lefedhet egyetlen 180x200-as TOPPER -vel, hogy elérje a teljes kényelmest területet elválasztás nélkül.

A TOPPER képezi a felső réteget a boxspring ágyakon

A felső habmatracot külön is megvásárolhatja, de sok minőségi ágyhoz hozzá tartozik. A TOPPER a legtöbb magas boxspring ágy szerves része, amelyek egyre népszerűbbek fényűző megjelenésük és maximális kényelmük miatt. Jellemzőjük a magasságuk, amelyet a megemelt konstrukció, a magas matrac és a néhány centiméteres fedő képezi. Ha egy vadonatúj ágyat szeretne, amely minden este valódi élményt nyújt Önnek, akkor keresse a kontinentális Boxspringet.Meglátja, hogy más ágyat nem is fog akarni választani.

Válasszon egyet a sokféle kíváló minőségű ágyból, melynek tartozéka a TOPPER matrac (Fedő). Kétségkívül a nagy választékból választhatja meg álmai ágyát.

Ossza meg a cikket::
Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése