Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

DIY: Valentin napi üdvözlőlap

A szerelem ünnepe egy különleges nap, amikor kifejezzük érzéseinket szerelmünknek. Mi lehetne személyesebb egy kézzel készített Valentin napi üdvözlőlapnál? Mai cikkünkben olyan inspiráló ötleteket mutatunk be, amelyekkel emlékezetes Valentin napi üdvözlőlapot készíthet, amelyek nemcsak a szeretet szavait, hanem a saját kreativitását is közvetítik. Készítsen elő ollót, ragasztót, színes papírt, filctollakat, és legyen kreatív.

DIY: Valentin napi üdvözlőlap

Üdvözlőlap 3D hatással

Amire szükségünk lesz:

  • 2x A4-es fehér papír
  • Színes csillámpapír (piros, rózsaszín)
  • Fekete filctoll
  • Olló
  • Ragasztó

Elkészítés:

Először vágjunk ki háromféle méretű szívecskét csillámpapírból. Minden méretből vágjon kettőt, így összesen 6 szívecskét kapunk. Ugyanebből a díszpapírból készítsük el a köröket, amelyek a 3D-s doboz körüli díszítésként szolgálnak majd. Hajtsuk félbe a fehér A4-es papírt, hogy üdvözlőkártya méretű legyen. Vágjunk egy csíkot a másik papírból, és hajtsuk félbe. Vágjuk le és hajtsuk be az egyik oldal végeit, hogy dekoratív szegélyt kapjunk, amelyet aztán filctollal díszítünk. Ezután már csak fel kell ragasztani az összes alkatrészt az előkészített kártyára, és írni kell egy szeretetteljes üzenetet kedvesünk számára.

3D valentines card.jpg (126 KB)

Üdvözlőlap szerelemes hőlégballonnal

Amire szükségünk lesz:

  • A4-es fehér papír
  • Színes papírok (piros, rózsaszín)
  • Fekete filctoll
  • Olló
  • Ragasztó

Elkészítés:

Először is vágjunk ki újra a szíveket különböző méretben, piros és rózsaszínű papírból egyaránt. A fehér papírt hajtsuk félbe, hogy üdvözlőkártyát kapjunk. Ezúttal az előlapot díszítjük ki, hogy belül maradjon hely egy hosszabb szerelmi vallomásnak. Fekete filctollal díszítsük a széleket apró vonalakkal, hogy steppelt hatást érjünk el. Középre rajzoljuk le a szerelmes hőlégballonunk kosarát, és fejezze be az előkészített szívekkel, amelyek a tetejét fogják alkotni. Először ragasszunk fel egy nagyot - piros papírból, és rá egy kisebbet rózsaszín papírból, hogy kontrasztot alkossunk. Ezután a kreativitásnak nincs határa. A kisebb szíveket akár a lufihoz ragaszthatjuk az előlapra, akár a kártya belsejébe, hogy feldobjuk a szöveget.

valentines card with hearts.jpg (41 KB)

Tökéletesen tökéletlen üdvözlőlap szívekkel

Amire szükségünk lesz:

  • A4-es fehér papír
  • Vízfesték
  • Ecset

Elkészítés:

A harmadik kártya nem fog sok időt igénybe venni, és csak néhány eszközre lesz szüksége az elkészítéséhez. Először is, az előző kártyákhoz hasonlóan, hajtsuk félbe a fehér papírt. Ismét az előlapot fogjuk díszíteni. Ezúttal azonban nem színes papírból vágunk ki szívecskéket, hanem vízfestékeket használunk. A cél nem az, hogy egyik szív olyan legyen, mint a másik. Ragaszkodunk a mottóhoz: "a szépség a tökéletlenségben rejlik". Válasszunk különböző színkombinációkat és méreteket.

valentines card with hearts 2.jpg (312 KB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése