Kedvezmény őrület 50% MINDENRE + INGYENES KISZÁLLÍTÁS és FELVITEL minden 4.23-től leadott rendelésre.

Az előszoba átalakítása a föld színei alapján

Gyakran elhanyagolt helyiség, amelyre nem fordítunk elég figyelmet. Az előszoba azonban minden otthon névjegykártyája, és a hely, ahol fogadjuk a vendégeket. Általában csak egy kis sötét folyosóról van szó, de van, aki nagy előszobával rendelkezik. Mindkét esetben ügyeljen arra, hogy otthonos legyen. Merítsen ihletet néhány egyszerű trükkből, és varázsolja át természetes színekkel az előszobát.

Az előszoba átalakítása a föld színei alapján

Előszoba bútor: A tárolóhelyek a legfontosabbak

Az előszoba berendezése, rekonstrukciója, átalakítása során a legnagyobb akadály a mérete és a nagy tárolóhely igény. Kis folyosókon nem könnyű cipőt, kabátot és egyéb szükséges tárgyakat tárolni. Lehetséges megoldások a beépített szekrények vagy praktikus bútorok.

Ahhoz, hogy az előszoba összhangban legyen, válasszon előszoba összeállítást, amely cipőtárolót, akasztót és gyakran egy szekrényt is tartalmaz az apróságok tárolására. A cipőtároló is megfelelő megoldás, amely kiegészíthető függesztett polcokkal vagy ruhafogassal.

140407.jpg (109 KB)

Természet ihlette színek

Általában érdemes természetes árnyalatokat világos színekkel kombinálni. Népszerű szürkével vagy beton színnel kombinálva. Az egyszerű stílusú modern életvitel általában a józanság és a lágy földszínek jegyében zajlik. Padlókon és bútorokon gyakran használnak jellegzetes mintázatú természetes fa dekort.

A föld színekkel a térben remekül lehet dolgozni. Egyes kiegészítők élénkebb színekre hangolhatók fekete fémtárgyakkal kombinálva. Ezenkívül a természetes színek, mint a barna, bézs vagy szürke nyugtató hatásúak, biztonságérzetet adnak.

AJÁNLJUK: A barna szín nyugtat, nem zavarja az ember elméjét, hangulatát. Minden helyiségbe illik, érzelmileg felmelegít. A fahéjbarnától a mahagónin át a csokoládéig sokféle árnyalat ugyanazt a hatást fejti ki.

123234.jpg (79 KB)

Az otthonosság a részletekben rejlik

A kiegészítők megfelelő választásával hangulatossá teheti az előszobát. Koncentráljon a praktikus és dekoratív darabokra. Távozáskor értékelni fogja a nagyméretű tükröt, míg érkezéskor finom illat várja párologtatóból. Kulcstartók, festmények vagy fényképek vagy szárított virágokkal ellátott kerámiavázák is megtalálják a helyüket az előszobában. A díszfüvek vagy az élő növények akár több hónapig is elállnak, és egy darab természetet visznek a szobába.

Fotó inspiráció az előszobához a föld színeivel

123306.jpg (89 KB)

house-hallway-interior-with-clothes-and-furniture.JPG (8.49 MB)

123304.jpg (102 KB)

mirror-above-stylish-wooden-cupboard-with-glass-va-2021.jpg (7.25 MB)

142665.jpg (66 KB)

stunning-bright-corridor-with-hanger.jpg (6.90 MB)

Ossza meg a cikket::

Hozzászólások

Hozzászólás hozzáadása

Ehhez a cikkhez még nincsenek hozzászólások.

Kedvezményes kiszállítás

bármilyen árura

Házhozszállítás

saját autóinkkal

14 napos visszavásárlási

garancia

Újdonságok

Szép bútorok feltöltése